- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.741
Çok az kaldı cnm 19 yada 20 de hissedersin merak etme bizim babamiz bile 20 de hissetti o gün dun gibi aklımda şimdi uyumuyor bile ayağı ile ittiriyor dokunuyorum ayağına çekiyor
Aynen sıkıldı annesine kavuşmak istiyor oğlusum. Hiç ummadigin bi anda hissedersin canım sonra gitgide netlesiyorOyy artik cikmak istiyo koca oglan oldu :) bende heyecanla bekliyorum kizimin ilk tekmesini
Emre bey mi cnm çok harika bi insan çok iyi bi doktor bende burda olduklarımdan sonra gittim iyiki onu tercih etmisim çok ilgili işinde başarılı herkesin mutlu sona.ulaşması için elinden geleni yapıyor gorusmeye git anlayacaksinNasıl biri??
Peki özel değilse sorun neydi saolun ya beyime inş söyleyeceğim ... insan işte ümit ediyor... ihtimal ediyor bakalım. .Emre bey mi cnm çok harika bi insan çok iyi bi doktor bende burda olduklarımdan sonra gittim iyiki onu tercih etmisim çok ilgili işinde başarılı herkesin mutlu sona.ulaşması için elinden geleni yapıyor gorusmeye git anlayacaksin
bende polikistik over vardı cnm eşimde de hareketli sayısı düşüktü sizde sorun ne pekiPeki özel değilse sorun neydi saolun ya beyime inş söyleyeceğim ... insan işte ümit ediyor... ihtimal ediyor bakalım. .
Maşallah canım miraya:) bizde 2 aylık olduk... Zaman ne çabuk geçiyor dimi:)Merhaba kızlar hatirladinizmi beni :) miray büyüdü 3. Ayini doldurdu sizler nasilsiniz yeni gidecek arkadaşlar tek kelimeyle emre by derim
Merhaba kızlar hatirladinizmi beni :) miray büyüdü 3. Ayini doldurdu sizler nasilsiniz yeni gidecek arkadaşlar tek kelimeyle emre by derim
Maşallah canım miraya:) bizde 2 aylık olduk... Zaman ne çabuk geçiyor dimi:)
Çok az kalmış canım..... Maşallahmaşallah bebişlere darısı bizlere gün sayıyoruz kavuşmak için oğlumla :)
Yarın kontrolumuz var cnm bakalım ne diyecek çatı muayenesi yapacak mi bilmiyorum şuan normal doğum gorunuyorÇok az kalmış canım..... Maşallahtarihin bellimi
Bi problemin yoksa normal en güzeli..benim plesentan alt taraftaydı normal söz konusu bile olamadı... İnşallah hersey yolunda gider bir avazda doğurursunYarın kontrolumuz var cnm bakalım ne diyecek çatı muayenesi yapacak mi bilmiyorum şuan normal doğum gorunuyor
Aynen cnm çok şükür bu günlerde gördük ya sizde buyumussunuz ya ☺Maşallah canım miraya:) bizde 2 aylık olduk... Zaman ne çabuk geçiyor dimi:)
Allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin cnmmaşallah bebişlere darısı bizlere gün sayıyoruz kavuşmak için oğlumla :)
Biz de eşimde hiç sperm yok... azosperm ...bende polikistik over vardı cnm eşimde de hareketli sayısı düşüktü sizde sorun ne peki
selam cnm dün doktor sordu normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz diye ben öncelikle normal istiyorum ama olamzsa zorlamam dedim aynen dedi yani suni felan almam normal sancım gelirse doğurcam doktorum o zaman haftaya malum muayeneyi yapalım dedi çatı muayenesi olacağım biraz tırsıyorum ama okadar şeyler atlattıktan sonra korkulacak bişey yok diye kendimi avutuyorum yani haftaya çatım müsaitse normali bekleyeceğiz değilse sezeryana gün verecek hayırlısı artıkOyyy masallah minik miray ve omere
Sumeyyecim guzel haberlerini bekliyoruz insallah normal olur ne guzelde olur hayirlisi hangisiyse ole.olsun
Evet yaa irmak ne yapti acaba
Emre bey mukemmel bir doktor ve insan olarakta cok iyi hep dualarimda iyiki tanimisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?