Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Sağolun kızlar tek tesellim ohss olmadan rahatça oldu adetim
hayatcım bizim sebepsiz inf. Aşılama zorunluydu.. ilki özelde olmuştu burda bi kağıt verdiler özeldeki dr ve hast başhekimi imzaladı o yüzden onuda sayıyolar şimdi buda 2, ya artık tüpe geçebiliyorum
adetim tam söküldü coraspin sayesinde sanırım.. çokta şiddetli sancı çekiyorum
yarın sabah gidecem incim

Kuzum yat dinlen... İşte rabbim ol demeden olmuyr sen içini ferah tut kuzum ve asla umudunu yitirme...

Kizlar selam simdi merkezden geliorm gercktn cok anlayisli ve herseyin en ince ayrintisina kadar anlatan bir doktormu allah kismet ederse aralikta ki adetimle tedaviye basliyorum

Kizlar solediginiz kadar varmis emre bey ilk defa bugun gittimm yarim saat kalmisimdir aklimda hicbir soru isareti kalmadi aralik adetinlee baslicazz 2 tane koyucak 3.deneme oldugu icin heyecan tavan yapti simdiden

Kizlar solediginiz kadar varmis emre bey ilk defa bugun gittimm yarim saat kalmisimdir aklimda hicbir soru isareti kalmadi aralik adetinlee baslicazz 2 tane koyucak 3.deneme oldugu icin heyecan tavan yapti simdiden
İnşallah bu defa hersey yolunda olur hayırlı olsun....

Ins.canim sende hamileymisin tebrik edrim ins.9 ay su gibi gecer bebesini alirsin kucagina keseyi gormeye gittinmi

Ins.canim sende hamileymisin tebrik edrim ins.9 ay su gibi gecer bebesini alirsin kucagina keseyi gormeye gittinmi
Amin canım Allah razı olsun... Normalde ayın 24ündeydi randevum ama bugün kan testimi trkrarladım olması gerekenden yüksek çıktı biraz. Emre beyi aradım keseyi görmemiz lazım bu degerle dedi yarın gel dedi. Yarın gidicem... İnşallah hersey yolundadır...

Bnde bugun ordaydim sagolsun gercwkten cook ilgili bir doktor karsilasmis olabilirizde orda bnde aralik 12 gibi baslicam kismetse snn tarih bellimi

Bnde bugun ordaydim sagolsun gercwkten cook ilgili bir doktor karsilasmis olabilirizde orda bnde aralik 12 gibi baslicam kismetse snn tarih bellimi
kızlar merhaba,
bende aralık ayında başlıcam nasip olursa.
İnş.karşılaşırız tanışır merkezde.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Ayy ins.hepimizin olur bugun gittigmde vitaminle folik asit verdi bende araligin 5- 6 si gibi baslicm

Bana folik asit verdi tabi bn onu kullaniodum esimede proxed plus verdi tedaviye kadar bnlri kullanicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…