Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Meraba kizlar.rapor isleriyle ugrasiyodum hatirlarsaniz tam sonuna yaklastk derken rahim filmi sonucum pek iyi ckmadi septum yani rahimde perde varmis emre beyle gorustuk histeroskopi olmam gerekiyo bu gelicek ay olucam.aranuzda histeroskopi olan varmi tup bebek icin ne kadar sure beklemem gerekicek yardimci olursaniz sevinirim

Canım hiç bilgim yok... Bundada vardır bi hayır.. İnşallah ragmindeki perde kalkınca biran önce başkarsınız tedaviye ve biZe güzel haberlerle gelirsin:)

Canım hiç bilgim yok... Bundada vardır bi hayır.. İnşallah ragmindeki perde kalkınca biran önce başkarsınız tedaviye ve biZe güzel haberlerle gelirsin:)
Amin insallah sabirsizlikla tedaviye baslamayi bekliyorum insallah hersey yolunda gider..insallah sizlere guzel haberler vermek nasip olur bnada

canım sanırım 2 ay bekletiliyor ama emin değilim hiteroskopiden sonra normal doğum hamile kalanda çok belli mi olur belki de gerek kalmaz

Merhaba canım ben histeroskopi oldum merak ettiğin Herşeyi cevaplayabilirim...bir regl en fazla iki regl beklersin benimde septum vardı alındı çok rahat bir operasyon ve şu an 35 haftalık hamişim darısı başına:)

Canım sen.nasılsın çok sukur bitiriyoruz serüveni insallah herşey çok güzel olur

Canım sen.nasılsın çok sukur bitiriyoruz serüveni insallah herşey çok güzel olur
Canım benim iyiyiz çok şükür dün kontrolümüz vardı bizim Bebiş biraz erken gelecek Dr 38i zor buluruz dedi hazırlıklarını tamamla dedi normal doğum ihtimali çok az sezeryan gb görünüyor bende korkuyorum artık son hazırlıkları tamamlamaya çalışıcaz...senin oğlan nasıl kilosu vs

Selam kizlarr bizde buyuyoz yarin kontrol var bakalim ne durumda cinsiyetinide ogreniriz insallah. :)
Pembemavi insallah ameliyatin sonrasi hemen hamile kalirsin bencede iki ay beklemen yeterli ben acik ameliyat oldum ve iki ay beklemem yetti
Hayirli haberlerini bekliyoruz

iyi şükür cnm bende bugün kontrole gittim 33+4 üm 2171 kg cnm herşey normal nst ye girdim sorun çıkmadı biraz tansiyon sınırda dikkat et 2 günde bir ölçtür dedi bakalım senin kg nasıl cnm 3 kg doğar dedi bana dr

Ay daha cinsiyetini öğrenemediniz mi ?doktora bağlı heralde ben 12.haftada ikili testte öğrenmiştim..senin adına çok sevindim canım Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun

Canım oğlumuz fazlaca iri olduğu için erken gelecek zaten bende diabetten şüphelendi Dr tam 34+4te 3080gr 2haftada tam 700gr almış düşün artık 40ta nolurama iyi Bişey değil işte 38i bulmaz dedi zannedersem 36-37de gelicek bu Bebiş...beni daha nst ye sokmadılar bakalım...bu arada benek hazırlıklarını tamamlamaya gayret ediyorum 7ay dolunca almaya başlayınca yetmedi zaman tabi Bide erken geilceksağlıklı olalım da yek dileğim o

maşallah cnm inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz ben 4 kilo doğmuşum babamız 2500 bile yokmuş arası bişey olacağız sanırım fazla karnım yok kendime bile kilo almadım :) sağlıklı olsunlar yeter

Sen nerde oldun canim histeroskopiyi biraz korkuyorum hemde biran once olup tedaviye baslamak istiyorum.bu ameliyattan sonra hamilelikte riskler sorunlar olabiliyomu nasil senin hamileligin cnm cok soru sordum sanirim kusura bakma

Canım benimde fazla jarnım yoku son 3 haftada oglum 1,5 kilo aldı... 3,5 kg oldu... 3860 gr dogdu birdenbire alıncada benim karnım haritaya döndü ozamana kadar çatlaktan eser yoktu... Şuan sezeryan kesisi çatkaklarım kadar belli değil

Evet son haftalar çatlama olabiliyormus bende şuan yok bakalım bende çatlatacak miyim herkes son haftalar alırsın diyor zaten

İnsallah canim hayirliyla atlatiyim su operosyonu fazla beklemem umarim...bugun insallah renginzi belli edersiniz..guzel haberini bekliyoruz canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…