Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

İyi yapmışsın canım çok kalabalık dediğin gibi ben bi kere gittim gördüm yetti biliyosun insan bu dönemde daha çok hassaslaşıyo o yüzden doktorunun onu anladığını ilgilendiğini görmek insana güven rahatlık veriyo süleymaniye kalabalık olduğu için bu biraz zor emre beyide görmüşlüğüm var o da çok iyi biri eskiden benim gittiğim merkezdeydi hayırlısı olsun canım şimdiden
Kızlar nerde biliyo musun hiç ses çıkmadı kimseden

Sen yine bahçecidemi devam ediceksin
yoksa kendiliğinden olur diye beklicekmisin
Eskisi gibi girmiyoruz canım telden görüşüyoruz kızlarda

Canim hayırlı olsun yetiş bana benimde yarin kactane dondurulmus haber verecekler

Yaptırırsam orda yaptırıcam canım yine büyük ihtimal doktorum şubat adetinden sonra çağırdı mart gibi yani başlarsak baharda anca başlıcaz galiba normal yoldan o zamana kadar denesek diyorum ama korkuyırum da malum bizde de morfoloji kötü o kadar embriyodan 1 tane sağlıklı çıktı normal olursa sağlıksız olup düşme ihtimali yüksek tabi Allah bilir yinede ama bizim durumumuza bakınca böyle söylüyo doktorum 2 tüp bebek parasını tek seferde harcayınca doktorda bazı şeyler için ısrar edemiyo siz bilirsiniz diyo bizde napcamızı bilmiyoruz

Ayyy inşallahh hepside çok kalitelidir transfer bi dahaki aya öylemi inşallah seninde pozitif olcak canım
İnşallah canım benim sağol bu ay sonu gibi olur herhalde adetim bu hafta
Gelir adet söktürücü verdi çünkü oda 4gunluk kaldı bir haftaya olurum yani emre bey doğru bi tercih cnm hic pişman olmadım sözünden de hic cikmadim o ne derse yapıyorum inşallah emeklerimizin karşılığını alacağız

Canım ben şimdi bi ön görüşme yapıp başlimmi çünkü raporla gidince hemen başlamak gerekmiş
Embriyo dondurma ücretlimi canım
toplam ne kadar gitti bidesakıncası yoksa

Canım ben şimdi bi ön görüşme yapıp başlimmi çünkü raporla gidince hemen başlamak gerekmiş
Yok kuzum rapor 6 ay geçerli hemen başlamak şart değil. Bence raporunu al git hem ilaçlarını yazar hemde boşuboşuna muayne ücreti ödeme Hımmm bak bide rapor için yaptırdıgın tahliller va ya hepsinin kopyasını götür merkeze mutlaka.

Ama ilaçların yazıldığında 3 gün içinde alman lazım. Aman onu unutma ilaç hakkın yanmasın

Aa ben en gittiğimde raporu hazırlayan kızlar kadına hazırmı dr buldnmu dedi kadın yok diyince 4 gün içide ilaç yazması gerek dr un bak yanar he dedi
yarın çok kalablıktır diye salı gidicem almaya raporu iyice bi sorim yine
evettt ne yapıldıysa bi kopya yaptım hep emre beye gelcem diye eşiminkileride hatta

Canim ilaçların yazılınca üç gün içinde alman gerekecek 6ay içinde de istediğin zaman yaparsın ama bence hemen başla erteleme vs olabiliyor emre bey ne derse yap ben hastaneye 2500verdim ek ilaçlarla beraber 1000 i buldu arada da 40lira kan için veriyorsun ödemeyi toplama günüyapiyorsun bir yıl ücretsiz donduruyorlar cnm

Bana da öyle dediler kostue kostur ilaçları yazdirdim evlilik cuzdani fotokobisi nüfustan ikametkah vs istiyorlar ama rapor bir ay içinde ilaçları yazdırıp üç gün içinde alman gerekecek bence randevunu hemen al

kızlar aradılar 7 tane 5. gün embriyosu dondurulmuş ama 4 sefer kullanımlık olarak dedi sanırım 2-2-2-1 yaptılar :)

7 bencede çok uğurlu bir rakam sende allahın izni emrebeyin yardımı ile hamilesin inşallah artık :)))
Miniğine ne zaman kavusuyosun ben raporu alıp hemen randevu alacam esimin çapaya gitmesini beklemeden
Çok heyecanlandımmm
Verdiğiniz bilgiler için çok sağolun kızlar bende baslıyorummm gelismeleri yazıcam

Aradım merkezi ne kadar ilgililer raporunuz çıkar çıkmaz gelin dedi bayan
Heyecandan uyuyamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…