Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Cnm yok yarın bakıım kana dıyorum bakalım varmı dıe inşallah vardır cnm bekle sen raporu cok fiyat farkeder yaa

canım doktorumun adını görünce yazmadan geçemedim...benimm canıımm doktorum mesleğinin hakkını verenn hastasıyla empati kurabilen nadir doktorlardandır...Tedavi sürecimizn en büyük şansıdır...10 aylık kızımaa kavuşmama vesileee oldu hemdeee tek foliküll ileee...
çok şanslısınız bayanlarrr inşallah en kısa zamandaaa sizlerdee bebeğinize kavuşursnuzz

inşallah canımm rabbim senin meleğinede hayırlı uzun ömürler versin emre bey dediğin gibi çok sıcak anlayışlı çözüm odaklı sizlerden de böyle haberler alınca bizim umudumuz daha da artıyor :)

kızlar birde raporlu dondurma ücreti nekadar oluyor bilen var mı

Masaallahh ne guzel benımde olursa insallah tek embriyo ile olacak mucıze olacak bana cnm dogumuda ordamı yaptın

Cnm rapor nıye bı yıl sonramıs be 10 gunde aldım rapor

Çift embriyo istesek konuuyormu acaba ikiz olması için :)

Çift embriyo istesek konuuyormu acaba ikiz olması için :)

Cnm benim cift olcaktı ama son anda tek karar verildi bende cok istedim ama son anda ıkıncı olanın hucre gelişmesı durdu ve iyi olan embriyo yu etkılemesın dıye tek konuldu gercı emre bey hep ikizin zor olacagını her gorusmemızde yınelemıstı kısmet Yazımız da varsa olur diyorum her zaman hatta ben transferde tek olacagını duyunca cok üzüldum bunun üzerine emre bey cok iyi acıklamalarda bulundu " Takdir Allahtan sende bende uzerımıze dusenı layıkıyla yaptık uzulme o senın kısmetınde varsa bolunur ve ikizde olur ben sadece vesileyım gunu saatı bende yazıldısa vesile olacagım tevekkül edelim sabredelim hiçbirimiz ana rahmin e cogul dusmedık ve kacıncı kalıte kac hucreli embriyo oldugumuzuda ailemiz bılmedı secmedı sımdı sız herseyı bıldıgınız ıcın takıntı yapıyosunuz yapma karnındakı bebegın i uzme sadece dua edelim "demisti ve bunu transferden sonra ben tek olduguna agladgım ıcın anlattı sonra dedım gercekten dogru yerde dogru ınsan insallah dedıgı gibi olur kısmetımde varsa emre bey vesıle olur

Yaa süper biri gerçektennn çok şaşırdımmm helal olsun yaa
evett bunu bende duydumm bölünebiliyormuş tekte
aslında tek daha iyi tekin olma ihtimali daha çokmuşş rahat ol lütfen
kesinlikle allahım yeterki ol desin herşey ondabitiyor
ayy inşallah hamilesindirr yaa

Canım benim insallah aşılamayla hayallerine kavusursun Umutsuz olma bu sekilde bebek sahibi olsn cok kişi var İnşallah tüp tesavisine gerek kalmazxxz

İnşallah arkadaşım hepımız gorelim o gunlerı 2015 anneleri olarak bana var gıbı geliyo bakalım yarın belli olcak yazıcam burada inşallah kan tah. Yarın yaptırıcam inşallah Allahıım insallah

Ayy bende ctesi sanıyorumm yarın gözler sendee inşallah yaa

yesilincimm inşallah canım haklısın bellimi olur 2.aşılamayla olur belkide
bu arada dondurulmuşlar ne kadar güzel ücretsiz olması ve transfer hakkı ücreti güzelmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…