Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Selam kızlarrr
hayatcımmm bulantılar eminim çok kötüdür ama olsun miniğinin seninle olduğunu ve sağlıklı olduğunu anlamanın en iyi yoluymuş :) insallah pıtpıtlarınıda duyarsın en kısa zamandaa

Yesilincinin bugün transferi var çok heyecanlıdır eminim haberlerini bekliyorum allahım insallahhh miniği uzun zaman bekledi simdi annesine sımsıkı tutunurrr

Skapusuzda basladıne durumda acaba insallah yumurtalarbigüzel gelisiyodurrr

Tedavisi ertelenen arkadasıma çok üzüldüm :( hayırlısı olsun ama canım
Nihan veırmak geç olsun sağlıklı olsun insallah
Bendecemil hocayıduydum çok iyiymis birde fahribaey var arkadası oda çapada hocahatta onunda bakırköydeyeri var ikisideçook iyi

Selam kızlarrr
hayatcımmm bulantılar eminim çok kötüdür ama olsun miniğinin seninle olduğunu ve sağlıklı olduğunu anlamanın en iyi yoluymuş :) insallah pıtpıtlarınıda duyarsın en kısa zamandaa

Yesilincinin bugün transferi var çok heyecanlıdır eminim haberlerini bekliyorum allahım insallahhh miniği uzun zaman bekledi simdi annesine sımsıkı tutunurrr

Skapusuzda basladıne durumda acaba insallah yumurtalarbigüzel gelisiyodurrr

Tedavisi ertelenen arkadasıma çok üzüldüm :KK43: hayırlısı olsun ama canım
Nihan veırmak geç olsun sağlıklı olsun insallah
Bendecemil hocayıduydum çok iyiymis birde fahribaey var arkadası oda çapada hocahatta onunda bakırköydeyeri var ikisideçook iyi
Canımmmm. Odamdayım suan önlügğmü giydim transfer için bekliyorum.. Çok sıkıştım:KK15: az sonra alıcam meleğimiiiiii:KK33:

Ayyyy aylardır bugünü konuşuyordukk zamanı geldii
Meleğin sımsıkı tutunsun inşallahhhh hiçç bırakmasın annesini
aman sıkı tutun emre beyin yüzüne salma :-)

Ayyyy nasılsınnn nasıl geçtiiii
hadi hayırlısıyla inşallahhhh
nasıl gönülden istiyorum birbilsenn aylardır konuşuyoruzzzz

Ayyyy nasılsınnn nasıl geçtiiii
hadi hayırlısıyla inşallahhhh
nasıl gönülden istiyorum birbilsenn aylardır konuşuyoruzzzz
Canım arkadaşım:KK68: Bugün merkez çok kalabalıktı saat. 11 de ordaydık saat 1 gibide transferimiz olacaktı. Serap hanım bilekliğimi taktı elimede şişemi verdi zaten heycandanda tuvaletim gelmişti içtikçe çatlıcak gibi oldum:oops: Emre bey odasına çagırdı sonra, embriyolarımız hakkında bilgi verdi sonra odama gectim. Ben suyu fszla abarttığım için iki bardak boşslttım:oops: su içmeyi kesmeme ragmen ameliyathanedede 2 bardak boşalttım:KK70: transferimiz çok güzel geçti bitsnecik meleğim yuvasına girdi sonunda:KK36: Sonra emre bey geldi odaya nar suyu iç dedi, ilaçlarımı anlattı. Devamlı yatma kan dolasımın olmalı dedi. Merkez çok kalabalık oldugu için yarım saat yatabildim ancak. Keske fırsat olsaydı biraz daha yatabilseydim.... Şimdi annemdeyim, yatıyorum:rolleyes: Sen seviyosun diye uzuuuunn. Uzuuunn anlattım kuzum:D:KK19:

Ayyy ben muayeneye girmeden bile heyecandan olmayan şey geliiyo :-) sende onca su içiyosun yaniii çok fenaa
Ağrı filan olmadımıı ayyyokurkenbile heyecanlandımmm
şimdi heyecanlı bekleyişşşş

