Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

hahaha dedim valla bi de doktorun parfümünü sordum çok çok çok teşekkür ederim kızlar darısı olmak isteyenlerin başına :)

ÇÇÇOOOOK geçmiş olsun kurapiyeee. güzel burnuşunun fotolarını beklıyoruz enyakın zamanda.... :):teytey:

kurapiye kuzum sen bugun taburcu oluyorsun degilmi kacta olcan ??

cok gecmisolsun canim, hadi kurtuldun :) güzel resimlerinide bekliyoruz yakin zamanda. Sadece burun oldun degilmi anlasilan cene de birsey yapilmadi

kurapiye kuzum sen bugun taburcu oluyorsun degilmi kacta olcan ??

canım ben konyadan geldim o yüzden dikişlerim alınana kadar hastanede kalıcam 28inde dönüyorum.
bi de bugün daha iyiyim dudağım filan şişti ama ağrım sızım yok burnum tıkalı sadece bi sprey var onu sıkınca rahatlıyorm biraz.
ayrıca foto dün çektim de pek estetik görünmüyorum iyileşiyim inşallah güzel halleriyle yüklerim
bi de yan odada nicki malteser miş sanırım o aradaş yatıyo o da benden bir gün önce olmuş selamı var herkeslere

cok gecmisolsun canim, hadi kurtuldun :) güzel resimlerinide bekliyoruz yakin zamanda. Sadece burun oldun degilmi anlasilan cene de birsey yapilmadi

teşekkür ederimm çenem yapılmadı ileri çekmek kolaymış çeneyi ama geri çekmek zormıuş çok zorlanırsın dedi emre bey bir ay şiş gezersin gerek yok dedi yapmadı

malteser içinde senin içinde çok geçmiş olsun canım:) pırrr diye geçer zamanda fotolarınıda göreceğimiz gün çarçabuk gelir :) iyi bakın kendinize..

malteser içinde senin içinde çok geçmiş olsun canım:) pırrr diye geçer zamanda fotolarınıda göreceğimiz gün çarçabuk gelir :) iyi bakın kendinize..

kızlar herkesee tekrardan çok teşekkür ederim ii dilekleriniz için :)

ya nası bi burun çıkacak ben de çok merak ediorum sevmezsem diye çok korkuyrum inşallah beğenirim

kızlar herkesee tekrardan çok teşekkür ederim ii dilekleriniz için :)

ya nası bi burun çıkacak ben de çok merak ediorum sevmezsem diye çok korkuyrum inşallah beğenirim

inş canım :) şimdi yaptığım evham senin, burnunu gördüğünde evhamların puf olucak :) şimdiden üzme kendini beğeniceksin

korkma canim, en kötüsünü atlattin artik kolayi kaldi, bandajlar cikinca burnusun cok güzel olicak bence, pozitif düsünelim herzaman

kk butun odalari dolduruyor yaa , güzel olmustur canim ya evham yapma gercekten bende gerci simdiden hep düsünüyorum ama benimkinin simdiki halinden iyi olacagi kesin :roflol:
anladim canim ameliyattan 1 hafta sonra dikisler aliniyor bende ona göre ayarladim kendimi .. en yeni hallerini bekliyoruz ozaman

Son düzenleme:

oh ne guzel ya ıkı kk lı aynı anda yanyana kocaman bir aıle olmusuz yaaa:)

kurapiye gecmis olsunn canimm bi an kendi ameliyat oldugum zaman aklima geldi gerci daha üc ay oldu ama seneler önce olmusum gibi :)) kendine cok iyi bak odadaki tv ztn en gzli rahat rahat tv izle zaman cabucak gecicek ve bandajlar cikincada cok tatli burnusunu görceksn insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…