Op.Dr. Emre Ilhan Burun

Emre beyin bagdat caddesinde klinigi var. Gorusmeleri orda yapiyor. Tabi ameliyat hastanade oluyor. Ben Acibadem atasehir de ameliyat oldum.

Dogal burun bence zor degil. Yani mesela benim burnumun ameliyat oldugumu herkes fark etmiyor. Ve bilenler cok dogal diye begeniyorlar. Zaten ben Dogal olmasini istemistim. Sadece biraz daha kadinsi, biraz daha tatli olsun istemdim burnumu.

bence 7500 civari olmasi gerekiyor...sanki arastirmistim aklimda oyle kalmis.
bende amelyat olmak istiyorum burnumdan ilk firsatta olacagim ins

bende amelyat olmak istiyorum danimarkada kaliyorum fakat birazzz korkuyorum vee emin degil emre ilhan cok duydum simdilik onda amelyat olmayi dusunuyorum fakat burun istedigimiz gibi olur mu betul hanim ve kac gun kalmak gerekiyor

herkesin burnunun aynı uzun ve kalkık olması iğrenç hiç insanı yönü kalmamış gibi duruyor muhabbet etmek dahi istemiyorum öyle olunca böyle bir risk göze alınır mı

katılıyorum tanyeli burnu gibi burunlar bana da itici geliyor. ve o yapaylıktaki insanlarla ben de konuşmak dahi istemiyorum.
ama araştırdığım kadarıyla emre ilhan bey güzel ve doğal burunlar yapıyor bu arkadaşımızın da burnu çok güzel olmuş

Dogal burun bence zor degil. Yani mesela benim burnumun ameliyat oldugumu herkes fark etmiyor. Ve bilenler cok dogal diye begeniyorlar. Zaten ben Dogal olmasini istemistim. Sadece biraz daha kadinsi, biraz daha tatli olsun istemdim burnumu.

burnunuz çok güzel ve doğal olmuş. zaten yüz hatllarınız da çok güzel burun da bunu tamamlamış.
makyajsız haliniz bile bu kadar güzelsee...

bu arada ben nasıl bir burun istediğimi bilmiyorum tek istediğim doğal ve yüzüme yakışan bir burun olması.
siz emre beyle nasıl bir burun şekli istediğinizi konuşmuş muydunuz?
yoksa ona mı bırakmıştınız sonuç çok güzel de...

Benim istedigim dogal bir burun yani yapilmis durmagan bir burun. Ve yuze tam uyan bir burun. Iyi bir doktor bunu anlar ve yuz hatlarina bakarak ve olcerek burun yapar.
Ben Emre Ilhan la boyle gorustum. Dogal olsun dedim. Biraz daha tatli, fazla kalkik olmasin ve hafif kaviz. yani fazla kavisli olmasin istedim. Doktorum bana tam istedigim burunu yapti.
Normalinde ben kolay kolay herseyi begenmem, ama cok memnunum gercekten.
Doktorla gorusmen gerekir, tam nasil burun olacak.
Doktor secimi cok onemli, sonucta burun yuzun ortasinda ve cok hassas yani.

teşekkür ederim :)
ne kadar zaman oldu ameliyatınızı olalı? iki burun deliği arasındaki kısımda kesi iziniz kaldı mı?? (ameliyattan en çok çekindiğim konu bu iz meselesi)

Son düzenleme:
Bgn 11. Gunum ve dun ilk defa burnumu bantsiz olarak gordum.suan sis ama bu halini bile sevdim:) bende bu forumdan okuyarak dr uma karar verdim ve kesinlikle dogru karar vermisim arkadaslar.gonul rahatligiyla onerebilirim herkesee:)

benimde aralıkta ameliyatım revizyon olucam. öle çok doğal olsun takıntım yok yeterki güzel bi burnum olsun istiorum. hafif kavisli ve ucu kalkık olsun istiorum. umarım istediğim gibi olur

Hollandada yasiyorum o yuzden daha once hastanede kbb doktorla gorusmustum fonksonel problemleri icin. Yani sinuzut ven burun etleri icin.
Hollanda iyi ve tebruceli doktor bulamadim,Yani estetik burun ameliyati icin. Doktorum Emre Ilhan bana hem estetik hem fonksionel ameliyati yapti.
Cok memnunum.

ama toplam kaca mal oldu..

Bende burun arasindaki iz kesinlikle belli olmuyor. Kalin deriligim bu arada. Bence bu doktora bagli birsey. Yetenekli doktor iz felan birakmaz bence.

benimde aralıkta ameliyatım revizyon olucam. öle çok doğal olsun takıntım yok yeterki güzel bi burnum olsun istiorum. hafif kavisli ve ucu kalkık olsun istiorum. umarım istediğim gibi olur

Bende Emre bey'e revizyon olmayı düşünüyorum.
İlk burun ameliyatımdan pek memnun kalmadım..ameliyattan sonraki 3 hafta mor göz altları,acaipppppp şiş burun (dayak yemiş gibi) abartmıyorum 3 katı büyüdü burnum,aylar boyu yüzüm şiş idi.herkes kilo mu aldın diye soruyordu. Mesleğim gereği işimi yaparken bunlardan çok rahatsızlık duydum.
Sen Emre bey'e revizyon olucam demişsin. Oldun mu? Merak ediyorum morarma ve şişme oldu mu çok?

bende emre beye estetık olmak ıstıyorum fakat karar veremedım.

Ben de nisan ayında ameliyat oldum. Emre bey sadece estetik yönden değil burun içi sorunların giderilmesi yönünde de hassastır. Bunu her estetik doktoru yapmaz. Emre bey'e karar vermeden önce çok araştırdım bazı ünlü doktorlarla görüştüm ama kararım emre bey den yana oldu ve doğru karar olmuş.artık nefes alabiliyorum ve doğal güzel bir burnum var :))

opr.dr. emre ilhana burun estetiği yaptıran arkadaşlar resimlerinizi görebilirmiyim? yorumlarınızdan sonra emre ilhana burun estetiği yaptırmaya karar verdim

Evet cok sismis seninki. Ilk gunlerde sis ve morarma oluyor, ve bu normal sonuncta ameliyat oluyorsun, ve bu kisinin bunyesine bagli olan birsey.
Ince ve normal deri burunlar cabuk yerine otururken kalin derili burunlar daha uzun suruyor, bu deriyel ilgili olan birsey
Gorusmeye gittinmi emre beyle?

Back
X