Ayyy ben muayeneye girmeden bile heyecandan olmayan şey geliiyo :-) sende onca su içiyosun yaniii çok fenaa
Ağrı filan olmadımıı ayyyokurkenbile heyecanlandımmm
şimdi heyecanlı bekleyişşşş
Yok canım ağrı felan olmadı hiç. Sen kontrole gidecektin ne dedi şener bey

Yok canım ağrı felan olmadı hiç. Sen kontrole gidecektin ne dedi şener bey

Cuma gittim işte 10 mmdi iğneye devam dedi ptesi gel dedi çook kalabalıktı izdiham vardı hiç bu kadar kalabalık görmemiştim orayı ona rağmen ilgilendi adam gösterdi bak normal korkma bidaha ohss olmayacaksın dedi az doz verdik günaşırı için rahat olsun dedi hoşuma gitti bide dosyam oluyo yaa açıp hemen bilinçli tedaviyi devam ettiriyo
Ben özelde gitiğim ve ilgisizliği yüzünden hastalandığım dr hatırlamıyodu bile ne vermiştik neyapacaktık diye soruyodu bana hep ve ohss olduğumda fenalaştım aradım sende amma nazlısın bi ağrı kesici al demişti sonra araştırmaya kaldırılınca msj attım ohss nedir biliyosunuz değilmi hani gelme ağrı kesici al demiştiniz yaa ölümden döndüm dedim şok olduu korktuu

yani şener bey olmasa gitmezdim oraya gerçekten iyi biri
ama tutmazsa tüpü yapamam çok yoğun biyer o yüzden raporumu alıp gelcem yamacınıza :)))

Cuma gittim işte 10 mmdi iğneye devam dedi ptesi gel dedi çook kalabalıktı izdiham vardı hiç bu kadar kalabalık görmemiştim orayı ona rağmen ilgilendi adam gösterdi bak normal korkma bidaha ohss olmayacaksın dedi az doz verdik günaşırı için rahat olsun dedi hoşuma gitti bide dosyam oluyo yaa açıp hemen bilinçli tedaviyi devam ettiriyo
Ben özelde gitiğim ve ilgisizliği yüzünden hastalandığım dr hatırlamıyodu bile ne vermiştik neyapacaktık diye soruyodu bana hep ve ohss olduğumda fenalaştım aradım sende amma nazlısın bi ağrı kesici al demişti sonra araştırmaya kaldırılınca msj attım ohss nedir biliyosunuz değilmi hani gelme ağrı kesici al demiştiniz yaa ölümden döndüm dedim şok olduu korktuu

yani şener bey olmasa gitmezdim oraya gerçekten iyi biri
ama tutmazsa tüpü yapamam çok yoğun biyer o yüzden raporumu alıp gelcem yamacınıza :)))
:KK12:Hem para dök hem paranka rezil ol... İnanılır gibi değil, malesef herkes yaptığı işin hakkını veremiyo işte... İnşallah tüpe gerek kalmaz kuzum... Umutlu ol:KK19:

yanlız alıntı yapmadan yazmısım pardon:KK22:
Ben endişelenfim aslında biraz. 5 gün önce 12,5 tu transfer gününe kadar iyice kalınlaştı. Acaba bu kalınlığın bi üst dınırı yokmu, çok kalın olması kötü etkilemezmiki???

Ben endişelenfim aslında biraz. 5 gün önce 12,5 tu transfer gününe kadar iyice kalınlaştı. Acaba bu kalınlığın bi üst dınırı yokmu, çok kalın olması kötü etkilemezmiki???
yoo zaten bır yerden sonra kalınlasma duruyor aslında dusmeye bıle baslıyor senınkı guzelmıs bence

Ana benimki donmuş tedavisi :KK43:. Aynı ilaca devam ediyorum nasıl durcakki test gününe kadarda devam... Senindeni donmuş olacak?

Canlar akıntı yoğun şeffaf hani yumurta çatlamadan hemen önceki gibi ama büyümemişti korktum acaba gecikirmişiz dye

Sizde oldumu normalmi bu akıntı olayı iğnelerden mii acaba

Back
X