- Konu Sahibi merveeaydin
-
Gecmis olsun canim.uzun zamandir giremedim internetim yoktu. baya yumurta olmus.ins.kaliteli embriyolarin olur cnm.transfere beni bekleyeceksin yaniSlm kızlar yumurtalar toplandı çok agrim oldu ağrı kesici bile yaptılar şuan iyiyim sadece iğne yerim aciyor fena transferim bidaki ay olacak ohss riski var o nedenle bekleyeceğiz yarını iple cekiyorum 35 tane toplamislar maşallah ben o kadar beklemiyordum inşallah kaliteli embriyolarimiz olur çok heyecanliyim
Evet canım protein ohss riskini azaltıyor... Çok şükür bak opun bitti bile inşallah devamınıda güzel yasarsın....Amin canım inşallah çok heyecanliyim ya herşey çok güzel su iciyorum cnm bol bol protein al dedi emre bey et balık
amin cnm inşallah evet seni bekliyorum bak :) arasalar bi ölcem meraktanGecmis olsun canim.uzun zamandir giremedim internetim yoktu. baya yumurta olmus.ins.kaliteli embriyolarin olur cnm.transfere beni bekleyeceksin yani
inşallah cnm sağol çoğu gitti azı kaldıEvet canım protein ohss riskini azaltıyor... Çok şükür bak opun bitti bile inşallah devamınıda güzel yasarsın....
Oh maşallah maşallahhhkızlar 22 si işleme alınmış şuan 17 embriyom var
sağol cnm bakalım sona kaç kalacaklar bebişlerimOh maşallah maşallahhh
sağol cnm :* az kaldı şükürler olsunKuzular baya ilerlemissiniz yolunuzda Rabbim sonunu guzel eylesin insallahh dualarimdasiniz :)
Tebriklerrrrrrrr:))))) rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhh....Kizlar hamileyim 11.gun 147.14 cikti sukurler olsun
Gözün aydın cnm çok sevindim darısı bizlere insallahKizlar hamileyim 11.gun 147.14 cikti sukurler olsun
Al gel:)Selam kızlarr benim raporda çıktı sayılır sözde sebepsizdi meğer esimde varikosel varmış ama ameliyatlık değil
raporumu alıp geliyorummmm :)))
Canım napıyosun emre beye mi gidiceksin tüp içinKızlar rapor çıkartıysanız hemen 4 gün içinde ilaçlar yazılmalı değilmi
o zaman ben bi gidp öngörüşme yapim yanmasın
Canım napıyosun emre beye mi gidiceksin tüp için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?