- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
- Konu Sahibi merveeaydin
-
ay sonu gibi kavuşurum canım inşallah sağolasın darısı sana7 bencede çok uğurlu bir rakam sende allahın izni emrebeyin yardımı ile hamilesin inşallah artık :)))
Miniğine ne zaman kavusuyosun ben raporu alıp hemen randevu alacam esimin çapaya gitmesini beklemeden
Çok heyecanlandımmm
Verdiğiniz bilgiler için çok sağolun kızlar bende baslıyorummm gelismeleri yazıcam
anladım cnm sağol inşallah hayırlısı ile bende meleğime kavuşurum senin gibiBenim 2+2+3 tü. 3. Gün donduruldular ama çözünce 2 gün daha bekleyip 5. Güne gitmiştik
kızlar merhaba,
yeni hamişimiz var maşallah.darısı başımıza.
sykapusuz maşallah 5. gün embriyosu.birdahaki haber senden.
Fndkr hayırlısı ile başlarsın inş. sende.
Nasılsınız bakalım.uzun zamandır takip ettim ama yazmadım.tedavi ertelenince soğudum sanırım.
şimdide kar engeli var önümde.dün adet oldum yarın için randevum var fakat hava çok kötü seferler iptal.ya karadan gelicez oda çok yorucu olacak yada bir ay daha erteleyeceğim ya
sykapusuz kaç gün gün sürdü tedavin kaç kez gidip geldin?
Sağol cnm darısı başına benim ilac kullanım surem 11gun surdu canım bu sure içinde 4defa gittim Sonra da toplama günü gittim yani en fazla 5kere gideceksin birde transfere 6kızlar merhaba,
yeni hamişimiz var maşallah.darısı başımıza.
sykapusuz maşallah 5. gün embriyosu.birdahaki haber senden.
Fndkr hayırlısı ile başlarsın inş. sende.
Nasılsınız bakalım.uzun zamandır takip ettim ama yazmadım.tedavi ertelenince soğudum sanırım.
şimdide kar engeli var önümde.dün adet oldum yarın için randevum var fakat hava çok kötü seferler iptal.ya karadan gelicez oda çok yorucu olacak yada bir ay daha erteleyeceğim ya
sykapusuz kaç gün gün sürdü tedavin kaç kez gidip geldin?
O güne randevu al git yazar cnm ben raporun ertesi gün gittimKızlar raporum için gittim bugün haftaya alacakmışım 3 gün içindede ilaçlar yazılmalıymış emre bey hemen yazarmı ilaçları zorda kalmim öngjrüşmemi yapsam yoksa rapor çıkmadan napsam yaa
yoksa sabah raporu alıp hemen gidimmi
Hayırlı olsun cnm kaçıncı gunundesin tek sensin sanırımKızlar transferı olup bekleyen varmı ben gibi
Canim raporu aldigin zaman gotur hemen yaziyor.benim ole oldu rapor ciktigi gibi goturdum hemen yazdi
Bende raporumu alıp ertesi gün gitmiştim muayne etmemişti. İlaçlarımı alıp dolaba koydum adetimin 2. Günüde başlamıştık. Ayyy funda yaa çok az kaldı farkındamısın aylardır bu günü bekliyodun:)Bende o zaman rapor çıksın gideyim tüm evraklarımla beraber gelişmeleri yazarımm :))
Bende raporumu alıp ertesi gün gitmiştim muayne etmemişti. İlaçlarımı alıp dolaba koydum adetimin 2. Günüde başlamıştık. Ayyy funda yaa çok az kaldı farkındamısın aylardır bu günü bekliyodun:)
Yooo çıkmayabilir umudunu kaybetme hiçbugün dokuzuncu günüm yedinci günü ıdrar testı yaptım malesef negatif umudum kırıldı o yuzden kan vermek ıstemıyorum olsa idi silikte olsa çıkardı
bugün dokuzuncu günüm yedinci günü ıdrar testı yaptım malesef negatif umudum kırıldı o yuzden kan vermek ıstemıyorum olsa idi silikte olsa çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?