Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

hayırlı olsun canım inşallah rabbim meleğine kavuşmanı sağlar doğru bi seçim ben pazartesi iki de yine oradayım inşallah karşılaşırız

Çok sağol canım az önce başladı adetiimmm arayıp cuma günü için alayım değilmi randevu ayy başlıyoruzzzz

Sağol sabomm adet oldum iğnelerimide almıştım artık başlıyorummm
yelizin negatif malesef (
Ama dondurulmusları var innsallah o bebisleri annelerini bırakmıycak

Çok sağol canım az önce başladı adetiimmm arayıp cuma günü için alayım değilmi randevu ayy başlıyoruzzzz
Evet cuma 2.günü oluyo Hayatım bence de cuma günü gitmelisin kızlar iyi ki varsınız valla heralde birbirimizi bizden iyi anlayan kimse yoktur

Kızlar slm dün bildiğiniz gibi hastanedeydik inanın pazartesi gecesi gözümüze uyku girmedi embriyolar pgt ye alınmıştı ve Salı 12de bizi çağırdılar eğer sağlıklı bulunursa transfer için...dün Emre beyin odasına girince gözler dolu nefesler tutulmuş dinlemeye başladık 3 embriyondan 2 si sağlıksız bulunmuş sadece 1 adet sağlıklı var onu transfer edicez dedi...başladım ağlamaya Sevinçten...diğer 2embriyo çok süper gözüküyordu eğer onları koysaydık düşerdi yada hiç tutmazdı dedi..iyiki yaptırdık pgt yi dedi...gönlümden 2embriyo transferi geçiyordu ama biliyorsunuz aylardır rahim kalınlaşmıyordu vs buna da inanın çok sevindik ve transfer yapıldı...sadece yarım saat yattıktan sonra 2.5saat trafikten sonra eve döndük bugün kan sulandırıcı iğneler Başlıyor bana nolur dua edin 25inde test yaptırıcaz

Hayirli olsun cnm çok sevindim senin adina inşallah meleğin sana sımsıkı tutunur senin de güzel haberlerini alırız bende 26sinda buyuk ihtimal transfer olacağım hepimizin hakkında hayırlısı olsun dikkat et kendine

Hadi hayırlısı cnm ara onlar uygun güne verirler zaten hadi bakalım sende siradasin

Sen neler yapıyorsun bu arada
Canım üzülme hiç iki olmadı diye önüne bak şimdi. Çok şükür sağlıklıymış biri.. İnsallah sıkı sıkı tutunur sana. Benimde tek embriyo transfer edilmişti. Rabbim ol desin yeterki... Ben iyiyim çok şükür. Bugün 2li testimiz vardı. Emre bey gecen ay erkege benziyor demişti. Bugün ultrasonu yapan doktorda erkek dedi. Şimdi ömeri bekliyoruz biz:) rabbim inşallah sanada diğer arkadaşlarımada nasip edecek:)

Sağol sabomm adet oldum iğnelerimide almıştım artık başlıyorummm
yelizin negatif malesef (
Ama dondurulmusları var innsallah o bebisleri annelerini bırakmıycak
Hadi bakalım kuzucukkk... Aylar sonra geldi büyük gün:) hayırlı sonuçlansın inşallah....

Selam kizlar bugun kesemizi.gorduk.cok sukur..15 gun sonraya cagirdi kalp atisi icin ins.onuda.duymak kismet olur..tedavide olan arkadaslarim darisi en kisa zamanda basiniza olsun simsiki tutunsunlar annelerine

Yaa canımmmmm gözlerim doldu okurkennn (
O yumusacık kibar sesi insana huzuur ve umut veriyor emre beyin
Transferin hayırlı olsun bebisin sımsıkı tutunsun inşallahhhh simdi sayılı günler ve müjdeli haberini bekliyoruz..

İsmi çok güzel oğluşunun maşallah onaaa canım

Selam kizlar bugun kesemizi.gorduk.cok sukur..15 gun sonraya cagirdi kalp atisi icin ins.onuda.duymak kismet olur..tedavide olan arkadaslarim darisi en kisa zamanda basiniza olsun simsiki tutunsunlar annelerine

Maşallah gözün aydın canım inşallah sağlıkla büyür kalp atışlarınıda dinlemek ne büyük mutluluktur ayy

Çok sağol canım sizler umut oluyosunuz

Canım benim inşallah inanın hepimiz için aynı şeyleri düşünüyorum bizler çok iyi birer anne Ada'yı olacağız eminim ve hiç şikayet te etmeyeceğiz çünkü çok zor sahip oluyoruz..benimde her tüp bebek bebeğinin öyküsünü dinlerken Gözlerim dolar...hepimizin o mutlu günleri en kısa zamanda görmesi dileğiyle çok öpüyorum canım

Canım çok güzel bir ismi var kuzunun...Allah'ım hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eylesin canım sana inşallah...sanki sana 2 embriyo transfer edilmişti diye Hatırlıyorum canım ben eğer tek embriyo transferi ise bana umut olursun yanlış mı hatırlıyorum

İlk tedavimde 2 embriyoydu ve sonuç negatifti. 2. Tedavimde emre bey ısrarla tek transfer dedi ve ikna edemedim:) bitanecik embriyo kondu be tutttuuuu:))) inşallah seninkide tutunucak:)

İlk tedavimde 2 embriyoydu ve sonuç negatifti. 2. Tedavimde emre bey ısrarla tek transfer dedi ve ikna edemedim:) bitanecik embriyo kondu be tutttuuuu:))) inşallah seninkide tutunucak:)
inşallah canım benim ...şu on gün nasıl geçecek bilmiyorum dün uzandım Akşama doğru çok sıkıldım ayaklandık eşim bana yardım etti yemek yaptım sadece uzanmamak için bana yamaklık yaptı anlayacağınız:)bende evimde başkası olunca rahat edemeyenlerden
M o yüzden istemedim kimseden yardım...kayınvalidemlere de kırgınlığım vardı ilk 3 tedavimden Yanımda olmadılar hiç şimdi o durumlar aşıldı gelelim dediler ama ben istemedim...benim ailem burda değil olsaydı keşke ama napalım bu zorluklar da geçicek

Canım inan kimseye ihtiyacın yok normal hayatına devam et ev felan süpürme sadece. Devamlı yatarsan kan dolasımın olmaz. Keyfine bak mutlu oldugun seyleri yap. Emre bey nar suyu iç demiştir sanada. Ben içtim hergün, su çok önemli bütün gün su şişesiyle gezdim:) unutma moral çok önemli tuttumu tutmadımı stresine girme hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…