- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Kuzum yat dinlen... İşte rabbim ol demeden olmuyrSağolun kızlar tek tesellim ohss olmadan rahatça oldu adetim
hayatcım bizim sebepsiz inf. Aşılama zorunluydu.. ilki özelde olmuştu burda bi kağıt verdiler özeldeki dr ve hast başhekimi imzaladı o yüzden onuda sayıyolar şimdi buda 2, ya artık tüpe geçebiliyorum
adetim tam söküldü coraspin sayesinde sanırım.. çokta şiddetli sancı çekiyorum
yarın sabah gidecem incim
Su gibi gecicek inşallah... Hem biraz vücudun dinlenir iyi olur üzülme...2 ay ara veriliyomuş Allahım sabır versin bana
Hayırlı olsun...Kizlar selam simdi merkezden geliorm gercktn cok anlayisli ve herseyin en ince ayrintisina kadar anlatan bir doktormu allah kismet ederse aralikta ki adetimle tedaviye basliyorum
İnşallah bu defa hersey yolunda olur hayırlı olsun....Kizlar solediginiz kadar varmis emre bey ilk defa bugun gittimm yarim saat kalmisimdir aklimda hicbir soru isareti kalmadi aralik adetinlee baslicazz 2 tane koyucak 3.deneme oldugu icin heyecan tavan yapti simdiden
Amin canım Allah razı olsun... Normalde ayın 24ündeydi randevum ama bugün kan testimi trkrarladım olması gerekenden yüksek çıktı biraz. Emre beyi aradım keseyi görmemiz lazım bu degerle dedi yarın gel dedi. Yarın gidicem... İnşallah hersey yolundadır...Ins.canim sende hamileymisin tebrik edrim ins.9 ay su gibi gecer bebesini alirsin kucagina keseyi gormeye gittinmi
Bnde bugun ordaydim sagolsun gercwkten cook ilgili bir doktor karsilasmis olabilirizde orda bnde aralik 12 gibi baslicam kismetse snn tarih bellimiKizlar solediginiz kadar varmis emre bey ilk defa bugun gittimm yarim saat kalmisimdir aklimda hicbir soru isareti kalmadi aralik adetinlee baslicazz 2 tane koyucak 3.deneme oldugu icin heyecan tavan yapti simdiden
Bnde bugun ordaydim sagolsun gercwkten cook ilgili bir doktor karsilasmis olabilirizde orda bnde aralik 12 gibi baslicam kismetse snn tarih bellimi
kızlar merhaba,Bnde bugun ordaydim sagolsun gercwkten cook ilgili bir doktor karsilasmis olabilirizde orda bnde aralik 12 gibi baslicam kismetse snn tarih bellimi
Insallah canm sen ne zmn basliosunkızlar merhaba,
bende aralık ayında başlıcam nasip olursa.
İnş.karşılaşırız tanışır merkezde.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
aralık ortasını bulacak sanırım benim.Insallah canm sen ne zmn basliosun
Cuma gunu histetoskopi oldum.adeti duzenlesin diye sizinkilere ek olarak dogum kontrol hapi verdi bana da.Bana folik asit verdi tabi bn onu kullaniodum esimede proxed plus verdi tedaviye kadar bnlri kullanicaz
Tedavimizin zamanida nerdeyse yakinins karsilasir tanisiriz bu arada sizin problem neydiCuma gunu histetoskopi oldum.adeti duzenlesin diye sizinkilere ek olarak dogum kontrol hapi verdi bana da.
Ins. Memnun olurum.esim azosperm :-(Tedavimizin zamanida nerdeyse yakinins karsilasir tanisiriz bu arada sizin problem neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?