- 6 Haziran 2014
- 530
- 839
- 208
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Canim uzulme bmm esimdede varikosel vardi simdi ileri hareket mortofoloji ileri hiz ne ararsan var rabbim buyyk ins yas kacti bu aradaIns. Memnun olurum.esim azosperm :-(
Yeni yilda 30 bitecek.sen kac yasindasin.kacinci denemen.benim 3.olacak.Canim uzulme bmm esimdede varikosel vardi simdi ileri hareket mortofoloji ileri hiz ne ararsan var rabbim buyyk ins yas kacti bu arada
benım ılk denemem yasımda 23 ayy senınde bnmde son olur insallah..Yeni yilda 30 bitecek.sen kac yasindasin.kacinci denemen.benim 3.olacak.
kaçta ordasın canım bende bugün gidecğimAmin canım Allah razı olsun... Normalde ayın 24ündeydi randevum ama bugün kan testimi trkrarladım olması gerekenden yüksek çıktı biraz. Emre beyi aradım keseyi görmemiz lazım bu degerle dedi yarın gel dedi. Yarın gidicem... İnşallah hersey yolundadır...
Dört buçukta canım sen kaçta ordasınkaçta ordasın canım bende bugün gidecğim
Evet karsıkasıcaz kesin:):):) yakana kırmızı karanfil takarım tanırsın beniaaa süper bende 4 randevum tanışırızzzz
Sende beyaz takyakana bi karanfil tak
Sende beyaz tak
Tmm bende kapalıyım... Ne renk takarım bilmiyorum ama siyah giyerim üstüme:) ayyy çok heycanlıben kapalıyım ismim sümeyye mor tunik olacak üzerimde siyah pantolon
Tmm bende kapalıyım... Ne renk takarım bilmiyorum ama siyah giyerim üstüme:) ayyy çok heycanlı
Ben erken geldim merkeze doğru yürüyorumTmm bende kapalıyım... Ne renk takarım bilmiyorum ama siyah giyerim üstüme:) ayyy çok heycanlı
Aaa çok erkennn... Daha çıkmadık biz... Ama yarım saat sonra orda olucaz... İnş karsılasırız kot mont ve siyah elbise varBen erken geldim merkeze doğru yürüyorum
Beklemedeyim canim yetisirsin zatenAaa çok erkennn... Daha çıkmadık biz... Ama yarım saat sonra orda olucaz... İnş karsılasırız kot mont ve siyah elbise var
:) güzel 15 dk sonra ordayımBeklemedeyim canim yetisirsin zaten
:) eveeettt sümeyye muynede bende onu bekliyorummmmşu anda kesin buluştunuz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?