- Konu Sahibi merveeaydin
-
başlamadım canım bekliyorum bakalım kanama artacak mı.ona göre arayacam randevu alacağım.
ayy canım maşallah rabbim mutluluğunu daim etsin.amin rabbim bizede yaşatsın.Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür benim ufaklık 2 cm olmuş:))) canı gönülden inanıyorum sizinde bu duyguyu yasamanıza çok az kaldı:)))
Evet bu günde ameliyat günüydüMerhabalar kizlar tedavisi baslayan ve devam eden arkadaslarim hakkimzida hayirlisi olsunyesilinci senide tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bnm 5. Gunm cumartesi kontrlm var emre beyin ameliyat gunymus aksama kadar bekleyebilirmisiz yarin epey skici bir gun olacak bu arada bana bir tek gonal_f verdi size baska ilaclar verdimi merak ediorm
Canm hersey yolnda gitsinde onemlin olan o gerisi rabbimin bilecegi is zatenEvet bu günde ameliyat günüydüama biz ameliyat günlerinde sabah erkenden gidiyoruz daha asağı inmeden alıyo hemen... Bi kaç gün sonra baskılayıcı iğneyede baslarsın canım...
Hayırlı olsun prensesinnnnn:))))Teyzeleri kizimiz oluyo haber veriim dedim Rabbim insallah sizlrede guzel kizlar yakisikli oglanlar versin emre amcalari vesile olsun bu son ugrasiniz olsun insallah :)
Oyy masallah teyzeleri öpsün koklasin onu.Teyzeleri kizimiz oluyo haber veriim dedim Rabbim insallah sizlrede guzel kizlar yakisikli oglanlar versin emre amcalari vesile olsun bu son ugrasiniz olsun insallah :)
Çok tesekkür ederim , aminnn.... Masallah 14 güzel rakam:)Herkeze iyi aksamlar yesilinci canim cok sevindim..darisi basimiza bugun kontrolum vardi 5.gunum 14 tane yumrtam olusmus.. sali gunu tekrardan kontrole cagirdi ozlm bende gonol f kullaniyorum pazarla pazartes orgalatronmuydu neydi tam hatirlamiyorum onu vurulcam.. senin durumlar nasil tedavilerimiz ayni gidiyoo ins.olumlu snclar aliriz...
Bnde pazar ptsi vurulucm yani dun birini vuruldum acayip canim yandi bana tahmini opersyn gunune carsamba dedi muhtemelen sanada catsmba veya cuma diyecektir unsallah emegimizn karsiligini alirizHerkeze iyi aksamlar yesilinci canim cok sevindim..darisi basimiza bugun kontrolum vardi 5.gunum 14 tane yumrtam olusmus.. sali gunu tekrardan kontrole cagirdi ozlm bende gonol f kullaniyorum pazarla pazartes orgalatronmuydu neydi tam hatirlamiyorum onu vurulcam.. senin durumlar nasil tedavilerimiz ayni gidiyoo ins.olumlu snclar aliriz...
Vann bnden 3 tane orgalutron istemisti amh testim yani yumurta rezervm normaldn epey bi yuksek ciktigi icin cok hizli buyuduler bgn 7. Ignemi vurulucam ama coktan 18mm buldular bile bakalim simdi konttole gldm ne olcagi blli olur bgnBana henuz bisey demediler canim sali gunu netlik kazanir bana 7 kutu yazmisti orgalatron onlar bitmedenmi opu olcak acaba.. sali gunu 5 tane kaliyo geriye..ins.canim allah daha fazla aratmasin
bugün sonuncuyu içeceğim canım ağrılar başladı hafiften yarın yada çarşamba olurum bence bugün aracanım nasılsın.ne durumdasın.benim kanama kesildi ne olacak bilmiyorum.yarın da kanama olmazsa arayacağım doktoru.
senin ne kadar güzel denk geldi ya benim niye böyle oldubugün sonuncuyu içeceğim canım ağrılar başladı hafiften yarın yada çarşamba olurum bence bugün ara
canım geç başladığın için sanırım ama emre bey bunu nasıl başlattı anlamış değilim hapa adetliyken başlanırsenin ne kadar güzel denk geldi ya benim niye böyle oldu
bende bilmiyorum ya kafam karıştıcanım geç başladığın için sanırım ama emre bey bunu nasıl başlattı anlamış değilim hapa adetliyken başlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?