Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Çok az kaldı cnm 19 yada 20 de hissedersin merak etme bizim babamiz bile 20 de hissetti o gün dun gibi aklımda şimdi uyumuyor bile ayağı ile ittiriyor dokunuyorum ayağına çekiyor

Oyy artik cikmak istiyo koca oglan oldu :) bende heyecanla bekliyorum kizimin ilk tekmesini

Oyy artik cikmak istiyo koca oglan oldu :) bende heyecanla bekliyorum kizimin ilk tekmesini
Aynen sıkıldı annesine kavuşmak istiyor oğlusum. Hiç ummadigin bi anda hissedersin canım sonra gitgide netlesiyor

Emre bey mi cnm çok harika bi insan çok iyi bi doktor bende burda olduklarımdan sonra gittim iyiki onu tercih etmisim çok ilgili işinde başarılı herkesin mutlu sona.ulaşması için elinden geleni yapıyor gorusmeye git anlayacaksin

Peki özel değilse sorun neydi saolun ya beyime inş söyleyeceğim ... insan işte ümit ediyor... ihtimal ediyor bakalım. .

Peki özel değilse sorun neydi saolun ya beyime inş söyleyeceğim ... insan işte ümit ediyor... ihtimal ediyor bakalım. .
bende polikistik over vardı cnm eşimde de hareketli sayısı düşüktü sizde sorun ne peki

Merhaba kızlar hatirladinizmi beni :) miray büyüdü 3. Ayini doldurdu sizler nasilsiniz yeni gidecek arkadaşlar tek kelimeyle emre by derim

Oyyy masallah minik miray ve omere

Sumeyyecim guzel haberlerini bekliyoruz insallah normal olur ne guzelde olur hayirlisi hangisiyse ole.olsun

Evet yaa irmak ne yapti acaba

Emre bey mukemmel bir doktor ve insan olarakta cok iyi hep dualarimda iyiki tanimisim

selam cnm dün doktor sordu normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz diye ben öncelikle normal istiyorum ama olamzsa zorlamam dedim aynen dedi yani suni felan almam normal sancım gelirse doğurcam doktorum o zaman haftaya malum muayeneyi yapalım dedi çatı muayenesi olacağım biraz tırsıyorum ama okadar şeyler atlattıktan sonra korkulacak bişey yok diye kendimi avutuyorum yani haftaya çatım müsaitse normali bekleyeceğiz değilse sezeryana gün verecek hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…