- 9 Mayıs 2013
- 197
- 156
- 133
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Canım ben kullandım zaten transferden önce hemen temizliyor rahimağzını ....daha önceki tüp denemelerinde de crinone jel kullanmıştım...onuda aynen temizliyorlar 2dk sürmüyoe...Yo
yok tatlım bana gelirken kullanma dedi emre bey. Transferden sonra kullanmaya devam ettim. Hadi bakalım hepinizden iyi haberler istiyorummmmmmm:)
İnşallah cnm estrofm iciyiruz herhalde AC tok fark ediyor mu heyecandan bisey soramadim yaYo
yok tatlım bana gelirken kullanma dedi emre bey. Transferden sonra kullanmaya devam ettim. Hadi bakalım hepinizden iyi haberler istiyorummmmmmm:)
Yok canım zaten asla kullanmam ben Emre bey ne dediyse o :)Irmakaksu cnm redbull u sordum ama sakin dedi emre bey içinde protein var diye onu kullanmayın hatta formdakilere soyle dedi redbul kalp ritimlerini arttırdığı için kalp krizine de yol acabiliyor başka bi ilaç söyledi onuda doktor tavsiyesi ile kullansinlar dedi her duyduğumuzu kullanmayalım aman doktorumuzu dinleyelim
Aynen cnm sen kaçıncı gunundesin ne alemdesinYok canım zaten asla kullanmam ben Emre bey ne dediyse o :)
Canım ben 6.günü bitiriyorum pazar test günü ama ben Cumartesi yaptıracağım...sıfır belirti var ne diyeyim ya sersem gibiyiz cumartesine plan yapmıyoruz daha önceden yaşadık olumsuz olursa ağlamaktan içimiz dışına çıkıyor çünkü ....yarın eşimin doğum günü haftasonu kutlayacaktım plan yapmıyoruz tahlil var diyeAynen cnm sen kaçıncı gunundesin ne alemdesin
Canim çok kasma kendini ben öyle pek bisey yemedim bikackere doğal bal yedim çörekotu bal tarçın kuru yapanda var ama gerek yok bence bu kaçıncı kontrolün ki senin
Evet evet temizliyor... Ama sormustum ben gelirken kullanma demiştiCanım ben kullandım zaten transferden önce hemen temizliyor rahimağzını ....daha önceki tüp denemelerinde de crinone jel kullanmıştım...onuda aynen temizliyorlar 2dk sürmüyoe...
inşallah babasının doğum günü hediyesi olur canım rabbim yardımcın olsunCanım ben 6.günü bitiriyorum pazar test günü ama ben Cumartesi yaptıracağım...sıfır belirti var ne diyeyim ya sersem gibiyiz cumartesine plan yapmıyoruz daha önceden yaşadık olumsuz olursa ağlamaktan içimiz dışına çıkıyor çünkü ....yarın eşimin doğum günü haftasonu kutlayacaktım plan yapmıyoruz tahlil var diye
hadi bakalım canım haftaya toplanır yumoşlarTamam canımm çok sağolll
benim ilk kontrolüm olcak daha
cuma başladım iğnelere bugün 4.günüm pregonla menagon kullandım yarın adetimin 7.günü..
Canım benim inşallah kalplerimiz dualarımız dileklerimiz bir İkimiz içinde hayırlısıyla olsun...burdaki bebek hasretiyle tutuşan herkesin kucağını doldursun rabbiminşallah babasının doğum günü hediyesi olur canım rabbim yardımcın olsun
Zmerhaba seninde mi tek embriyoyu bhcg değerin kaçtı merak ettimara ara takip ediyorum siziemre beyle tek taşımaaa biricik kurabiyeme kavuştum darısıı size olsun..Emre bey tedavininn en büyük şansıdır ... Alllah yardımcınız olsunn
Nihancım inşallah canım kalbim nasıl güm güm sana anlatamam günler Geçmiyor tedavinin en zor kısmı ilk önce pgt sonucunu beklemekti şimdi de kan tahlil Gününü beklemek inan...senin de en kısa zamanda müjdeli haberini duymak istiyorum canı gönülden tatlımkızlar merhaba,
sy kapusuz cumartesi transfer ha hadi bakalım sıkı sıkı tutunsun meleğin sana,
ırmaksu eşinin unutamayacağı bir doğum günü hediyesi olacak içini ferah tut
fndkr maşallah ya en sona ben kaldım derken benim önüme bile geçtin tedaviyi bitirmek üzeresin araya birde aşılama soktuninş. kaliteli embiriyoların olur sonrada göbüşünde can bulur
Öpüyorum hepiciğinizi
hadi bakalım canım haftaya toplanır yumoşlar
kızlar merhaba,
fndkr maşallah ya en sona ben kaldım derken benim önüme bile geçtin tedaviyi bitirmek üzeresin araya birde aşılama soktuninş. kaliteli embiriyoların olur sonrada göbüşünde can bulur
Öpüyorum hepiciğinizi
ara ara takip ediyorum siziemre beyle tek taşımaaa biricik kurabiyeme kavuştum darısıı size olsun..Emre bey tedavininn en büyük şansıdır ... Alllah yardımcınız olsunn
sağol cnmm benim darısı başına sen nezaman gideceksin yakınmı renglikızlar merhaba,
Öpüyorum hepiciğinizi
en içten bir şekildeeee aminnnnnnnCanım benim inşallah kalplerimiz dualarımız dileklerimiz bir İkimiz içinde hayırlısıyla olsun...burdaki bebek hasretiyle tutuşan herkesin kucağını doldursun rabbim
bende 11,30 cnm ama erken de gelebilirim inşallah karşılaşırız :) seninde benim gibi pazartesi toplanacak yumoşlar ne alemde kaçtane var dedi emre bey buyük ihtimal cuma yada cumartesi de transferin olur beraber gün sayarızCanımm ctesi 10 30 da ordayımmm ptesi opu olabilirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?