Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Sende inş hayırlısıyla bebeğini kucağına sağlıkla alırsın.çizelge gerçekten ben de olsam koyamam herhalde

sl kızlar nasılsınız benim bugün kontrolüm var bakalım ne durumda yumoşlar
N nihan_16 cnm sen ne yaptın cumartesi gittin mi

Selam kızlarr
sykapusuz hadi hayırlısı ile inşallah tutunacak bebişin

benim eşim varikoselmiş kızlar maeğer boşa çabalamışım bunca zaman anlamamışlar sebepsiz değilmiş ((((

Selam kızlarr
sykapusuz hadi hayırlısı ile inşallah tutunacak bebişin

benim eşim varikoselmiş kızlar maeğer boşa çabalamışım bunca zaman anlamamışlar sebepsiz değilmiş ((((
Sağol tatlım inşallah nasıl anlamadilar ya Yuh sperm tezleri normalmiydi simdi tüp raporunu al iste gel emre beye

Sağol tatlım inşallah nasıl anlamadilar ya Yuh sperm tezleri normalmiydi simdi tüp raporunu al iste gel emre beye

Evet yaaa değerler normaldi ama aşılamadaki değerleri inceleyip a sınıfı sıfır ürolog bakacak yazmışlar gitti eşim doppler çek demiş gidip çektirdi 2. Sınıf varikosel yazıo şok olduk
dr da çekişkili konuşmuş istersen imzalim raporunu deneyin ama tutmayabilir ameliyat en güzeli
ameliyattan sonra en erken 3 ay sonra olur demişş
kafa karmakarışıkk ((

Sen bilirsin tabi canım hayırlısı olsun stres olma başka doktorlara da gidin derim

Slm kızlar yumurtalar toplandı çok agrim oldu ağrı kesici bile yaptılar şuan iyiyim sadece iğne yerim aciyor fena transferim bidaki ay olacak ohss riski var o nedenle bekleyeceğiz yarını iple cekiyorum 35 tane toplamislar maşallah ben o kadar beklemiyordum inşallah kaliteli embriyolarimiz olur çok heyecanliyim

Masallah:) inşallah hepsi güzel güzel embriyolar olur:) su iç kuzum bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…