- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #2.021
Canm çok doğru bir karar almışsın pişman olmayacağına eminim..Hibele bende geldimmmm sayfayı baştan sona okudum ve kesinlikle etme beye gidicim ama baksana tek embriyoda israrciymis ama ben bi gidiimde inşallah önce senin güzel haberini alalım sonrada ben ve diğer bütün isteyen arkadaşların güzel haberlerini alalım
Canım merhaba nasılsın randevu alip 2li taramani yaptirabildinmiçok teşekkürler cnm randevu alamyı deniyim bakalım
MerhabaArkadaşlar merhaba ben ilk görüşmemi suzan hanımla yaptım Eylül ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum acaba değiştirip Emre bey ilemi başlasam
Kolonda aret be baslamis canimyesilincbaşlamış canim 47389223 .!.:Emre bey şuan biyerde başlamamış kzlar ameliyat olanlar ve transfer aşamasında olanlar başka hastanelerde işleme alınmış yeni hasta almıyormuş 1-2 güne açıklanacakmış ne olacağı.. Ama muhtemelen emre bey devam eder biyerde bu kadar hasta nolacak... Kolan hospital anlaşmalı olduğu hastaneydi..
Evet cnm malesef fetö ye Aitmis saglik bakanligi kapatmisnmaalesef ffeto .!.:Kızlar neler oluyor anlamış değilim ve cok şaşkınim şuanda. Merkez mi kapatıldı. Hiçbirşeyden haberim yok
Evet cnm malesef fetö ye Aitmis saglik bakanligi kapatmis
Calisanmis cnm ben sahibi zannediyordumAret bey sahibi miydi yoksa calisan miydi
Calisanmis cnm ben sahibi zannediyordum
Ben sahibi olarak biliyorum canım hatta bir ortağı daha varmış güya mahkemeliklermiş onunla. Bu olanlarda o ortağın yüzündenmiş. Hatta aret bey ağlamış ogün. Bilemiyorum yaa kafam karmakarışık ilgisi olmasa devletin bi tüp bebek merjeziyle ne alıp veremediği olsun diyorum.. Emre beyden çok memnunum harika bi doktor tüp bebek serüvenimde başka hiç bi doktoru düşünmedim negatif almama rağmen yoluma yinede onunla devam ettim.. Bilmiyorum bundan sonra ne yaparım umarım emre bey bu olayla alakadar değildirde doktorumu bırakmak zorunda kalmamCalisanmis cnm ben sahibi zannediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?