Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

her kontrole gittiğimde iptal olacak diye gittim ama etmediler.üniversite hastanesi raporlu asistan doktor muayene ediyor dosyana yazıyor dosya profesöre gidiyor dosyadaki yazana göre profesör ilaca karar veriyor ama sen hiç profesörü görmüyorsun.opudan sonrada böyle olacağını biliyorduk diyolar deneme tahtası sanki.şu raporu vermediler dışarı gelemedim emre beye.raporsuzda zorlayacaktı bizi.tekrar baştan başlayacağım şimdi

canım benimm yaaa şimdi rapor verecekler mi peki sana çok zor bi süreç iptal olunca nasıl ağlamıştım ben bilirim ama bak sabrın sonu selamett inşallah seninde böyle olacak

11 haftalıktı emre bey söylemişti. Ama yüzde yüz bişey söyleyemeyiz demişti. Tahmini doğru çıktı:)
ben bugün sordum 16 haftadan önce kesin bişey söylenmez dedi zaten bende 2 hafta sonra yine gideceğim son kez bütçe yetmiyor bugun verdik 200 tl zaten bide 2 hafta sonra vereceğiz benim de erkekse herhalde tahmin eder bizide ki aslında onlar embriyodan biliniyor ama söylenmesi yasak ve etik değil

Nub teorisi diye bişey var. Nub çıkıntısı paralelse kız biraz dikeyse erkekmiş. Ben 11. Haftada çıkıntıya bakalım diye tutturunca erkek gibi ama kesin bişey diyemeyiz demişti. 2 hafta sonra genital nubuna bakalım de yorum yaptır:) muaynelere devam etsende doğum sıkıntı hem hastaneye hem emre beye ücret ödemek zor... Ama emre beyden sonra doktor bulmakta çok zor inan bana:) kaç doktor, kaç hastane gezdim bi bilsen:)

haklısın cnm bakalım hayırlısı yorum isteyeceğim inşallah bana da tahminde bulunur :) çok heyecanlıyım erkek hissediyorum bende bilmiyorum

Anladım canım sağol bakalım inşallah güzel sonuçlanır cümlemizin Cok Sağol canım. .

Nihancım çok üzüldüm geçmiş olsun...canım benimde dozların çok yüksekti hatta Emre beye yüksek Değilim demiştim o da pgt yapılacağı için Demişti..bende 300gonal f,150menagon kullandım dozları tam olarak böyleydi...bence canım böyle sana maliyeti daha fazla oluyor 2.kez Dışarıya rapor veren bir hastaneden alsan Emre beye gelsen olmaz mı...

Hayırlısı olsun inşallah canım benim bende cinsiyetini merak ediyorum sağlıklı olsun da bekler öğreniriz inşallah kanamana doktor bisey demiyor mu

Selam kizlarrrr
Nihancim cok uzuldum hakkina hayirlisi olsun. Insallah kendinden geliren kisa zamanda hic ugrasmazsin bu sikintilari cekmezsin canim..

Sumeye ve diger tum hamile kizlar herseyin yolunda olmasina coj sevindim

Irmakcim kanamali devam eden cok insan var moralini yuksek tut canim

Ben ilaclarin yan etkisindenmi ruh halimdenmi bilmiyorum cok kotu hissediyorum depresyonda gibiyim
Cok korkuyorum

Canim ilaçlardan olabilir topla kendini buz bebegin seni bekliyor bak ona gore

Canim ilaçlardan olabilir topla kendini buz bebegin seni bekliyor bak ona gore

Haklisin da elimde degilki
Bebeklerimm :) iki tane koncak cozulurse tabi guzelce
Insallah allah gonlume gore verir cok istemistim :)
Cozulme kesin olurmu bozulma durumuda var dimi
Offf hep olumsuz dusunuyorummm yaaa

Haklisin da elimde degilki
Bebeklerimm :) iki tane koncak cozulurse tabi guzelce
Insallah allah gonlume gore verir cok istemistim :)
Cozulme kesin olurmu bozulma durumuda var dimi
Offf hep olumsuz dusunuyorummm yaaa
Tatlım iyi düşün iyi olsun dua et bol bol zikir cek ayetel kursu oku bozulmaz korkma canım bak donmus daha cabuk tutuyor korkma

Kızlar krtajdan sonrakı 30 gunum bır ay oldu hala kanamam devam edıo emre bey normal dıyor amma benım bebısımı test yapmıslardı kurtaj sonrası kormozam sayısını hesaplayamadılar bıdaha test ıcın ugrastılar yıne olmadı yazık .. okadar para verdım emre beyde bu kez uzuntumu anlamadı herneyse dondurulmus embrıyom var amma dıgerının borcu bıtmeden tekrar yaptıramıcam keske 2,500 lıra olsa bırdaha bu sansı denesem

geçmiş olsun cnm hakkında hayısrlısı olsun kanamaya şarşırdım başka dr da gözükseydin donmuş transferi 2500 değil mi zaten

Canim yaa cokmu yogun kanaman
Dondurulmusla 2500 degilmi zaten insallah kendini toparlayinca ve kanamanda bitince yeni tedavine baslarsin bu kez bebegin sana simsiki tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…