- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.101
Yok ilk tedavim negatifti... İkinci tedavimde opudan sonra 3. Gün embriyolarım donduruldu. 3 ay sonrada transferim oldu. Edersin bence... Ama suzan hanımda tatlı bi doktor.. Ohss oldugumda bikere de suyumu o çekmişti.. Emre bey 1 günlüğüne ankaraya gitmişti... Bende birden fenalasınca suzan hanım ilgilenmişti
teşekkür ederim kızlar allah razı olsun bakalım nolcak :) sizin sorun neydi ?Evet suzan hanimda cok basariliymis birde cok guleryuzlu
Anladım canım çok geçmiş olsun inş benişine kavuşursun en yakın zamandaSebepsiz infertilite benim ama emre bey cikolata kisti oldugunu dusunuyor
Bizimde hem sperm sorunu hem pcoteşekkür ederim kızlar allah razı olsun bakalım nolcak :) sizin sorun neydi ?
İnş bende senin gibî mucizeme kavuşurumBizimde hem sperm sorunu hem pco
İnşallahhhhh:)İnş bende senin gibî mucizeme kavuşurum
Kızlar benim artık herşey bitti öyle bir kanamam var ki şakır şakır geliyoryani başlamadan bitti bu serüvende sanırım 4.düşüğü yapıyorum...Merkez bugün kapalı
Dur yaaa bismillah deme öyleKızlar benim artık herşey bitti öyle bir kanamam var ki şakır şakır geliyoryani başlamadan bitti bu serüvende sanırım 4.düşüğü yapıyorum...Merkez bugün kapalı
Canim yaa acile git hemen emre beyin cebini arasanaKızlar benim artık herşey bitti öyle bir kanamam var ki şakır şakır geliyoryani başlamadan bitti bu serüvende sanırım 4.düşüğü yapıyorum...Merkez bugün kapalı
Canım aklımız sende kaldıKızlar benim artık herşey bitti öyle bir kanamam var ki şakır şakır geliyoryani başlamadan bitti bu serüvende sanırım 4.düşüğü yapıyorum...Merkez bugün kapalı
Alllahim insalah seninla bebein bir sey olmas sen yenede yat dinglen cok kalkma dikkat et kendina kecmis olsun insalah bir sey olmass dualarimiz seninle..Kızlar hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...Emre beyi aradık clexane ve ccoraspin i kestik bunun yanında proluton depot vuruldum eve geldim dinleniyorum...yarın akşam Emre beyle randevumuz var ..dün lekelenmeler başlayınca burda bi Dr a gitmiş keseyi gördük ama o dr da rahmin çok küçük vs dedi bugün de kanama geldi,..beynimden vurulmuşa döndüm kanamam o kadar fazlaydı ki...ped doldurdu resmen ...Rabbim bu bebeği bize bağışlasın dua edin kızlar 4.düşüğü yaşamak istemiyorum
Kızlar hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...Emre beyi aradık clexane ve ccoraspin i kestik bunun yanında proluton depot vuruldum eve geldim dinleniyorum...yarın akşam Emre beyle randevumuz var ..dün lekelenmeler başlayınca burda bi Dr a gitmiş keseyi gördük ama o dr da rahmin çok küçük vs dedi bugün de kanama geldi,..beynimden vurulmuşa döndüm kanamam o kadar fazlaydı ki...ped doldurdu resmen ...Rabbim bu bebeği bize bağışlasın dua edin kızlar 4.düşüğü yaşamak istemiyorum
rabbım evladını sana bagıslasın canım sen yıne ıcını ferah tut sana bebegının öutlulugunu yasatan rabbım canınıda sıze bagıslasın ...Kızlar hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...Emre beyi aradık clexane ve ccoraspin i kestik bunun yanında proluton depot vuruldum eve geldim dinleniyorum...yarın akşam Emre beyle randevumuz var ..dün lekelenmeler başlayınca burda bi Dr a gitmiş keseyi gördük ama o dr da rahmin çok küçük vs dedi bugün de kanama geldi,..beynimden vurulmuşa döndüm kanamam o kadar fazlaydı ki...ped doldurdu resmen ...Rabbim bu bebeği bize bağışlasın dua edin kızlar 4.düşüğü yaşamak istemiyorum
Allahım sana bağışlasın canım inşallah bişey olmayacak gelişmelerden bizi haberdar et olur muKızlar hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...Emre beyi aradık clexane ve ccoraspin i kestik bunun yanında proluton depot vuruldum eve geldim dinleniyorum...yarın akşam Emre beyle randevumuz var ..dün lekelenmeler başlayınca burda bi Dr a gitmiş keseyi gördük ama o dr da rahmin çok küçük vs dedi bugün de kanama geldi,..beynimden vurulmuşa döndüm kanamam o kadar fazlaydı ki...ped doldurdu resmen ...Rabbim bu bebeği bize bağışlasın dua edin kızlar 4.düşüğü yaşamak istemiyorum
canım ben de ırmağı görünce yazamadım dün kan verdim 164,3 çıktı maşallah bugünde merkeze faks çektim test gününde tekrar yap dediler yani perşembeIrmakcim ne yaptin bizi habersiz birakma ins. Normaldir bebegin birakmaz seni canim
Sumeyye sen ne yaptin varmi bir gelisme
canım ben de ırmağı görünce yazamadım dün kan verdim 164,3 çıktı maşallah bugünde merkeze faks çektim test gününde tekrar yap dediler yani perşembe[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?