Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Anladim canimm. Ben ilk tedavimide emre beyle yapmistim onun sozunu dinlemedigim icin negatif sonuc aldim ve olumden dondum. Simdi sozunden cikmiyorum... baska yerde yaptirsanda emre beyin soyledigini dikkate al derim. Esinin ve senin genetik testlerin varmiydi elinde??? Insallahbu defa bebisini kucagina alirsin canimmmm

Reactions: oty
evet canm var genetik testlerimiz bir sorunumuz yok çok şükür

evet canm var genetik testlerimiz bir sorunumuz yok çok şükür
Insallah bu son denemen olur ve bebeklerini sag salim kucagina alirsin genetik sorununuzun olmamasi cok iyi canim zaten asilama yaptiklarina gore ciddi bi sperm sorununuz yok peki senin yumurta kaliten nasil? Meseoa benim ilk denememde yumurtalarim 2, kaliteydi 13 embriyodan 3. Gune sadece 2 embriyom kalmisti ki o 2 embriyomda 1. Kalite diildi. Simdi 2. Denemeeeyim bu eefada 27 embriyodan 7 tane 1. Kalite embriyo kaldi elime. Cok sukur moralim bozulmadi pek 7 rakamini cok severim ben ama normal sartlarda bu yumurtalara gore 7 embriyo az tabi...

KIZLAR naptiniz tedaviler nası gidiyo ya giremiyorum her zaman telefon uygulamasi yok diye off

merhabalar bende kasımda tüp yaptıracağım semiha şakirde rapor çıkarıyorum herşey bitti salı raporumu teslim alacağım önce orada yaptırmayı düşünüyordum sonra fikir değiştirdim istanbul tüp bebek merkezine karar verdim herşeyin hayırlısı artık

Merhaba ben yeni üye oldum aslında kk yı 4senedir takip ediyordum kısmet bugüneymiş...eşimden kaynaklanan sperm sayı hareket az lığı ve morfoloji sorunundan dolayı memorialde 2taze 1 dondurulmuş transferim oldu..1doğal 2 de tüpler kimyasal gebelik yaşadım gebeliklerinde bhcglerim hep çok düşük değerlerle 6-13 başladı...hatta 6ile başlayan gebeliğimde 11.haftaya kadar devam etti....sonunda kalbi durdu ve kürtaj oldum....düşüklerin sebebi için arada tanısal laparoskopi de oldum bişey çıkmadı.şimdi EMRE KARATEKELIOĞLU na gidiyorum pgt yapılacak embriyolara ve 16adet 1.kalite dondurulmuş embriyolarımız var..3.günde 3-3-5-5 şeklinde donduruldu bir ay sonra transfer olucak,Emre bey 3adet çözüp pgt yapalım diyor ben kararsızım acaba 5 adet mi çözdürsem en azından 2 adetbtransfere daha yaklaşmış olurum diye düşünüyorum ....kızlar benim durumumda olanınız var mı?

Canim bence bunu emre beye burak eminim o senin icin uygun olan karari verecektir

canım doğru söylüyorsun askında ama işte insan düşünmeden edemiyor..burada pgt ye giren embriyo sayılarına bakınca 3embeşyo hakkaten az geldi ya sağlıklı çıkmazsa diye endişelenmeden edemiyorum...

Arkadaşlar benimde kafam karıştı aret bey mi emre bey mi kararsız kaldım yahu
Merhaba cnm.
Bende Emre Bey e başlayacağım inş.Aret Bey çok yoğun olduğundan tercihimizi Emre Bey den yana kullandık.Yaklaşımı ve tavrı hoşumuza gitti.İnş. bebeklerimize kavuşmamıza vesile olur.

Bende Emre beldeyim Arkadaşlar...Aret bey hakkaten yoğun oluyormuş bir arkadaşım Emre beyde yaptırmıştı ikizleri 9aylık oldular onun tavsiyesiyle başlayacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa

Cnm o senin rahatsızlığı na ve denemene aynı zamandada tedavinin nası gececegıne baglı

Kızlar nasılsınız herkese merhaba yesılıncı naptın tedaviyi ben emre beyle devam ediyorum yola transferım yapıldı sonuc bekliyorum Rabbım hepmıze bol bebekler nasip etsin

Canım aynı problem bızdekıde sayı Morfoloji hareket bakalım sonuc ne olacak

Kızlar nasılsınız herkese merhaba yesılıncı naptın tedaviyi ben emre beyle devam ediyorum yola transferım yapıldı sonuc bekliyorum Rabbım hepmıze bol bebekler nasip etsin

Hayırlısı canımm inşallah pozitifff olur
bende rapor çıkarıp doğruu emre beye
sonucun ne zaman belli olurr

Emrebeyle hiç olumsuz tedavi gjrmedim ben çok umutluyum az kalmışş hadi inşallah
yesilinciylede çok konuştum onuda sabırsızlıkla bekliyorumm

Emrebeyle hiç olumsuz tedavi gjrmedim ben çok umutluyum az kalmışş hadi inşallah
yesilinciylede çok konuştum onuda sabırsızlıkla bekliyorumm

Evet Emre bey gercekten iyi bır dr guvenılir gordugumde o imajı bıraktı bende olumsuzda sonuc alsam (ki inss olmaz ) yıne ona gıderım sen neyı beklıyosun cnm neden daha rapor cıkarmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…