Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

cnm amin inşallah.. cnm randevuyu banu hanıma alıp gidince direk 2li testi aynı gün yapıyolarmı yoksa gün mü veriyolar..

Canım çok talihsiz olaylar yaşamışsın çok şükür evladına kavuşmuşsun.
Bende Emre Beyin hastasıyım hiç öyle paracı biri olduğunu sanmıyorum,,,
Her doktor hata yapar ancak o adamın vicdanlı biri olduğunu biliyorum ilk tedavimde 2 embriyom oluştu(devlet raporumuz var) ikinci tedavide bize kendisi öyle iyilikler yaptı ki akraba olsa ancak bukadar yapılırdı diyorum..
4.tedavimde kendisini buldum ve Allahın bana en büyük hediyesi diyorum öylr çok yıprandıkki!!!!!
Emre Beyin öyle şeyler yapması nebilim illa bir nedeni vardır diyorum ....

Amin cnm Rabbim seni de sevindirsin çok şükür aglum 8 aylik oldu sizlere hep dua ediyorum
Allah size bağışlasın evladınızı
Allah Razı olsın dualarınız için
Bizimde inşallah sevip öpebileceğimiz yavrularımız olur. Çok zor bir süreç kimseye vermesin yüce Rabbim

Allah size bağışlasın evladınızı
Allah Razı olsın dualarınız için
Bizimde inşallah sevip öpebileceğimiz yavrularımız olur. Çok zor bir süreç kimseye vermesin yüce Rabbim
Amin canım amin inşallah gerçekten çok zor bir süreç neler yaşadığımı bir ben bir Allah bilir yaşayan bilir derler ya gerçekten öyle bizi bizlerden başka kimsenin anlayacağını sanmıyorum

Ben de senin adına çok sevindim Can'ım. Ancak benimle aynı dönemde onun hastası olan ve kkda tanışıp yüzyüze de defalarca görüştüğümüz bir arkadaşıma gerçekten çok gereksiz birçok işlem yapmıştı ve arkadaşım rahim kalınlığı aylarca normale dönemedi. Sonra görüştüğü 3 Dr da kasap gibi bir Dr Muş önceki Dr unuz demişlerdi belki biz kötü bir Zaman'ına denk gelen talihsizlerdendik. Bilemiyorum affedemiyoruz biz....

Hmm canım tedavi standart zaten ne gibi tedaviler uygulamış olabilir ki?

Aynen bende merak ettim dogrusu.emre beyden beklemem acikcasi ben dahil bircok kisi cok memnun ama ilginc rahim kalinlasmamasina kim ne yaparak sebep olabilir ki

Aynen bende merak ettim dogrusu.emre beyden beklemem acikcasi ben dahil bircok kisi cok memnun ama ilginc rahim kalinlasmamasina kim ne yaparak sebep olabilir ki

Rahim filmi sonrası histereskopi yapıldı arkadaşımıza ve bu sırada parçalar alındı rahimden inceleme için. Bu Operasyon gerekli değilmiş sonra öğrendi arkadaş. Bu olaylar sırasında Emre bey gayrettepe florence Nightingale hastanesinde idi. Sizler memnunsanız ne ala. kimseyi karalama gibi bir amacım yok. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sevgiler.

Bende anlayamadım sanırım kalınlaştırmış..
Yani rahim kalınlığı kendiliğinden olan birşey progestan zaten standart olarak veriliyor kasaplıkla ne alakası varki kesip biçmiş sanki.Bu doktorlarda meslektaşlarını kötülemek için yer arıyor ayıp valla

Yok estağfurullah canm benim ne amacın olabilir ki karalamaya çalışasın ben sadece anlam yüklemeye çalışıyorum anlattıklarınıza..
Histeroskopi gayet normal bir işlem histeroskopi esnasında alınan parça da rahim kanseri açısından mutlaka alınıyor bildiğim kadarıyla.
Mesela bende histeroskopi yaptırmak istediğimi belirttim Emre Bey tabiki yaptırabilirsin devlette yaptırman senin için daha ekonomik olur karar senin dedi brnde devlette yaptırmaya karar verdim sırf atılan çizi yüzünden yaptırma kararı aldım yaralama etkisi tutunmayı kolaylaştırıyor çünki

İnşallah sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim sana da canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…