- 15 Mayıs 2014
- 1.323
- 1.438
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.221
O bantlar cok faydali insalah bebis gec tutunmustur kuzum yeni yeni tutundu belkide tevekkul et Rabbimiz cok yuceKimyasal sanki dimi
Bant aldim hemen yine yapistirdim
O bantlar cok faydali insalah bebis gec tutunmustur kuzum yeni yeni tutundu belkide tevekkul et Rabbimiz cok yuce
kimyasalı hiç bilmiyorumki canım.. Ama dur bakalım geçsin şu iki gün bi.. Benim umudum var halaKimyasal sanki dimi
Bant aldim hemen yine yapistirdim
dur bakalım canım Allahtan ümit kesilmez faksladın mı merkezeKizlarr,
Bugun 12. Gunum kan verdim
7.89 ciktiilaclara devam edip iki gun sonra tekrar kan vercekmisim kimyasalmi
dur bakalım canım Allahtan ümit kesilmez faksladın mı merkeze
canım bekle bakalım inşallah yükselir inşallah geç tutunmuşturFaksladim hemen aradi hemsire
Ilaclara aynen devam dedi
Cok guzel bi deger degil ama 5 ustu sonucta dedi inci gibi..
Persembe nolcak bakalim gecmi tutunduki kimyasalmi
Dun leke vardi bugun yok fitilmi engelliyo diyorum acaba
Canım benim aman dikkat et bol bol dinlenKızlar kanamam oldu hastanelik oldum emre beyi aradım en yakin hastaneye yönlendirdi medicana ya gittim ultrayonla baktı şükür keseyi gördük iğne verdi üç günde bir yaptıracağım kese büyüdüğü için olmuş olabilir dedi dinlen dedi rapor yazdı bu haftaya dua edin bana
Kızlar kanamam oldu hastanelik oldum emre beyi aradım en yakin hastaneye yönlendirdi medicana ya gittim ultrayonla baktı şükür keseyi gördük iğne verdi üç günde bir yaptıracağım kese büyüdüğü için olmuş olabilir dedi dinlen dedi rapor yazdı bu haftaya dua edin bana
Kızlar kanamam oldu hastanelik oldum emre beyi aradım en yakin hastaneye yönlendirdi medicana ya gittim ultrayonla baktı şükür keseyi gördük iğne verdi üç günde bir yaptıracağım kese büyüdüğü için olmuş olabilir dedi dinlen dedi rapor yazdı bu haftaya dua edin bana
İnşallah canım ya cok korktum cokGecmis olsun cnm insallah tez vakitte gecsin bitsin unutulsun bu gunler
Canım çok geçmiş olsun korkma ben bugün Emre beyde idim kalp atışlarını duyduk ...emre bey kanama alanı göremese de yine geliyor ufak ufak...atlatıcaz canım sen sakin ol amaİnşallah canım ya cok korktum cok
Canım benim bak ben yaşadım bu olayı 2defa...sana olumsuzda olsa yaşadıklarımı yazmak ihtiyacı hissettim..değerin artabilir azalışa da geçebilir kimyasal gebelik gibi gözüküyor...eğer öyleyse de sağlıksız gebelik ürünü ki bu senin için daha da iyi vücut bunu kanamayyla atacak kürtaja gerek kalmayacak ...yani ben 5bhcg ile başladım 3ay bitene kadar değerim arttı ve o zaman kaybettim ve kürtajı da adam gibi yapamadıkları için 2.kez oldum...çok zor ve sıkıntılı bir süreçti inşallah sen bu süreçleri yaşamazsın....kalbim seninle..,Kizlarr,
Bugun 12. Gunum kan verdim
7.89 ciktiilaclara devam edip iki gun sonra tekrar kan vercekmisim kimyasalmi
Sağol canım inşallah atlatacagiz bende cumartesi emre beydeyim kalp atışlarında ücret odedin mi bi de nekadarlik oldunCanım çok geçmiş olsun korkma ben bugün Emre beyde idim kalp atışlarını duyduk ...emre bey kanama alanı göremese de yine geliyor ufak ufak...atlatıcaz canım sen sakin ol ama
Canım Ücret ödedik çünkü bir kez gitmiştik kese için 2.gidişimiz olduğu için ödeme yaptık...eşim vezneye ödedi..ben bugün 6+4oldum zaman hiç Geçmiyor...en azından şu 3ayı bitseydi sağsalim...Sağol canım inşallah atlatacagiz bende cumartesi emre beydeyim kalp atışlarında ücret odedin mi bi de nekadarlik oldun
Canım benim bak ben yaşadım bu olayı 2defa...sana olumsuzda olsa yaşadıklarımı yazmak ihtiyacı hissettim..değerin artabilir azalışa da geçebilir kimyasal gebelik gibi gözüküyor...eğer öyleyse de sağlıksız gebelik ürünü ki bu senin için daha da iyi vücut bunu kanamayyla atacak kürtaja gerek kalmayacak ...yani ben 5bhcg ile başladım 3ay bitene kadar değerim arttı ve o zaman kaybettim ve kürtajı da adam gibi yapamadıkları için 2.kez oldum...çok zor ve sıkıntılı bir süreçti inşallah sen bu süreçleri yaşamazsın....kalbim seninle..,
Anladım tatlim geçecek inşallah aramiz yakin bende 5+2Canım Ücret ödedik çünkü bir kez gitmiştik kese için 2.gidişimiz olduğu için ödeme yaptık...eşim vezneye ödedi..ben bugün 6+4oldum zaman hiç Geçmiyor...en azından şu 3ayı bitseydi sağsalim...
Canım nasılsın nasıl durumunAnladım tatlim geçecek inşallah aramiz yakin bende 5+2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?