Op.Dr. Emre Ilhan Burun

günah mı değil mi emin değilim ama ameliyat olmazsam hiçte sağlıklı bir psikolojim olacağını düşünmüyorum

Evet arkadaslar bende revizyon olmayı düşünüyorum Emre beyi herkes tavsiye ediyor ancak 10 diye biliyorum henüz görüşmedim ancak fiyat çok yüksek

Evet arkadaslar bende revizyon olmayı düşünüyorum Emre beyi herkes tavsiye ediyor ancak 10 diye biliyorum henüz görüşmedim ancak fiyat çok yüksek

2. ameliyatınız mı ? ameliyat sayısı arttıkca ücreti artıyor çünkü ben de 2. ameliyatı 11binden başlıyor diye biliyorum ama emin değilim asistanıyla görüşürseniz daha doğru bilgi verir size 2014 fiyatları değişcek sanırım nisandan itibaren

değişimimi burnumla dalga gecenlerin hepsinin görmesini istiyorum

kendinizi bu kadar yıpratmayın üzmeyin siz hepsinden değerlisiniz unutmayın :) çözümü var ameliyat olursunuz ve hepsinin karşısına çıkarsınız :) ama psikolojik olarak yıpratmayın kendinizi değmez gerçekten. ameliyat günü aldınız mı?

kendinizi bu kadar yıpratmayın üzmeyin siz hepsinden değerlisiniz unutmayın :) çözümü var ameliyat olursunuz ve hepsinin karşısına çıkarsınız :) ama psikolojik olarak yıpratmayın kendinizi değmez gerçekten. ameliyat günü aldınız mı?

öyle ama olmuyor işte..yıpratıyorlar insanı..henüz almadım en yakın zamanda ailemi ikna edip olacağım ..tesekkürler umut dolu yazınız için :)

arkadaşlar ben burun ameliyatı düşünüyorum doktor konusunda kafam cok karıştı,, araştırdıkca secim zorlaşıyor:( Emre bey hakkında olumlu şeyler okudum yardım edin arkadaslar fiyatı ne kadar 1 ay icinde ameliyat günü ala biliyormuyuz Emre beyden

Slm arkadasim Ben bugun aradim emre beyi 2. ameliyat 12 binden basliyormus oda önce Muayene edip sonra fiyat verecekmis yani bu rakamdan fazlada olabilir sonra ameliyat Tarihi veriliyormus aylar sonra yani 1 ay icinde degil bende yurtdisinda yasadigim icin Gel git yapamayacagim sanirim ameliyatta olamayacagim üzüldüm....yardimci olabildiysem ne mutlu

Back
X