- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.981
cok sükür iyiler ya emre beyde devam etmek istiyorum ama hangi hastaneler acaba fiyat arastirmasi yapcam olmadi gop ozel hastaneyi dusunuom kismetse malum ona gore dr secmem gerekicekDoğumu sorduğuna göre herşey yolunda sanırım canım. Seni merak ettim. Umarim bebeklerin daha iyidir.
Cok sevindim canım iyi olmaniza.hayirlisi ile kucağında gör inşallah. Hastane konusunda birşey diyemiyecegim hiçbir bilgim yok. Herşey gönlünce olsuncok sükür iyiler ya emre beyde devam etmek istiyorum ama hangi hastaneler acaba fiyat arastirmasi yapcam olmadi gop ozel hastaneyi dusunuom kismetse malum ona gore dr secmem gerekicek
Bebişler iyiyimiş sevindim:) ben hamileyken kolan hospitalle ve adını hatırlamadığım bi hastaneyle daha anlaşması vardı.canim emre bey hangi hastanelerde dogum yaptiriyo bi bilgin varmi merkeze yakin hastaneleri tercih ediyoruz dedi ama hastaneleri sormadim sen biliomusun
hmm tmm cnm cok saol bakalim onlar iyi olsunda bunlar kolay seyler dua et bol bolBebişler iyiyimiş sevindim:) ben hamileyken kolan hospitalle ve adını hatırlamadığım bi hastaneyle daha anlaşması vardı.
İnşallah canım rabbim yar ve yardımcın olsun..hmm tmm cnm cok saol bakalim onlar iyi olsunda bunlar kolay seyler dua et bol bol
Hayırlı olsun bebeğiniz, güzel mutlu bi ömür yaşayın ufaklıkla inşallah:)Slm kızlar bizim ufaklık dayanamadı ve bize sürpriz yapıp geldihamile olmak çok guzel bisey ama bebeğini kucağına almak çok çok başka bisey herhalde tarifi olmayan tek duygu odur bugün 10. Günümüz bitti Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah...
Üzüldüm yaşadıklarınıza, açıkçası şaşırdımda... Mesela ben ilk tedavimde ohss olmuştum. Emre bey embriyo transferi yapmak istemedi ana biz ısrarla transfer istedik.. Ve sonuç korkunç günler oldu benim içinHerkesin kandili mübarek olsun ve Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın inşallah diyerek yazmaya başlıyorum. Aslında çok düşündüm yazıp yazmamaya ama buyrun okuyun bir de benim yaşadıklarımı. Eşimin şiddetli oat olduğunu öğrendiğimizde florence Nightingale de kadın doğum uzmanı olan Dr um Alin Hn beni aynı hastanede tüp bebek bölümündeki Emre karatekelioğlu beye yönlendirdi. Ben o sırada 30 yaşındaydım herşey yolundaydı ve uzun protokole başladık. Yumurta baskılamam bitti tam yumurta geliştirici iğnelere başlayalı 3 gün olmuştu ki beyefendi tedavimi yarıda kesti. Neden yurtdışında katılması gereken bir konferanstı. E bu önceden belli değil miliydi belliydi neden başlattın beni!!! Hayal kırıklığı kızgınlık kırgınlık derken o tatlı dişleri yapmacık halleriyle kandırdı bizi yine başladık. 35 yaş altı herkese 2-3 embriyo naklediliyordu her merkezde el altından ama Nuh dedi Peygamber demedi tek embriyo koydu kimyasal gebelik oldu... Neyse dondurulmuşlarım vardı onlarla deneyeyim dedim 2 ay sonra bi baktık ivi tüp bebek merkezine geçmiş. Haydi Oraya gittik. Aman şöyle iyiyiz şöyle farklıyız transfer günü önceden dondurulmuş embriyomu çözemeyip eski laborantınu çağırdı sayın Cihan Halıcıgil hocamızı! Neyse sağolsun o çok ilgilendi yalvardık 2 embriyo koyuyo herkes dedik yok dedi mümkün değil. Yine tek yine kimyasal... Ararım konferansta ararım hastası var geri dönmesi saatler bazen 1 gün sürer. Kendiliğinden kanamayla düşüyor olan kimyasal gebeliğime kürtaj yaptı ki sonradan öğrendim çok gereksizmiş zaten Real ile gitmekteymiş... Kendisi parayı pek bir severmiş meğer.. Helal ettim orası ayrı kızım hatrına o da. Yine başladık tedaviye kistin oluştu dedi yumurta baskılarken o gün dedim ki başka bir Dr a daha gidicem ve çıkar çıkmaz gittim hayatımı değiştiren adımım oldu... Kistim yoktu tedavime başka bir Dr ka devam ettim o ay 2 embriyo transfer edildi ve Rabbime milyonlarca defa şükürler olsun ki kızım şu an 4 yaşında. Bana yapılanlar için mahkeme düşündüm ama boşver dedim Nasıl olsa herkes hak ettiğini yaşar...
Üzüldüm yaşadıklarınıza, açıkçası şaşırdımda... Mesela ben ilk tedavimde ohss olmuştum. Emre bey embriyo transferi yapmak istemedi ana biz ısrarla transfer istedik.. Ve sonuç korkunç günler oldu benim içino dönemde kendisi arayıp iyi olup olmadığımı sorardı. Hiç bir aramamda karşılıksız olmadı eğer ameliyathanedeyse bile mutlaka daha sonra döndü.. Para sevme konusuna katılmıyorum hiç zaten, hiç öyle bişey hissetmedim.. 2. Tüp bbekte bende 2 embriyo çok istedim ve asla ikna edemedüm, iykide edememişim ikiz olsaymış rahim ağzım taşımazmış tüp bebek zor bir süreç bide üstüne böyle kötü şeyler yaşamanız çok can sıkıcı.. Çok şükür bu zor günlerin meyvesini almışsınız. Rabbim evladınızı size bağışlasın..
Özelden yazdımEmre beyin cep marasini bilen varsa paylasabilirmi ben klinige ulasamiyorumda pazar oldugu icin
meraba bütün arkadaslara benide hatrlatırsın umarım. bizde cok şükür pozitifi gördük.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.. arkadaslar 2li testi yaptırdınız mı süleymaniyede uzman doktor oldugunu duydum randevu nasıl alınır nasıl olur bilgisi olan varsa çok sevinirim
Çok tesekkürler canım amin inşallah.Hayırlı olsun senin tedavinde inşallah güzel habelerini alırız seninde..bnde 2li test için bakıyorum süleymaniyede uzman doktr yapıyomus randevu sistemi nasıl bilmiyorum.Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. Benimde bu cuma transferim var. Baya uzun sürdü, uzun protokol uyguladık. 1 Ayda embriyoları dondurduk. Sevgiyle konuşuyormuşsunuz zaten, arada konuşuyoruz bizde onunla. Biliyorsundur oda 2 tedaviye başlıyor bu ay. İnşallah Bizde senin gibi hayırlı haberler alırız :)
Allah kucağına almayı nasip etsin canım
Çok tesekkürler canım amin inşallah.Hayırlı olsun senin tedavinde inşallah güzel habelerini alırız seninde..bnde 2li test için bakıyorum süleymaniyede uzman doktr yapıyomus randevu sistemi nasıl bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?