Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Yarın randevum var kızlar inşallah ertelenmez transferi olurum

Sizce var mi kızlar arkadaşın oda emre beyin hastası bugün 8.gun

Eklentiler

• IMG-20150111-WA0000.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 78
Sizce var mi kızlar arkadaşın oda emre beyin hastası bugün 8.gun

Çok silik bi çizgi varrrrr
yarın tekrarlasın ve bizede söle inşallah bebiş ordadırrrr
transferin şimdiden hayırelı olsunnnn
bebeğin hiç kopmamacasına sımsıkı tutunsun inşallahhhh

Çok silik bi çizgi varrrrr
yarın tekrarlasın ve bizede söle inşallah bebiş ordadırrrr
transferin şimdiden hayırelı olsunnnn
bebeğin hiç kopmamacasına sımsıkı tutunsun inşallahhhh
İnşallah sağol cnm arkadaş dun kan testi yaptırdı 0.86 negatif malesef yükselir umudu var ama benim yok 5. Gün embriyosuydu şimdiye cikardi

1 düşük 1 kimyasal doğal yoldan.ilk tüp negatif 2.tüp donrulumuş kimyasal canım.benimde 3. denemem olacak rabbim emeklerimizi boş çıkartmasın hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin.AMİN

Canlar bugün donmus için ilaçlara başladım

Sagolun fndkr yesilinci bugün öyle bu hava vardiki sirilsiklam islandim tahmini 26sinda transferim olacakmis fndk cnm inşaallah senin içinde çok güzel olacak

Canım seninle çok benziyor durumlarımız ben senden 2tüp önde gidiyorum sadeceinşallah herşeyiniz yolunda gider..bugün embriyolar pgt ye girdi nolur dua edin benim için 3 embriyo dan inşallah 2si sağlıklı çıkar da transfer olur...yarın sonuç olumlu olursa transfer var ama sağlıklı çıkmazsa rahim inceliğimi 4aydan sonra ilk kez toparlamışken transfer olamayacak ve çok üzüleceğimbu gece zor geçecek yarın 12 de randevumuz....

Sagolun fndkr yesilinci bugün öyle bu hava vardiki sirilsiklam islandim tahmini 26sinda transferim olacakmis fndk cnm inşaallah senin içinde çok güzel olacak
çok sevindim canım inşallah bu tedavinde herşey yoluna girecek ve hamile kalacaksın hiç yanılmadım içimde bir his senin bu ay tutacağını söylüyor inşallah ilk transferinde Hamiş kalırsın canım

çok sevindim canım inşallah bu tedavinde herşey yoluna girecek ve hamile kalacaksın hiç yanılmadım içimde bir his senin bu ay tutacağını söylüyor inşallah ilk transferinde Hamiş kalırsın canım
Benim içimdeki histe seninde güzel seyler yasayacağını söylüyor

hayırlı olsun canım tedavin başlamışsın.Güzel haberler alacağız senden merakla bekliyorum.
Benim geçen hafta randevum vardı ama hava şartlarından dolayı gidemedim malesef.bir sonraki adete kaldı.
fndkr canım senden de hayırlı haber bekliyorum.inş. başlarsın sende en sona ben kaldım

Amin cnm sağol inşallah sende öyle ne yaptın ne durumdasin

İnşallah cnm Rabbim kimsenin emeğini bosa çıkarmasın

Selam kızlarrrr
nihayet aylar sonra bende tanıstımmmm :)))
İlk adetimde baslıyoruzzzzz yaniii bikac günee

Yalnız emde bey bende cikolata kisti olabileceğini söyledi
Arastırdım biraz tutunmaya engel olabiliyomus çok canım sıkıldıı
Emre bey çok pozitif çok mutluyum onda tedavi olacağım içinnnn

Tedavin şimdiden hayırlı olsun fundam güzel haberlerini bekliyorum haberdar etmeyi unutma ona göre yelizlede görüşüyo musun bilmiyorum ama idrar testi yapmış negatifti biraz kahverengi kanaması da gelmiş yarin test günü diğer kizlarla görüşüyo musun canim gorusuyosan selam soyle

hayırlı olsun canım inşallah rabbim meleğine kavuşmanı sağlar doğru bi seçim ben pazartesi iki de yine oradayım inşallah karşılaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…