Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Canım doğum kontrol hapını histeroskopi sonrası ilk adetini düzene sokmak adına vermiş olabilir Dr un...endişelenme gayet normal bir tedavi bence ve hatta histeroskopi den hemen sonra tüp bebek tedavisine başlamak daha iyi bile olabilir çünkü bendenlaparoskopi oldum Mayıs'ta Dr Um hemen başlayalım dedi ama maddiyattan dolayı başlayanadık bu zamana kaldı..,

Hayirlisi belkide bu zamandir canim.gec olsun sonu güzel olsun ins.

Nihancım çok geçmiş olsun hadi hayırlısı ile tedavin başlıyor
d.k.hapı banada adetim düzene girsin diye 1 aylığına verilmişti mayısta..

Merhaba canlar nasılsınız bastan sona okudum yeşil ince hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah fndkr erken yapmışsın gününü bekle canım belki bu yüzden düşük çıkmış olabilir inşallah rabbim gönlüne göre verecek herşeyin bir vakti var unutma ırmak su canım sanada hayırlı olsun inşallah bu gidişin sonu olacak ve bebişine kavuşacaksın bende arkandan geleceğim nasipse bu arada dün benim adet söktürücü mü bitti bugün hafif hafif kanamam var ama ilişkiden sonra oldu anlamadım korktum doktor korunun demişti ama biz korunmadık eşim dinlemedi ne yapacağım ben ya bilmiyorum kasıklarım ağrıyoryarın da devam ederse kan testine gideceğim korkuyorum

Çok tesekkür ederim... Belkide doğal olur hersey bellimş olurrrr

doktor beni uyarmıştı ama çoğul gebelik olabilir diye ben umursamadım herşey allahtan dedim bugünde kanamam çok korktum

Erkenden adet oldummm neden yaaaa
bende peşinizden geliyorummm nolur destek olun ((

Bende erken oldum cnm üzülme herşeyden bi hayır var gel emre beye karşılaşırız zaten
Üzülme

Öyle canım ama elde değil
yarın bi gidim sorum diyorum 12.günde oldu çatlamadımı acaba kahverengi bede kistmi acaba
hemen tüp yapabilirim dimi

Öyle canım ama elde değil
yarın bi gidim sorum diyorum 12.günde oldu çatlamadımı acaba kahverengi bede kistmi acaba
hemen tüp yapabilirim dimi
Çatlamistir cnm merak etme yaparlar tabi peki raporu verecek mi öyle mi konustunuz yoksa bidaha yapacaklar mi

Çatlamistir cnm merak etme yaparlar tabi peki raporu verecek mi öyle mi konustunuz yoksa bidaha yapacaklar mi

İlkini özelde yaptırmıştım ama rapor aldım 2 tane sonrası tüp demişti 2.yi yapmak zorundayım kural böyle demişti şimdi yarın sorcam bakalım ne dicek
bidaha aşılama istemyorummm

Kizlar iyi geceler nasilsiniz funda uzulme herseyin hayirlisi sykapusuz hadi bakalim baslayin artik iyi haberlerle

İlkini özelde yaptırmıştım ama rapor aldım 2 tane sonrası tüp demişti 2.yi yapmak zorundayım kural böyle demişti şimdi yarın sorcam bakalım ne dicek

Cnm esinden kaynakli değil dimi ben hemen alabiliyodum erkek inf oldugu icin

Gerci mesela rapor alirken daha onceki hastaneden evrak istiyolar benimde istediler medipoldan epikriz almistim rapor alirken vwrdim sendede evrak varsa olur bence

kızlarrr hayırlı aksamlar kısmetse aralık ayında tedavıye baslıcam ve bı yakınımda tavsıyesıyle emre beyı dusunuyorum bu hafta gorusmeye gıdıcz burdan okudugum kadarıyla ıyı bır doktor umarm yıldızlarmız barısır bıde bısı sormak ıstıyorum ılk muayenede hemn alttan mı muyene edıo ve hangı testlerı ıstıo...

Evet emre by gayet iyi bir dr tup bebekte muayeneler genelde alttan olur zaten muayene isterseniz tabi

Evet emre by gayet iyi bir dr tup bebekte muayeneler genelde alttan olur zaten muayene isterseniz tabi

Bu zaman kadar yaptirdiginiz butun tahlilleri varsa asilama tup bebek gecmiste onlarin belgelerini goturursuniz o size ona gore yorumlar yonlendirir ben oyle yapmistkm herşeyi goturmustm

Bu zaman kadar yaptirdiginiz butun tahlilleri varsa asilama tup bebek gecmiste onlarin belgelerini goturursuniz o size ona gore yorumlar yonlendirir ben oyle yapmistkm herşeyi goturmustm
canım bnm ve esımın hormon testlerı spermıogram testımız amh ve rahım fılmımız var fakat bazı doktorlar hıv testı gıbı bazı testler ıstıo sızden bole bısı ıstedımı

aradım emre beyi şimdi tam sökülmeyi bekle dedi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…