- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Anladim canimm. Ben ilk tedavimide emre beyle yapmistim onun sozunu dinlemedigim icin negatif sonuc aldim ve olumden dondum. Simdi sozunden cikmiyorum... baska yerde yaptirsanda emre beyin soyledigini dikkate al derim. Esinin ve senin genetik testlerin varmiydi elinde??? Insallahbu defa bebisini kucagina alirsin canimmmmcanım 2 başarısız denemem olduğu için pgt istedi yani embriyolardan parça alınıp genetik tarama yapılacak.ama gittiğim diğer doktorlar buna gerek olmadığını söyledi. Algılayamadım doğrusu hangisi doğru.
evet canm var genetik testlerimiz bir sorunumuz yok çok şükürAnladim canimm. Ben ilk tedavimide emre beyle yapmistim onun sozunu dinlemedigim icin negatif sonuc aldim ve olumden dondum. Simdi sozunden cikmiyorum... baska yerde yaptirsanda emre beyin soyledigini dikkate al derim. Esinin ve senin genetik testlerin varmiydi elinde??? Insallahbu defa bebisini kucagina alirsin canimmmm
Insallah bu son denemen olur ve bebeklerini sag salim kucagina alirsinevet canm var genetik testlerimiz bir sorunumuz yok çok şükür
Canim bence bunu emre beye burak eminim o senin icin uygun olan karari verecektirMerhaba ben yeni üye oldum aslında kk yı 4senedir takip ediyordum kısmet bugüneymiş...eşimden kaynaklanan sperm sayı hareket az lığı ve morfoloji sorunundan dolayı memorialde 2taze 1 dondurulmuş transferim oldu..1doğal 2 de tüpler kimyasal gebelik yaşadım gebeliklerinde bhcglerim hep çok düşük değerlerle 6-13 başladı...hatta 6ile başlayan gebeliğimde 11.haftaya kadar devam etti....sonunda kalbi durdu ve kürtaj oldum....düşüklerin sebebi için arada tanısal laparoskopi de oldum bişey çıkmadı.şimdi EMRE KARATEKELIOĞLU na gidiyorum pgt yapılacak embriyolara ve 16adet 1.kalite dondurulmuş embriyolarımız var..3.günde 3-3-5-5 şeklinde donduruldu bir ay sonra transfer olucak,Emre bey 3adet çözüp pgt yapalım diyor ben kararsızım acaba 5 adet mi çözdürsem en azından 2 adetbtransfere daha yaklaşmış olurum diye düşünüyorum ....kızlar benim durumumda olanınız var mı?
Canim bence bunu emre beye burak eminim o senin icin uygun olan karari verecektir
Merhaba cnm.Arkadaşlar benimde kafam karıştı aret bey mi emre bey mi kararsız kaldım yahu
Merhaba ben yeni üye oldum aslında kk yı 4senedir takip ediyordum kısmet bugüneymiş...eşimden kaynaklanan sperm sayı hareket az lığı ve morfoloji sorunundan dolayı memorialde 2taze 1 dondurulmuş transferim oldu..1doğal 2 de tüpler kimyasal gebelik yaşadım gebeliklerinde bhcglerim hep çok düşük değerlerle 6-13 başladı...hatta 6ile başlayan gebeliğimde 11.haftaya kadar devam etti....sonunda kalbi durdu ve kürtaj oldum....düşüklerin sebebi için arada tanısal laparoskopi de oldum bişey çıkmadı.şimdi EMRE KARATEKELIOĞLU na gidiyorum pgt yapılacak embriyolara ve 16adet 1.kalite dondurulmuş embriyolarımız var..3.günde 3-3-5-5 şeklinde donduruldu bir ay sonra transfer olucak,Emre bey 3adet çözüp pgt yapalım diyor ben kararsızım acaba 5 adet mi çözdürsem en azından 2 adetbtransfere daha yaklaşmış olurum diye düşünüyorum ....kızlar benim durumumda olanınız var mı?
Kızlar nasılsınız herkese merhaba yesılıncı naptın tedaviyi ben emre beyle devam ediyorum yola transferım yapıldı sonuc bekliyorum Rabbım hepmıze bol bebekler nasip etsin
Hayırlısı canımm inşallah pozitifff olur
bende rapor çıkarıp doğruu emre beye
sonucun ne zaman belli olurr
Emrebeyle hiç olumsuz tedavi gjrmedim ben çok umutluyum az kalmışş hadi inşallah
yesilinciylede çok konuştum onuda sabırsızlıkla bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?