Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

kızlar histeroskopi sonrası kanama kaç gün devam eder benim 12 gün oldu halen kanamam var lekelenme tarzında oluyor normal midir

Kist olustugu icin mi prolaktin testi istedi canim.cok yuksek degilse prolaktin dusebilir deger.

Kızlarrr az kaldı tedavilerinize başlamayaaa... Heycan endişe panik umut hepsi biradadır tahmin ediyorum.... Funda nerde onun sesi çıkmamış hiç...

bugün son hapı içicem canım.dediğin gibi beyazları içmeye gerek yokmuş.kanamam devam ediyor adet olduğumu nasıl anlıcam bilmiyorum.sende durumlar nasıl?
benim de bugünle beraber 6 tane var canım hap bitince ara bi ama çok kötü oldu böyle gerçi emre bey en doğrusunu bilir

Kizlar selam bende basladim hayirlisiyla bugun 2.gunum cumartesi kontrolum var bakalim nasil olcak bu 3.deneme kasmiyorum valla hayirlisi..aranizda sigara icen varmi ben kullaniyorum emre beyede soledim valla birakamdigimi transferden sonra 5 taneye kabulum dedi..hayirlisi olsun hepimiz icin

Hayirli olsun canim tedavin.arka arkaya tedavilerimiz ins hayirlisi ile sonuclanir

Merhabalar kizlar tedavisi baslayan ve devam eden arkadaslarim hakkimzida hayirlisi olsun yesilinci senide tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bnm 5. Gunm cumartesi kontrlm var emre beyin ameliyat gunymus aksama kadar bekleyebilirmisiz yarin epey skici bir gun olacak bu arada bana bir tek gonal_f verdi size baska ilaclar verdimi merak ediorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…