Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Bilmiyorumki daha sadece 3 defa 75 lik doz vuruldum adetinde 8.günü olacak büyümüşmüdür acaba merak ediyorum sabah gidecem bakalım heyecanlıyım

Bilmiyorumki daha sadece 3 defa 75 lik doz vuruldum adetinde 8.günü olacak büyümüşmüdür acaba merak ediyorum sabah gidecem bakalım heyecanlıyım
Ohss olma diye yavaş yavaş büyütüyo yumurtslarını denekki yarın haber ver bana kuzum

Evet risklisin sen demişti
tamam canım yazarım tabi haftaya olur kesin aşılamam

Irmak ne yaptın bugün değilmiydi randevu geldinmi istanbula
Canım yarın randevum var sabah ...benim embriyolara pgt yapılacak tatlım eğer sağlam bulunursa transfer olucak..dondurmuştuk embriyoları eğer herşey yolunda giderse pzrtesi Yada Salı transferimiz olucak...ben zaten İstanbul'da yaşıyorum canım beylikdüzündeyim

Canım yarın randevum var sabah ...benim embriyolara pgt yapılacak tatlım eğer sağlam bulunursa transfer olucak..dondurmuştuk embriyoları eğer herşey yolunda giderse pzrtesi Yada Salı transferimiz olucak...ben zaten İstanbul'da yaşıyorum canım beylikdüzündeyim
Senin nasıl gidiyor tedavin

Evet incim söyledin kaliteli bir tane yeter olacak inşallahhh

ırmak bursadan gelen arkadaşla karıştırdım nihandı galiba o :)
Yakın oturuyormusuz senle bende bahçesehirdeyim :)))

Evet incim söyledin kaliteli bir tane yeter olacak inşallahhh

ırmak bursadan gelen arkadaşla karıştırdım nihandı galiba o :)
Yakın oturuyormusuz senle bende bahçesehirdeyim :)))
Evet bendim bursada oturan :KK54:
Carsamba gittik doktora.polip göründü rahimde onu alsak iyi olacak dedi.ister bursada aldir ister burada dedi.gerci ben 1. Tupten sonra histeroskopi olmustum ama yine tekrarladi sanirim:mad: biraz moralim bozuldu surec uzayacak diye ama napalim gec olsun sonu guzel olsun.
Histeroskopi olan var mi aranizda ?

Ooo neler olmus :) bana bildirim gelmiyomus bugun merak ettim giriyim dedim kizlar napmis meger herkes baslamis tedavilere hadi hayirli olsun arkadaslar fndkr olumsuz dusunme insallah asilamada olur ugrasmazsin yesilinci olsun tek olsunda tutunsun inşaallah :) irmaksu inşallah pgtden guzel sonuclar alirsin en iyisi gelir inşallah nihan histeroskopi olacaksin dimi bana ilk tupte demislerdi olumsuz sonuc alinca emre by gerek gormedi olsun gec olsun guc olmasin bundada bi hayir vardir cnm :) sykapusuz hadi bakalim guzel yumoslar iyi yiyeceklerde ye incir kurusu ceviz falan iyi yumoslar sana ben 375 doz almistim cildirtiyidu ilaclar beni :) hadi hepinize Rabbim bu guzel cuma gunu niyetine bol bol saglikli bebisler versin canlaaaar :)

Ooo neler olmus :) bana bildirim gelmiyomus bugun merak ettim giriyim dedim kizlar napmis meger herkes baslamis tedavilere hadi hayirli olsun arkadaslar fndkr olumsuz dusunme insallah asilamada olur ugrasmazsin yesilinci olsun tek olsunda tutunsun inşaallah :) irmaksu inşallah pgtden guzel sonuclar alirsin en iyisi gelir inşallah nihan histeroskopi olacaksin dimi bana ilk tupte demislerdi olumsuz sonuc alinca emre by gerek gormedi olsun gec olsun guc olmasin bundada bi hayir vardir cnm :) sykapusuz hadi bakalim guzel yumoslar iyi yiyeceklerde ye incir kurusu ceviz falan iyi yumoslar sana ben 375 doz almistim cildirtiyidu ilaclar beni :) hadi hepinize Rabbim bu guzel cuma gunu niyetine bol bol saglikli bebisler versin canlaaaar :)
Hoşgeldin canım.... Güzel dileklerin ve duaların için çok sağol.. Sen nasılsın??

