- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Hmm insallah guzel sonuclar yasarsın sebepsiz olmasıda kotu hıc bı problem gozukmemesı oldun vardır bı hayır bundada de içini ferah tut yok benim ilk medipol mega da olmustu negatif oldu bu ikinci cnm emre beyle bu ıkıncıde tanıstıkİlk denemende onunlamıydı inşallah bu kez olur
ben temmuzda aşılama oldum dozlar ağır geldi çok az olmasına rağmen, ohss oldum hastande yattım 1 hafta
sebepsiz bizimsimdide yapmıyolar tüp sebepsiz diye
2. Asılamadan sonra rapor veriliyor
Simdi 2, asılamada sıra sonra yani tutmazsa hemen raporumu alıppp emre beye
Aşılamadan hiç umutlu değilim ama yaptırıp sonuca varmak istiyorum biran evvel
Hayirli olsun canim i sallah gusel haberi alirsinKızlar nasılsınız herkese merhaba yesılıncı naptın tedaviyi ben emre beyle devam ediyorum yola transferım yapıldı sonuc bekliyorum Rabbım hepmıze bol bebekler nasip etsin
Canim nasilsin ben 3 yada 4 gun sinra basliyorum tedaviye sen naptin, asilama ne zaman????İlk denemende onunlamıydı inşallah bu kez olur
ben temmuzda aşılama oldum dozlar ağır geldi çok az olmasına rağmen, ohss oldum hastande yattım 1 hafta
sebepsiz bizimsimdide yapmıyolar tüp sebepsiz diye
2. Asılamadan sonra rapor veriliyor
Simdi 2, asılamada sıra sonra yani tutmazsa hemen raporumu alıppp emre beye
Aşılamadan hiç umutlu değilim ama yaptırıp sonuca varmak istiyorum biran evvel
ilk denemem canım konuşacağım bakalım hakkımızda hayırlısıCnm o senin rahatsızlığı na ve denemene aynı zamandada tedavinin nası gececegıne baglı
Canim ins.tutunmustur melegin sana.bende kasim adetiyle baslayacagim ins.bursada gidicem ben emre beye.ins.emeklerimizin karsiligini aliriz hepimiz.Kızlar nasılsınız herkese merhaba yesılıncı naptın tedaviyi ben emre beyle devam ediyorum yola transferım yapıldı sonuc bekliyorum Rabbım hepmıze bol bebekler nasip etsin
Canim nasilsin ben 3 yada 4 gun sinra basliyorum tedaviye sen naptin, asilama ne zaman????
Cnm evet mustafa bey varmıs orda ama ben baska dr a gıttım kısmet olmadı sısli beni asıyor onun için en iyisi emre by dedım yola devam ettık inşş tutunmustur meleğim tek embriyo konuldu bakalımAa ordada mustafa acet iyi diyorlar :) çok arastırdım hatta memorial semra kahraman ve nur dokuzeylülde var bunlarıda çok düsündüm ama emre bey en ağır basanı
inşallah sizlerin sonucu çok güzel olurrr
tek embriyomuydu yada iki tanemi
inşallah miniğin yerleşmiştirrr
Hayirli olsun canim i sallah gusel haberi alirsinnezaman oldu transferin??? Bende 2 gun sonra adet olucam insallah veeee yaklasik 15 gun sonrada transfer
Canim ins.tutunmustur melegin sana.bende kasim adetiyle baslayacagim ins.bursada gidicem ben emre beye.ins.emeklerimizin karsiligini aliriz hepimiz.
Hadi hayırlısı inşallah olacak önce allahın izni ile sonrada emre beyin sihirli elleriyleee :)
Burda hayatın çokaz kaldısonucuna sen ve skapusuz sıradasınız sonrada ben insallahh
Benim asılama aslında bu ayın basndaydı ama bayramdan dolayı ertelendi drçok ilgili sağolsun senin riskin var ohss olma bidaha sıkı takip edecez dedi
Simdi ay sonu adetle baslarımm
Canim yanlis yazmisim bursadan istanbula gelecegim ben emre beye.bursaya niye gelecekmis ki emre bey.merak ettim bak simdiİnşallah cnm darısı hepımıze emre by demistı bana transferinde bursada olabılırım dıye ama burdaydı cok sukur bursada nerde yapılıyor cnmm
Insallah canim ya ins.Hadi bakalım kızlar yesılıncı sykapusuz nihan fndkr ve diger topık arkadaslarım bu topigi hamileyiiiiiim yazıları ile inletelimm insallah
Canim yanlis yazmisim bursadan istanbula gelecegim ben emre beye.bursaya niye gelecekmis ki emre bey.merak ettim bak simdi
5 yillik evliyim.1 er yil arayla kendiliginden 2 kez hamile kalabildim.biri kalbi durdu digeri kimyasal oldu.sonra esimin azosperm oldugunu ögrendik ve tup bebek yaptirdik özelden.ilki negatif ikincisi donmus embriyo kimyasal oldu.rapor icin basvurduk 1 yil sonra cikacagini ögrenince emre beye maddi imkanlari zorlayip gitmek istedik.Cnm senın nedır hıkayen
5 yillik evliyim.1 er yil arayla kendiliginden 2 kez hamile kalabildim.biri kalbi durdu digeri kimyasal oldu.sonra esimin azosperm oldugunu ögrendik ve tup bebek yaptirdik özelden.ilki negatif ikincisi donmus embriyo kimyasal oldu.rapor icin basvurduk 1 yil sonra cikacagini ögrenince emre beye maddi imkanlari zorlayip gitmek istedik.
Stresten midir nedir pazartesi bekledigim adet sabah geldi :-D
Büyük ihtimal haftaya istanbuldayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?