Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Bugunler gecicek inşallah cnm merak etme yarin yaptirmami söylediler inşallah kat kat yükselmiştir büyük ihtimal haftaya çağırır cnm

Sagolun kizlar hayirlisi ile insallah tutunmustur
Agrim yok arada cok hafif kasik agrisi oluyor o kadar
Birde atma oluyo arada bir pit diye
Meraktan oluyorumm

Sumeyecim degerin katkat artmistir ins. Guzel habrrler ver bize

Kızlar benimde sabah iki damla kırmızı kanamam geldi peceteye silince arkası gelmedi ama korktum ya simdi test sonucumu bekliyorum merkezi arayacagim

Kızlar benimde sabah iki damla kırmızı kanamam geldi peceteye silince arkası gelmedi ama korktum ya simdi test sonucumu bekliyorum merkezi arayacagim

Insallah devami gelmez canim
Test sonucunu yaz hemen hayirlisi ile guzel yukselmistir insallahh

Bende cook sıkıldım artikkk

Insallah devami gelmez canim
Test sonucunu yaz hemen hayirlisi ile guzel yukselmistir insallahh

Bende cook sıkıldım artikkk
973,2 maşallah cnm çok güzel katlamış dedi hemşireler kanamyada normal dedi bir pedi geçerse haber verin dedi arkası yok şükürler olsun bugün adet günümdü ya ondan geldi galiba 16. pazartesi kesemizi görmeye gideceğiz inşallah

Oyyy masallahhh cok guzel allah saglikla devamini getirsinnn
Darisi basimaa dune kadar cok guzeldi hersey ama artik gecmiyoo zaman 7. Gunde

Oyyy masallahhh cok guzel allah saglikla devamini getirsinnn
Darisi basimaa dune kadar cok guzeldi hersey ama artik gecmiyoo zaman 7. Gunde
inşallah canım aminnnn
geçmez çok haklısın inşallah senin de haberini alacağim merak etme :) sabret

Masallaahhhh:))) artık sıra kesede ve kalp atışında...

Olacak allah in izni ile cnm korkma agrin sizin var mi ne durumdasin
Canım inşallah geçer...kimsemde yok burada ailem uzakta..Emre beyi gitmeden Aradım çağırdı ama eşim yok evde taksime gelemem dedim...evin burda Beylikdüzü'nde Dr a gittim kesenin Etrafında kanama alanı var ve sadece wc yemek duş için kalkacaksın dedi..şimdi eve kadın arıyoruzEmre beyi Aradım doktorla konuşurdum yat dedi ve Çarşamba'ya çağırdı...

Canım 2damla için endişelenme komşumdada regl Günü'nde olmuştu ve Bidaha olmadı o normalmiş rahat ol tatlım..maşallah değerinde süper

Canım yapsana test çıkar şimdi..ben Dayanamayıp 7.günde idrar ve kanda baktırmıştım:)

Canim ya 3. Gun embriyosu yaa gec cijiyomus galiba annemde kaliyorum engel oluyo zaten evde olsam kac kete yapmistim

Ailenden kimse gelemezmii bu surec icin duzel sen bebeginde gelissinde yeterku yat be canin napicaksin

anladım cnm yat dinlen annen gelseydi keşke yanına zor olur gerçekten ama katlanacaksın mecburen dikket et kendine olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…