- Konu Sahibi merveeaydin
-
9 haftalık olduk biz:) çizelge koymaya korkuyorum valla... Bi aksilik olurda silmek zorunda kalırım diye... Şimdilik emre beyle devam ediyoruz bi kere daha gittikten sonra baska bi hastanede devam edicem... Aslında emre beyi bırakmak hiçççç istemiyoruz ama özel sigortamın anlaşmalı oldugu bi hastanede doğum yapıcam o yüzden takiplerimide doğum yaptıracak doktor yapsın istiyorum
İnşallah... Hepimiz alalım:) evet hem çok idtiyorum çizelge hemde korkuyorummm:)))Sende inş hayırlısıyla bebeğini kucağına sağlıkla alırsın.çizelge gerçekten ben de olsam koyamam herhalde
Hayirli olur ins. Canim transferin.10-12 gun sonra burayi senlendirirsin ins.Selam kizlar yarin transferim var dualarinizi eksik etmeyin..
Hayirlisi olsun cnm ya yeni yıl yeni umutCumartesiye randevu alamadim canim.bugun gittim simdi donuyorum.birdahaki adete kaldi benim ocak basi gibi olur dedi.kismet artik
Allah yardimcin olsun cnm guzel haberlerini alırız insallahSelam kizlar yarin transferim var dualarinizi eksik etmeyin..
Hayırlı olsun:))))Cok saolun kizlar 2 tane bebegimi aldim eve geciyorum ins.3 ocakta guzel haber vermek kismet olur
Hayırlı olsun cnm iki tane mi koydu ne güzel inşallah ikisinde tutunur sanaCok saolun kizlar 2 tane bebegimi aldim eve geciyorum ins.3 ocakta guzel haber vermek kismet olur
Sağol tatlım inşallah nasıl anlamadilar ya Yuh sperm tezleri normalmiydi simdi tüp raporunu al iste gel emre beyeSelam kızlarr
sykapusuz hadi hayırlısı ile inşallah tutunacak bebişin
benim eşim varikoselmiş kızlar maeğer boşa çabalamışım bunca zaman anlamamışlar sebepsiz değilmiş((((
Sağol tatlım inşallah nasıl anlamadilar ya Yuh sperm tezleri normalmiydi simdi tüp raporunu al iste gel emre beye
Sen bilirsin tabi canım hayırlısı olsun stres olma başka doktorlara da gidin derimEvet yaaa değerler normaldi ama aşılamadaki değerleri inceleyip a sınıfı sıfır ürolog bakacak yazmışlar gitti eşim doppler çek demiş gidip çektirdi 2. Sınıf varikosel yazıo şok olduk
dr da çekişkili konuşmuş istersen imzalim raporunu deneyin ama tutmayabilir ameliyat en güzeli
ameliyattan sonra en erken 3 ay sonra olur demişş
kafa karmakarışıkk((
Masallah:) inşallah hepsi güzel güzel embriyolar olur:) su iç kuzum bol bol...Slm kızlar yumurtalar toplandı çok agrim oldu ağrı kesici bile yaptılar şuan iyiyim sadece iğne yerim aciyor fena transferim bidaki ay olacak ohss riski var o nedenle bekleyeceğiz yarını iple cekiyorum 35 tane toplamislar maşallah ben o kadar beklemiyordum inşallah kaliteli embriyolarimiz olur çok heyecanliyim
Amin canım inşallah çok heyecanliyim ya herşey çok güzel su iciyorum cnm bol bol protein al dedi emre bey et balıkMasallah:) inşallah hepsi güzel güzel embriyolar olur:) su iç kuzum bol bol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?