:) inşallah kalp atisinida duysakta hayirlisiyla emre beye son kez gidicem sanirim yenibosna da bi hastane buldum oraya devam edicez dogum yok zsten ist. Tup bebekte yolu cok yoruyo beni onun icin devam etmiycez rus jinekolog dr buldum :) haftaya oraya da gitcem bakalim cok ovduler memnun kalirsak devam ederiz

:) inşallah kalp atisinida duysakta hayirlisiyla emre beye son kez gidicem sanirim yenibosna da bi hastane buldum oraya devam edicez dogum yok zsten ist. Tup bebekte yolu cok yoruyo beni onun icin devam etmiycez rus jinekolog dr buldum :) haftaya oraya da gitcem bakalim cok ovduler memnun kalirsak devam ederiz
Hangi hastaneye devam ediceksin orda batı bahat var arkadaşım gidiyodu orasımı yoksa? Hiç nerak etmr allahın izniyle pıt pıtı duyucsksın gerçi pıt pıt diilde pat küt pat küt atıyomuş o minnacık kalpler:KK8:

Evet bendim bursada oturan :KK54:
Carsamba gittik doktora.polip göründü rahimde onu alsak iyi olacak dedi.ister bursada aldir ister burada dedi.gerci ben 1. Tupten sonra histeroskopi olmustum ama yine tekrarladi sanirim:mad: biraz moralim bozuldu surec uzayacak diye ama napalim gec olsun sonu guzel olsun.
Histeroskopi olan var mi aranizda ?
Canım ben polip için histeroskopi oldum çok rahat bir operasyon hatta benim rahimde ve vaginada septumlar vardı onlarda alındı 3pperasyonu binseferde oldum histeroskopiyle..sadece adet Sancısı gb bi Sancı oluyor o kadar....bu arada benim tedavim yine ertelendi:(bugün kontrolüm vardı ve Emre bey rahim kalınlığımı yetersiz bıldu

Canım çok Sağol inşallah pgt önümüzdeki aya kaldı yine rahiminkalın bulmadı Emre bey...gerçi onların hatası ama napıcaksın!senin içinde hakkında Hayırlısı olsun Haklısın yol çok fena yoruyor bugün tam 2saatte gidebildik kontrole hamileyken çekilmez o yol...

Canım ben polip için histeroskopi oldum çok rahat bir operasyon hatta benim rahimde ve vaginada septumlar vardı onlarda alındı 3pperasyonu binseferde oldum histeroskopiyle..sadece adet Sancısı gb bi Sancı oluyor o kadar....bu arada benim tedavim yine ertelendi:KK43:bugün kontrolüm vardı ve Emre bey rahim kalınlığımı yetersiz bıldu
Ne zaman oldun canim ve ne kadar di fiyati.bende oldum gecen sene subat gibi.tekrarladi sanirim.
Ikimiz icinde gec olsun sonu guzel hayirli olsun canim.zamani gelmedi demekki

Canım ben olalı 3seneyi geçti ve doktorum çapada Prof.cemil AKGÜL dü...her Dr çok güzel bir operasyon yapmış dedi...tamamen özel gittik ve ozaman 2250tl vermiştik...ama benim vaginada birde rahimdede perde vardı poliple birlikte hepsini tek seferde temizledi...ilk ameliyatımdı çok korkarak girdim ama gülerek çıktım 3saat hastanede yattım ve çıktım..imkanınız varsa kesinlikle Cemil hocaya git derim...Bakırköy İncirli de muayenehanesi çapada anabilimdalı başkanı kendisi...benim ameliyatımı istanbul şehir hastanesinde yapmıştı hastane önemli değil dedi gereksiz yere fazla maliyet çıkmasın size Demişti..hastane gerçekten kötüydü şimdi Medipol olmuş içini biraz düzeltmişler ama önemli olan gerçekten Dr....bak polipin tekrarlamış ben 3senede öyle bir problem yaşamadım...daha yeni rahim filmi çektirdim tertemiz çıktı...sormak istediğin bişey olursa hepsini yanıtlarım

Ah o bulantılarrrrr.... Anne ben burdayım diye bağırıyo bebişin:anneadayı:

Hangi hastaneye devam ediceksin orda batı bahat var arkadaşım gidiyodu orasımı yoksa? Hiç nerak etmr allahın izniyle pıt pıtı duyucsksın gerçi pıt pıt diilde pat küt pat küt atıyomuş o minnacık kalpler:KK8:

Yok canim bati bahata cok gittim ben bilirim oralari :) safa hastanesi diye bi yer kadin uzmanmis baya gorcez bakalim :)

Canım çok Sağol inşallah pgt önümüzdeki aya kaldı yine rahiminkalın bulmadı Emre bey...gerçi onların hatası ama napıcaksın!senin içinde hakkında Hayırlısı olsun Haklısın yol çok fena yoruyor bugün tam 2saatte gidebildik kontrole hamileyken çekilmez o yol...

Evet neden rahim kalinligini ayarlamamislar dogru duzgun sacmalikda neyse artik:(

Back
X