- 10 Temmuz 2009
- 225
- 6
- 318
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Kist olustugu icin mi prolaktin testi istedi canim.cok yuksek degilse prolaktin dusebilir deger.Amin canim amin ama cok yavas bir labaratuvari varms 1 saat dediler 3 saat oldu ama umidim yok pek sonc yuksk cikicak kesin ama dikkatimi bisi cekri onveki testlerimde p4 hormnm yuksekti sizce bi ilacla 1 ayda dusmezmiydi en azndan bugun bole bisi yasamamis olurdm
4-5 gun surmustu sanirim benim.kızlar histeroskopi sonrası kanama kaç gün devam eder benim 12 gün oldu halen kanamam var lekelenme tarzında oluyor normal midir
aynı cnm ya kanamam devam ediyor.doktor normal olduğunu ve hap bittikten sonra adet olacağımı söyllemiş.tabi adet olduğumu anlayabilirsem bu durumda
Canim senin nasil geciyor hamileligin ne kadar oldun.hala emre beye mi gidiyorsun.Kızlarrr az kaldı tedavilerinize başlamayaaa... Heycan endişe panik umut hepsi biradadır tahmin ediyorum.... Funda nerde onun sesi çıkmamış hiç...
8 haftalık olduk biz:) Bu hafta kontrolüm var emre beyde ama daha sonra nolur bilmiyorumCanim senin nasil geciyor hamileligin ne kadar oldun.hala emre beye mi gidiyorsun.
Oyy masallah annesi sev onu sev konus onunla.rabbim bizede nasip etsin ins.8 haftalık olduk biz:) Bu hafta kontrolüm var emre beyde ama daha sonra nolur bilmiyorum
Amin canımmm nanıyorum en kısa zamanda sizde kavuşacsksınızzz... Ama bulantılar zor hazırlıklı olun:)Oyy masallah annesi sev onu sev konus onunla.rabbim bizede nasip etsin ins.
bugün son hapı içicem canım.dediğin gibi beyazları içmeye gerek yokmuş.kanamam devam ediyor adet olduğumu nasıl anlıcam bilmiyorum.sende durumlar nasıl?
benim de bugünle beraber 6 tane var canım hap bitince ara bi ama çok kötü oldu böyle gerçi emre bey en doğrusunu bilirbugün son hapı içicem canım.dediğin gibi beyazları içmeye gerek yokmuş.kanamam devam ediyor adet olduğumu nasıl anlıcam bilmiyorum.sende durumlar nasıl?
Evet ya hic iyi olmadi cok endiseliyim tedavimi olumsuz etkilemese bari.endiselenmene gerek yok diye yazmis ama .....benim de bugünle beraber 6 tane var canım hap bitince ara bi ama çok kötü oldu böyle gerçi emre bey en doğrusunu bilir
o bizden daha iyi bilir canım sakin olEvet ya hic iyi olmadi cok endiseliyim tedavimi olumsuz etkilemese bari.endiselenmene gerek yok diye yazmis ama .....
Hayirli olsun canim tedavin.arka arkaya tedavilerimiz ins hayirlisi ile sonuclanirKizlar selam bende basladim hayirlisiyla bugun 2.gunum cumartesi kontrolum var bakalim nasil olcak bu 3.deneme kasmiyorum valla hayirlisi..aranizda sigara icen varmi ben kullaniyorum emre beyede soledim valla birakamdigimi transferden sonra 5 taneye kabulum dedi..hayirlisi olsun hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?