- 9 Mayıs 2013
- 197
- 156
- 133
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.241
Ayy ne diyosun sen cok zormus gercektende, bende diyorum eger sagliksizsa ki hic umudumda yok yarinki deger dussun cunku arttikca umudumda articak. Uzamasin istiyorum sagliksizsa..
Embriyolarim beni bekliyo nasilsa kendimi hazirladim ve bi sonrakinden umutluyum
Hayirlisi insallah
Bebisinin kalp atisinida duymussun saglikla gelsin insallah bu zor sureci hemen atlatirsn[/QUOTE. Naptın canım merak ettim seni
Daha iyiyim cnm ara ara hafif geliyor ama alistim sen nasılsınCanım nasılsın nasıl durumun
Canim ne yaptınFaksladim hemen aradi hemsire
Ilaclara aynen devam dedi
Cok guzel bi deger degil ama 5 ustu sonucta dedi inci gibi..
Persembe nolcak bakalim gecmi tutunduki kimyasalmi
Dun leke vardi bugun yok fitilmi engelliyo diyorum acaba
Bitanem benimmmm... Ne gelirse allahtan, bize eyvallah demek düşer... Sen böyle pozitif ol hep:) biliyosun benimde ömerim buz bebek:) buz embriyoların tutunması daha kolay oluyor... Bugüne kadar çok sıkıntılı günler yasadın biliyorum... Rabbim senide diğer arkadaslarımıda en güzeliyle ödüllrndirsin inşallahSelam kizlar degerim cok azicik yukselmis.. emre bey ilaclari birakmami soyledi, 3 gun icinde adet olursun agrili ve parcali.. sagliksiz yada bos dedi. Ptesi kan tahlilini tekrarliycam buna gore haberlescekmisiz.
Allahim ne verirse hayirlisini versin bu sekilde gitmesi daha iyi ne yapalim kismet degilmis insallah cabuk toparlanip dondurulmuslarimla ki iki taneyi israr edicem :) olur belki..
Hayırlısı cnm dediğin gibi pes etmek yok herşeyden bi hayır var inşallah sen kendini daha iyi hazırla ve üzülme dua et rabbine bırak inan olacakSelam kizlar degerim cok azicik yukselmis.. emre bey ilaclari birakmami soyledi, 3 gun icinde adet olursun agrili ve parcali.. sagliksiz yada bos dedi. Ptesi kan tahlilini tekrarliycam buna gore haberlescekmisiz.
Allahim ne verirse hayirlisini versin bu sekilde gitmesi daha iyi ne yapalim kismet degilmis insallah cabuk toparlanip dondurulmuslarimla ki iki taneyi israr edicem :) olur belki..
Canim cok gecmis olsun sukurler olsunki buZ bebegin var..bende kimyasal gecirmistim ilaclari biraktiktan 1 hafta icinde kanamali olarak dusurmstum..drum suan uzuluyosun ama buna bile sevinmelisin vucudun bebegi tutuyo en azindan demisti..herseyin hayirlisi
İki ay ara vereceksin cnm vücut dinlenecek
Bu arada kızlar benim randevum vardı ama ayin 23 üne erteledik çünkü salı keseyi gördük şükür bu nedenle kalp atışlarına gitmek istedim inşallah hayırlısı ile onuda atlatirim
İnşallah cnm sağol sanırım iki adet gecireceksin üçüncü ile baslayacaksin ilaçlara benim arkadaş da negatif aldı emre beyde mart sonu demiş ona ama bak sukur senin buz bebisin var o bastan başlayacakIki aymi iyi bisey degilmis :) yani bu adet ve ardindan bidaha dimi sonra gelsin bebis :)
Ohh masallah keseyide gormussun kalp atisini dinlemek nasip olur tez vakitte ins. Cabuk gecer zaman
İnşallah cnm sağol sanırım iki adet gecireceksin üçüncü ile baslayacaksin ilaçlara benim arkadaş da negatif aldı emre beyde mart sonu demiş ona ama bak sukur senin buz bebisin var o bastan başlayacak
Stres yapma bi kaç güne gelir cnm sakin ol bekle sadece tevekkül etEvet canim cok sukur ondan boyle dimdik duruyorum yoksa cok etkilemisti bu durum yapim geregi cok hassasim ben kolay atlatamazdim
Insallah biran evvel sokulur hala gelmedi benim kanama gecikmesini istemiyorum
Stres yapma bi kaç güne gelir cnm sakin ol bekle sadece tevekkül et
Ah canim bilmem mi o agriyi ben sanki dogum sancisi cekmistim kalcama vurmustu agri kanama baslayinca rahatlarsin..bu arada ben hic ara vermemistim kimyasal oldugu icin 1 ay sonra donmuslari kullanmistm
Canım gelicek kanaman sökülsün at iyice inşallah...bu arada ben kimyasal gebelikten sonra ilk adeti atlamış 2.adetimle tedaviye başlamıştım...belki Emre bey de seni bekletmez 1ay daha...Agridan oluyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?