Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Sagol irmakcim agri hafifledi ins.baslamaz yine kanamada cok oldu yarin icin kan tahlili istemisti yine emre bey.. umarim sifira dusmusturde 4. Kez yaptirmak zorunda kalmam
Ayy emre beyde ptesiye gore randevulasiriz demisti belkide adet bitince muayene edicek ve obur aya baslarizz cok heyecanlandim ayy Allahimm insallahhh

Senin durumunda cok stresli insallah en kisa zamanda normale doner doya doya yasarsin hamileligini yavrun sana simsiki tutunsun insallah

Canım kesin sınırlanmıştır emin olabilirsin...ben 2kez yaşadım kimyasal gebelik benim değerim 60tı oda sıfırlandı.diğerinde ise 13tü...canım hiç Sıkma Can'ını böylesi inan senin için daha hayırlı ...ve tedavine çok beklemeden başlarsın ben eminim bu adetin bitsin sonraki ile başlanır diye düşünüyorum...emre beye 2ay beklemek istemediğini de belirt bence...gerçi o en iyisini düşünür senin için...Allah yardımcın olsun tüm dualarım seninle

Hayırlısı cnm dediğin gibi pes etmek yok herşeyden bi hayır var inşallah sen kendini daha iyi hazırla ve üzülme dua et rabbine bırak inan olacak
Canım sen nasıl oldun kanaman azaldı değilmi..çok stresli bir durum biliyorum bulantılar başladı mı?benim hiç bulantım yok ve rahat bir hamileyim...ama sanki normal olan bu değil gibi endişeliyim...kanamam da bitmedi bi türlü

canım kanamam yok şükür şuan ağrım var arada dün itibari ile bulantılar başladı ben olmaz diye düşünürken anneme çekmemişim maalesef zor bi süreç rabbim yardımcımız olsun inşallah birde iştahım çok acık hemen acıkıyorum yaaaa

gebelik haftamiz dahil kanama mide bulantisi hepsini ayni derecede yasiorm cok zor valla transferdn beri yatiorm nerdeyse kalp atisni duyabildin mi?

gebelik haftamiz dahil kanama mide bulantisi hepsini ayni derecede yasiorm cok zor valla transferdn beri yatiorm nerdeyse kalp atisni duyabildin mi?
Aaa bi gün var aramizda cnm hala kanamam var mi ben pazartesi gideceğim kalp atışları için sende mi emre beyin hastasisin ne zaman gideceksin sen cnm

sen nasıl oldun canım.kanama ne durumda.Rabbim yardımcın olsun biran önce bitsin inş.

Kizlar iki gundur hastanedeyim ameliyat ettiler vayildim cok korkunc agrilar cektim bulunamadi sebep ult ve vajinal cikmadi ama,agrida gecmeyince kestiler

Suan dikislerim agriyo onun disinda agrim kalmadi kist almislar

Kizlar iki gundur hastanedeyim ameliyat ettiler vayildim cok korkunc agrilar cektim bulunamadi sebep ult ve vajinal cikmadi ama,agrida gecmeyince kestiler

Canım benim çok geçmiş olsunn ama anlamadım niye böyle apar topar ameliyat oldu kistmi oluşmuş yani

canım nasılsın.gittin mi dün duydun mu pıt pıt ları.yazarsın diye bekledim ama yazmayınca sorayım dedim.
Bugün gittim canım başka bi yere pazartesi gideceğim emre beye bebeğimi gördüm azda olsa pıt pıt karı duydum doktor da var kalp atışı dedi çok rahatladim sende ne var ne yok

Neden ameliyat oldu cnm ya çok geçmiş olsun

Aaa bi gün var aramizda cnm hala kanamam var mi ben pazartesi gideceğim kalp atışları için sende mi emre beyin hastasisin ne zaman gideceksin sen cnm
Canim bnm cok sukur kanamam yok basladi ignedn snra durdu cok sukur ama bn daha kalp atisini duymadim o yzdn korkuyrm hala bnmde cuma gunu randevum var ins kalp atisini duyarim mide bulantilarin nasil

Canim bnm cok sukur kanamam yok basladi ignedn snra durdu cok sukur ama bn daha kalp atisini duymadim o yzdn korkuyrm hala bnmde cuma gunu randevum var ins kalp atisini duyarim mide bulantilarin nasil
Bende çok az duydum pazartesi gideceğim zaten cnm bugün bukantim yoktu şükür cnm inşallah sende duyarsınız o güzel pıt pıt larini

çok geçmiş olsun canım.bir anda insan hayatı nasıl da değişiyor.Rabbim acil şifalar versin biran önce iyileş.nerde oldun ameliyatı emre bey de mi?

Bugün gittim canım başka bi yere pazartesi gideceğim emre beye bebeğimi gördüm azda olsa pıt pıt karı duydum doktor da var kalp atışı dedi çok rahatladim sende ne var ne yok
ayy çok güzel maşallah.inş.pazartesi gümbür gümbür duyarsın canım.
ben bursa da uludağ üniversitesinde başlıyorum canım raporum çıktı.rapor hakkımı kullanacağım malesef.zaten hava şartları da izin vermiyor ist.gelmeme.kısmet diyorum artık var bir hayır.

Nihancım hiç üzülme canım... Eger rabbim sana bu zamanda verecekse ha bursada ha istanbulda hiç farketmez... Canına can katacaksa zaten gerisi sadece vesile:) inşallah rabbim çabalarını boşa çıkarmasın... Dualarımız istanbuldan bursaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…