- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Canımmmm. Odamdayım suan önlügğmü giydim transfer için bekliyorum.. Çok sıkıştımSelam kızlarrr
hayatcımmm bulantılar eminim çok kötüdür ama olsun miniğinin seninle olduğunu ve sağlıklı olduğunu anlamanın en iyi yoluymuş :) insallah pıtpıtlarınıda duyarsın en kısa zamandaa
Yesilincinin bugün transferi var çok heyecanlıdır eminim haberlerini bekliyorum allahım insallahhh miniği uzun zaman bekledi simdi annesine sımsıkı tutunurrr
Skapusuzda basladıne durumda acaba insallah yumurtalarbigüzel gelisiyodurrr
Tedavisi ertelenen arkadasıma çok üzüldümhayırlısı olsun ama canım
Nihan veırmak geç olsun sağlıklı olsun insallah
Bendecemil hocayıduydum çok iyiymis birde fahribaey var arkadası oda çapada hocahatta onunda bakırköydeyeri var ikisideçook iyi
Melegimi aldım çok şükürrr şimdi eve gidiyorummmAyyyy aylardır bugünü konuşuyordukk zamanı geldii
Meleğin sımsıkı tutunsun inşallahhhh hiçç bırakmasın annesini
aman sıkı tutun emre beyin yüzüne salma
Canım arkadaşımAyyyy nasılsınnn nasıl geçtiiii
hadi hayırlısıyla inşallahhhh
nasıl gönülden istiyorum birbilsenn aylardır konuşuyoruzzzz
Yok canım ağrı felan olmadı hiç. Sen kontrole gidecektin ne dedi şener beyAyyy ben muayeneye girmeden bile heyecandan olmayan şey geliiyosende onca su içiyosun yaniii çok fenaa
Ağrı filan olmadımıı ayyyokurkenbile heyecanlandımmm
şimdi heyecanlı bekleyişşşş
Yok canım ağrı felan olmadı hiç. Sen kontrole gidecektin ne dedi şener bey
Cuma gittim işte 10 mmdi iğneye devam dedi ptesi gel dedi çook kalabalıktı izdiham vardı hiç bu kadar kalabalık görmemiştim orayı ona rağmen ilgilendi adam gösterdi bak normal korkma bidaha ohss olmayacaksın dedi az doz verdik günaşırı için rahat olsun dedi hoşuma gitti bide dosyam oluyo yaa açıp hemen bilinçli tedaviyi devam ettiriyo
Ben özelde gitiğim ve ilgisizliği yüzünden hastalandığım dr hatırlamıyodu bile ne vermiştik neyapacaktık diye soruyodu bana hep ve ohss olduğumda fenalaştım aradım sende amma nazlısın bi ağrı kesici al demişti sonra araştırmaya kaldırılınca msj attım ohss nedir biliyosunuz değilmi hani gelme ağrı kesici al demiştiniz yaa ölümden döndüm dedim şok olduu korktuu
yani şener bey olmasa gitmezdim oraya gerçekten iyi biri
ama tutmazsa tüpü yapamam çok yoğun biyer o yüzden raporumu alıp gelcem yamacınıza :)))
Hem para dök hem paranka rezil ol... İnanılır gibi değil, malesef herkes yaptığı işin hakkını veremiyo işte... İnşallah tüpe gerek kalmaz kuzum... Umutlu ol
Transferden 5 gün önce 12,5 tu. Transfer günü muayne etmedi. Odasında sohbet ettik biraz hadi transfere alalım dedi muayne etmşcekmisiniz dedim gerek yok dedikızlar transfer gunu rahim kalınlıgınız kactı?
yanlız alıntı yapmadan yazmısım pardonTransferden 5 gün önce 12,5 tu. Transfer günü muayne etmedi. Odasında sohbet ettik biraz hadi transfere alalım dedi muayne etmşcekmisiniz dedim gerek yok dedi
Ben endişelenfim aslında biraz. 5 gün önce 12,5 tu transfer gününe kadar iyice kalınlaştı. Acaba bu kalınlığın bi üst dınırı yokmu, çok kalın olması kötü etkilemezmiki???yanlız alıntı yapmadan yazmısım pardon
yoo zaten bır yerden sonra kalınlasma duruyor aslında dusmeye bıle baslıyor senınkı guzelmıs benceBen endişelenfim aslında biraz. 5 gün önce 12,5 tu transfer gününe kadar iyice kalınlaştı. Acaba bu kalınlığın bi üst dınırı yokmu, çok kalın olması kötü etkilemezmiki???
Bende alıntı yapmamışımyoo zaten bır yerden sonra kalınlasma duruyor aslında dusmeye bıle baslıyor senınkı guzelmıs bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?