- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
- Konu Sahibi merveeaydin
-
evet canım ya kesildiKanaman kesildi mi tamamen cnm ya
dönüş yapmadılar mı ben bugün başladı siyah geliyor henüzevet canım ya kesildine olcak hiç bilmiyorum
Kızlar niye direk emre beyi aramıyosunuz? İçiniz daha rahat eder...dönüş yapmadılar mı ben bugün başladı siyah geliyor henüz
ne güzel ya başlayacaksın inş.tedaviye.mail atmıştım dün ama cevap gelmedi.dönüş yapmadılar mı ben bugün başladı siyah geliyor henüz
bir kere cep tel.aradım görüşmedeyim önemli birşey yoksa sonra arar mısın dedi bende ondan sonra aramaya çekiniyorum.Kızlar niye direk emre beyi aramıyosunuz? İçiniz daha rahat eder...
Çekinme canım önemli bu tedaviye başlayacaksın inşallah... Yada serap hanımı ara müsait olunca aratsın seni... Hadi bakalım az kaldı start vermeye inşallahhh:)bir kere cep tel.aradım görüşmedeyim önemli birşey yoksa sonra arar mısın dedi bende ondan sonra aramaya çekiniyorum.
Çekinme canım önemli bu tedaviye başlayacaksın inşallah... Yada serap hanımı ara müsait olunca aratsın seni... Hadi bakalım az kaldı start vermeye inşallahhh:)
Korkuyorum yapmaya:)yesilinci kuzum hamilelik takvimin nerde :)
öyle yapacağım canım müsaitse görüÇekinme canım önemli bu tedaviye başlayacaksın inşallah... Yada serap hanımı ara müsait olunca aratsın seni... Hadi bakalım az kaldı start vermeye inşallahhh:)
aradım dönüş yaptı emre bey.cumaya kadar olmazsan pazartesi randevu al gel bakalım dedi benim kesin birdahaki aya kaldıBende hep arardim :) bikmislardi ama napiyim cnm sonucta tedavi sureci
Dur kuzum cumaya çok var.... Herseyde vardır bi hayır....öyle yapacağım canım müsaitse görü
aradım dönüş yaptı emre bey.cumaya kadar olmazsan pazartesi randevu al gel bakalım dedi benim kesin birdahaki aya kaldı
öyle canım kısmette bir ay sonrası varsa boynum kıldan ince.ama işte bursadan geldiğim için geliş gidiş sıkıntı.biran önce olsun istiiyorum.hayırlısı bakalımDur kuzum cumaya çok var.... Herseyde vardır bi hayır....
Çok haklısın.... Bide kış geliyr....öyle canım kısmette bir ay sonrası varsa boynum kıldan ince.ama işte bursadan geldiğim için geliş gidiş sıkıntı.biran önce olsun istiiyorum.hayırlısı bakalım
aynen öyle cnm.sefer iptal oldu mu olcakmı stresi.kısmet bakalım.Çok haklısın.... Bide kış geliyr....
ben aradım bugün kahverengi geliyor dedim perşembeye randevu verdiKızlar niye direk emre beyi aramıyosunuz? İçiniz daha rahat eder...
canım ya üzülme inşallah olursun bende serap hanımla görüştüm perşembe gideceğimöyle yapacağım canım müsaitse görü
aradım dönüş yaptı emre bey.cumaya kadar olmazsan pazartesi randevu al gel bakalım dedi benim kesin birdahaki aya kaldı
Başlıcakmıdın persembeye???ben aradım bugün kahverengi geliyor dedim perşembeye randevu verdi
inşallah canım bakalımBaşlıcakmıdın persembeye???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?