- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.121
amin canım inşallah senden de güzel haberler alacağız benim de 6 bebişim var orada :) blast maşallah inşallah gerek kalmaz cnmNe kadar dusuncelisin canim yaa
Masallah degerin cok guzel erken olmasina ragmen..
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hepinizin insallahhh
Benide bugun aradilar 3 dondurulmusum vardi cteside guzel gelisen 2 tane 5. Gun dondurmuslar onu haber verdiler
5 tane bebisim var yani.
Inşallah canım Dediğin gibidir senin kanaman kaçıncı haftadaydıIrmakaksu cnm korkma insallah bisey olmaz benimde oyleydi kanamam olmustu bir ped dolusu ve kipkirmiziydi
Canım dün Emre beydeydik kan sulandırıcıları kestik ve 3günde bir kalçadan proluton iğne olucam..kese güzel ama dikkat et dedi..hiç bir iş mil Yapmıyorum yatıyorum bol bol ama kanamam inan çok kötüydü kıpkırmızı ve çok tu inan Buda gidiyor dedik çok korkuyoruzIrmakcim ne yaptin bizi habersiz birakma ins. Normaldir bebegin birakmaz seni canim
Sumeyye sen ne yaptin varmi bir gelisme
Çok güzel çıkmış değerin tatlım çok sevindim hadi bakalım inşallah çok güzel hamilelik dönemi geçiririzcanım ben de ırmağı görünce yazamadım dün kan verdim 164,3 çıktı maşallah bugünde merkeze faks çektim test gününde tekrar yap dediler yani perşembe
Çok sağol canım inşallah ama korkuyor insan elimde değilrabbım evladını sana bagıslasın canım sen yıne ıcını ferah tut sana bebegının öutlulugunu yasatan rabbım canınıda sıze bagıslasın ...
Gittik tatlım Emre beye önlem alalım dedi tabi düşük tehlikem var haliyle..kan sulandırıcıların hepsi kesildi...ve düşük Önleyici iğne oluyorumAllahim yavrunu size bagislasin insallahhh saglikludir canim ve oyle devam eder guclu ol ne olur
Senden gelecek hayirli haberi bekliyoruz
inşallah canım sağol senin de iyi olmana sevindim yat dinlen dediğin gibi inşallah bu son canım korkmaÇok güzel çıkmış değerin tatlım çok sevindim hadi bakalım inşallah çok güzel hamilelik dönemi geçiririz
Çok şükürrr... Hiç korkma canım yüreğini ferah tut Allahın izniyle bişeycik olmaz kuzuya... Dualarımız seninle canım.. İnşallah bu defa bebişin 9 ay sonra kollarında olacak:)Canım dün Emre beydeydik kan sulandırıcıları kestik ve 3günde bir kalçadan proluton iğne olucam..kese güzel ama dikkat et dedi..hiç bir iş mil Yapmıyorum yatıyorum bol bol ama kanamam inan çok kötüydü kıpkırmızı ve çok tu inan Buda gidiyor dedik çok korkuyoruz
Canim 6 hafta kadardi benimki bi gece hastanede yatmistim eski yazilarima bakarsan yazqr orda insan cok korkuyo 3 aylikken bile ben evde is yapmiyodum hep yattim pruloton progestan igne fitil hep kullandim insallah atlaticaksinizInşallah canım Dediğin gibidir senin kanaman kaçıncı haftadaydı
Eh işte tatlım ya kanamam kahverengi lekelenmeye döndü ve iğne oluyorum ...ama çok korkuttu bizi heran tetikteyiz...şu 2ay çabuk geçseydi ve risk azalsaydı...Dünyalar bizim olurdu...sen naptın kan tahlilini tekrarlasın mı?öok sabırsızsın dimi kese için:)Emre beye ne zaman gideceksin?Irmakaksu cnm nasılsın
Inşallah tatlım iğne de fena yakıyoCanim 6 hafta kadardi benimki bi gece hastanede yatmistim eski yazilarima bakarsan yazqr orda insan cok korkuyo 3 aylikken bile ben evde is yapmiyodum hep yattim pruloton progestan igne fitil hep kullandim insallah atlaticaksiniz
Herseyin yolunda gitmesine çok sevindim canım... İnşallah dahada iyi olacakEh işte tatlım ya kanamam kahverengi lekelenmeye döndü ve iğne oluyorum ...ama çok korkuttu bizi heran tetikteyiz...şu 2ay çabuk geçseydi ve risk azalsaydı...Dünyalar bizim olurdu...sen naptın kan tahlilini tekrarlasın mı?öok sabırsızsın dimi kese için:)Emre beye ne zaman gideceksin?
Karnım ilk defa kanamanın olduğu gün ağrıdı ve hala çok ağrıyor o Korkutuyor ve lekelenmelerim var oda geçerse inşallah daha sakin daha rahat olucamHerseyin yolunda gitmesine çok sevindim canım... İnşallah dahada iyi olacak
Ara sıra ağrıyacak canım..,. Çok şükür kanamada bitmiş, lekelerinde bi kaç güne gecer inşallah.Dualarımız seninle..Karnım ilk defa kanamanın olduğu gün ağrıdı ve hala çok ağrıyor o Korkutuyor ve lekelenmelerim var oda geçerse inşallah daha sakin daha rahat olucam
Oldu inşallah oldu olduIrmakcim ins. Daha iyi olacak hersey
Kizlar 6. Gunum heyecan korku hersey varrr
Neler oluyor icerde meraktayimm
Oldumu olmadimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?