- Konu Sahibi merveeaydin
-
20 yi icicem bugun.sende yok mu oyle birsey.adet gunun gectimi.ara canım emre beyi bi sor kaçıncı gündesin ilacın
canım zaten adetliyken başlıyorsun ona bende adetin 4. günü başladım 15.yi içtim bugün bende bişey yok henüz sadece beyaz katı parçalar geldi20 yi icicem bugun.sende yok mu oyle birsey.adet gunun gectimi.
Ben adetin 10.gunu basladim histeroskopiden sonra.aradim bugun hemsireyle konustum normal dedi.hap bitince adet olacaksin dedicanım zaten adetliyken başlıyorsun ona bende adetin 4. günü başladım 15.yi içtim bugün bende bişey yok henüz sadece beyaz katı parçalar geldi
Anladım canim rahatlamissindir bu arada hiteroskopi neden yapiliyorBen adetin 10.gunu basladim histeroskopiden sonra.aradim bugun hemsireyle konustum normal dedi.hap bitince adet olacaksin dedi
Internetten de bakmistim d.kontrol hapi kullanmaya baslayanlar ilk uc ay lekelenmeler olabiliyormus.hemsireylede konusunca da daha iyi oldu.Anladım canim rahatlamissindir bu arada hiteroskopi neden yapiliyor
anladım canım bendede lekelenme olabilir yaniInternetten de bakmistim d.kontrol hapi kullanmaya baslayanlar ilk uc ay lekelenmeler olabiliyormus.hemsireylede konusunca da daha iyi oldu.
Polip vardi rahimde canim onu aldi doktor o yuzden histeroskopi oldum.
Ama sen adetliyken baslamissin hapa olmayada bilir. Ayyy kiz sona yaklasiyoruz hayirlisi ile tedavimiz baslayacak ins.anladım canım bendede lekelenme olabilir yani
İnşallah cnm ya bi aksilik cikmasada bari hayırlısi ile kavussak bebislereAma sen adetliyken baslamissin hapa olmayada bilir. Ayyy kiz sona yaklasiyoruz hayirlisi ile tedavimiz baslayacak ins.
Canim nasilsin.benim kirmiziya donmeye basladi sanki vede artti.napcam yaaa.yarinda pazar.doktoru aramak icin pazartesiyi mi bekliyecegimİnşallah cnm ya bi aksilik cikmasada bari hayırlısi ile kavussak bebislere
Ben bursadayim.öyle hemen hooop gidemem kiBence pazartesi git canim geç olmasın sonra bugün tam sökülme ye başladın mı pazartesi üçüncü gün oluyor o zaman bende henüz bir şey yok sadece göğüslerim acımaya başladı
Aaa bilmiyordum canim bugün çok kasiklarim agriyorBen bursadayim.öyle hemen hooop gidemem kidaha sokulme yok Allahtan.yarin falan sökülürsem sali giderim heralde.
Sende mi kiz.ayy ben sanki adetli gibi belirtiler veriyor vucudum ama sokulemiyor haptan dolayi sanirim.azcik azcik kanama geliyor.yarin arayayim bakayim sali giderim belkiAaa bilmiyordum canim bugün çok kasiklarim agriyor
Bende kanama yok ama goguslerim kasiklarim adetli gibi yedi tane kaldı ama ne olacak bilmiyorum arandığında beyazlarida sor icmezsin belkiSende mi kiz.ayy ben sanki adetli gibi belirtiler veriyor vucudum ama sokulemiyor haptan dolayi sanirim.azcik azcik kanama geliyor.yarin arayayim bakayim sali giderim belki
Ayy cnm hadi hayirlisi.yarin gitmeyecek miydin sen.bende mail attim kendisine bi dönus yapiversin soyleyiverdeKizlarr gunaydinla rabbim nasip edrse bende bgn basliyrm insallah bgn 2. Gnm yoldym bakalam doktor beyimiz ne diyecek hadi hayirlisi...
hadi hayırlısı olsunn cnmmmKizlarr gunaydinla rabbim nasip edrse bende bgn basliyrm insallah bgn 2. Gnm yoldym bakalam doktor beyimiz ne diyecek hadi hayirlisi...
Allahtan taksimde yasiormda gidip gelmek kolay prolaktnnistedi gecen aydn catlamamis bir ymrtm varms 2 saat snr yenidn gidicm valla allah uzaktn gelenlwre kolaylik versinAyy cnm hadi hayirlisi.yarin gitmeyecek miydin sen.bende mail attim kendisine bi dönus yapiversin soyleyiverde
Ya ben napayim taaa bursalardan gidiyorum.rabbim emeklerimizi bos cikartmasiinAllahtan taksimde yasiormda gidip gelmek kolay prolaktnnistedi gecen aydn catlamamis bir ymrtm varms 2 saat snr yenidn gidicm valla allah uzaktn gelenlwre kolaylik versin
Amin canim amin ama cok yavas bir labaratuvari varms 1 saat dediler 3 saat oldu ama umidim yok pek sonc yuksk cikicak kesin ama dikkatimi bisi cekri onveki testlerimde p4 hormnm yuksekti sizce bi ilacla 1 ayda dusmezmiydi en azndan bugun bole bisi yasamamis olurdmYa ben napayim taaa bursalardan gidiyorum.rabbim emeklerimizi bos cikartmasiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?