- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
- Konu Sahibi merveeaydin
-
İyi yapmışsın canım çok kalabalık dediğin gibi ben bi kere gittim gördüm yetti biliyosunEvet sabo süleymaniye çok aşırı kalabalık şener bey çok iyi dr ama ben sebepsiz diye ve 3 hak v ar die ilkini orda denim demiştim amabu sorun çıktı ve hastanede her geçen gün kalabalıklaşıyo..
başından beri gönlüm emre beyden yanaydı zaten
amacım tüp raporu çıkartıp bu merkeze gitmekti sona geldim nihayet :))))
İyi yapmışsın canım çok kalabalık dediğin gibi ben bi kere gittim gördüm yetti biliyosuninsan bu dönemde daha çok hassaslaşıyo o yüzden doktorunun onu anladığını ilgilendiğini görmek insana güven rahatlık veriyo süleymaniye kalabalık olduğu için bu biraz zor emre beyide görmüşlüğüm var o da çok iyi biri eskiden benim gittiğim merkezdeydi hayırlısı olsun canım şimdiden
Kızlar nerde biliyo musun hiç ses çıkmadı kimseden
Canim hayırlı olsun yetiş bana benimde yarin kactane dondurulmus haber vereceklerSen yine bahçecidemi devam ediceksin
yoksa kendiliğinden olur diye beklicekmisin
Eskisi gibi girmiyoruz canım telden görüşüyoruz kızlarda
Yaptırırsam orda yaptırıcam canım yine büyük ihtimal doktorum şubat adetinden sonra çağırdı mart gibi yani başlarsak baharda anca başlıcaz galiba normal yoldan o zamana kadar denesek diyorum ama korkuyırum da malum bizde de morfoloji kötü o kadar embriyodan 1 tane sağlıklı çıktı normal olursa sağlıksız olup düşme ihtimali yüksek tabi Allah bilir yinede ama bizim durumumuza bakınca böyle söylüyo doktorum 2 tüp bebek parasını tek seferde harcayınca doktorda bazı şeyler için ısrar edemiyo siz bilirsiniz diyo bizde napcamızı bilmiyoruzSen yine bahçecidemi devam ediceksin
yoksa kendiliğinden olur diye beklicekmisin
Eskisi gibi girmiyoruz canım telden görüşüyoruz kızlarda
Canim hayırlı olsun yetiş bana benimde yarin kactane dondurulmus haber verecekler
İnşallah canım benim sağol bu ay sonu gibi olur herhalde adetim bu haftaAyyy inşallahh hepside çok kalitelidir transfer bi dahaki aya öylemi inşallah seninde pozitif olcak canım
İnşallah canım benim sağol bu ay sonu gibi olur herhalde adetim bu hafta
Gelir adet söktürücü verdi çünkü oda 4gunluk kaldı bir haftaya olurum yani emre bey doğru bi tercih cnm hic pişman olmadım sözünden de hic cikmadim o ne derse yapıyorum inşallah emeklerimizin karşılığını alacağız
Yok kuzum rapor 6 ay geçerli hemen başlamak şart değil. Bence raporunu al git hem ilaçlarını yazar hemde boşuboşuna muayne ücreti ödeme Hımmm bak bide rapor için yaptırdıgın tahliller va ya hepsinin kopyasını götür merkeze mutlaka.Canım ben şimdi bi ön görüşme yapıp başlimmi çünkü raporla gidince hemen başlamak gerekmiş
Embriyo dondurma ücretlimi canım
toplam ne kadar gitti bidesakıncası yoksa
Ama ilaçların yazıldığında 3 gün içinde alman lazım. Aman onu unutma ilaç hakkın yanmasınCanım ben şimdi bi ön görüşme yapıp başlimmi çünkü raporla gidince hemen başlamak gerekmiş
Yok kuzum rapor 6 ay geçerli hemen başlamak şart değil. Bence raporunu al git hem ilaçlarını yazar hemde boşuboşuna muayne ücreti ödeme Hımmm bak bide rapor için yaptırdıgın tahliller va ya hepsinin kopyasını götür merkeze mutlaka.
Ama ilaçların yazıldığında 3 gün içinde alman lazım. Aman onu unutma ilaç hakkın yanmasın
Canim ilaçların yazılınca üç gün içinde alman gerekecek 6ay içinde de istediğin zaman yaparsın ama bence hemen başla erteleme vs olabiliyor emre bey ne derse yap ben hastaneye 2500verdim ek ilaçlarla beraber 1000 i buldu arada da 40lira kan için veriyorsun ödemeyi toplama günüyapiyorsun bir yıl ücretsiz donduruyorlar cnmCanım ben şimdi bi ön görüşme yapıp başlimmi çünkü raporla gidince hemen başlamak gerekmiş
hayırlı olsun canım:) benimde 7 taneydi güzel rakamkızlar aradılar 7 tane 5. gün embriyosu dondurulmuş ama 4 sefer kullanımlık olarak dedi sanırım 2-2-2-1 yaptılar :)
Seninde mi ayni şekilde donduruldu cnm ikililerin biri cop mu oluyorHay
hayırlı olsun canım:) benimde 7 taneydi güzel rakam
Benim 2+2+3 tü. 3. Gün donduruldular ama çözünce 2 gün daha bekleyip 5. Güne gitmiştikSeninde mi ayni şekilde donduruldu cnm ikililerin biri cop mu oluyor
Kizlar hamileyim 11.gun 147.14 cikti sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?