Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Evet son haftalar çatlama olabiliyormus bende şuan yok bakalım bende çatlatacak miyim herkes son haftalar alırsın diyor zaten
İnşallah çatlamazsın canım... Ben nasıl olsa çatlamıyorum diye krwmi jeli kesmiştim sen sakın ihmal etme.. Hamileyken hiç takmadım çatlakları ama karnım düzleşince iyice ortaya çıktı çok canımı sıktı valla... Dün doktorum bi güzellik ızmanına yönlendirdi beni.. Bazı tekniklerle izler hafifliyomuş orayla bi görüşücem... Haaa bide benim bilmediğim bişey vardı.. Sezeryandan sonra karın uyuşuk kalabiliyomuş, dokular sinirler kesildiği için.. Benim uyuşuk.. Zamanla geçiyomuş ama hissizlik tuhaf bi duygu...

hım evet cnm uyuşukluk herkeste var oda kötü ama yavrular için herşeye katlancaz artık :) bebe yağı vs kullanıyorum genelde hergün ama çatlayacak olan hertürlü çatlıyormuş hep öyle diyorlar güzellik uzmanı inşallah yardımcı olur

Ben o uyuşukluğu hiç bilmiodum bi tek bende oldu sanmıştım:) baya bi panikledim önce

Ay daha cinsiyetini öğrenemediniz mi ?doktora bağlı heralde ben 12.haftada ikili testte öğrenmiştim..senin adına çok sevindim canım Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun

Sagol canimmm amin
Ben ikilide kiz ihtimalini ogrenmistim ama tahmindi birde dikislerim cok yeni oldugundanmis goruntu hep bulanik daha bebek tam yukari cikmadigi icin dedi dr dikislere yakin yerde

Senin doguma cok az kaldii allah saglikla dogmasini nasip etsin

canım bisey soracagim tam anestezi mi aldin hangisi iyi
Yok canım spinal oldum... Ve yine doğursam yine soinal olurum... İnanılmaz rahat geçti hiç anlamadım ameliyatta oldugumu... Çıktıktın sonrada hiç ağrı sızı çekmedim... İnan bebeğini çıkar çıkmaz görmek muhtwşem bi duygu.. Genel anestezi olup o anı hiç kaçırma canım

bende eğer sezeryan olursa ilk görmek istiyorum cnm :) o nedenle bende spinal olurum büyük ihtimal

Kiz gec belli oluyoo benim kizimda bugun gosterdi kendiniiii :))))))

Merhaba funda hanım. hayırlı olsun bebeğiniz. semiha şakirde raporla ilgili topikten takip ediyordum zaten seni gözdeyi birde oty vardı. hamile olduğunu görünce çok sevindim. Bende tüp bebek raporu için ilk başvurumu yaptım. adetli muayene ve tahlillerim yapıldı şimdi eşime ekime gün verdiler onu bekleyeceğiz. gerçi bana ilk aşılama diyecekler aynı senin gibi, merak ettiklerim var. ( aslında çok şey varda birkerede hepsini sorup korkutmayayım )
şimdi aşılamaya karar verilirse, rapor için yapılan işlemlerin hepsi sıfırdan yinemi başlayacağız.
birde bende emre beye gelicem rapordan sonra ama ön görüşme falan oluyormu yoksa direk randevu alıp muayeneye gelip raporumu mu veriyorum. raporun süreside kısaymış hemen randevu veriyorlarmı. birde 350 tl muayene ücreti dediler, her gittiğinde bu parayı veriyormusun

Merhaba :)) cok tesekkurler
Asilamada hemen baslaniyor tedaviye ilaclarin yaziliyor ekstra islem yapmiyorsun, olumsuz sonuclanirsa sener bey tup icin baslanabilecegine dair onay veriyo ozaman rapor cikartiyorsun. Esin tahlilleri ne kadar gec zamana veriliyor artik yogunluk basladi sanirim..
Ben emre beyle ilgili onceden arayip ne yapmam gerektigini sormustum buna gorede raporumu aldigim gibi gittim hic sorun olmadi ilaclarini yaziyor zaten hemen ama raporun cikacagi gunleri saptayip bikac gun onceden al randevunu
O ucreti bi defaya mahsus vereceksin zaten sonra tedavin basliyor surekli vermiyorsun.. emre bey dogru bir tercih insallah b

her sorumu tek tek yanitlamissin tesekkur ederim. benim birkez asilama yapildi simdi direk tup bebek icin basvuru yaptik ama devlet iki asilama sarti istedigi icin sanirim raporum cikmaz. hayirlisi bakalim.
biz agustosun 14 unde basvurduk. ekimin 5 ine randevu verdiler esime. tup bebek bolumu kalabalik degildi fazla aslinda ama demekki var bir yogunluk. Gerci gec olsun temiz olsun

Ne demek bende gectim bi yollardan cokzor surec iyi anliyorum seni..
Aynen oyle gec olsun ama ilk seferde olsun yeterki ugrastirmasin insallah
Degerler cok kotu olmayinca mecbur asilama diyo belli olmaz belkide asilamada tutar hakkinizda hayirlisi olsun ve insallah en kisa zamanda bebeginiz gelsin :)

bende eğer sezeryan olursa ilk görmek istiyorum cnm :) o nedenle bende spinal olurum büyük ihtimal

Sumeyyecimm cok az kaldi ogluna kavusmana heyecanla bekliyorum nasil gidiyor hazirliklar hava cok sicak agirlastinmi iyice allah yardimcin olsun kuzumm :)))

Sumeyyecimm cok az kaldi ogluna kavusmana heyecanla bekliyorum nasil gidiyor hazirliklar hava cok sicak agirlastinmi iyice allah yardimcin olsun kuzumm :)))
Evet çok sukur az kaldı canım son ay zor oluyor hemen yorumluyorum bi yere.gitsem iki gün pert oluyorum çok kilo almadım sadece karnim var bazen nefes anlamıyorum sıcakda daha etkiliyor ama.her halime sukur çok bekledik bu günleri hazirliklarimiz da bitti zaman geçsin de kollarimda goreyim o minik ayaklarını opeyim diye sabırsızlanıyorum :)

amin hayirlisi insallah. Rabbim sanada bir an once kucagina almayi nasip etsin. bir avazda kurtarsin insallah

Insallah canim cok az kaldi allahin izniyle alacaksin kucagina

İnşallah canım.gor bak bi Bakmışsın nasıl zaman geçmiş sende kızına kavusmussun sağlıkla hayırlısı ile inşallah

Hic hissetmiyorum ama hala korku oluyo acaba iyimi diye kontrollerde cok aralikli yaa merak ediyorum
Ne zaman hissedecem yaaa

Hic hissetmiyorum ama hala korku oluyo acaba iyimi diye kontrollerde cok aralikli yaa merak ediyorum
Ne zaman hissedecem yaaa
Çok az kaldı cnm 19 yada 20 de hissedersin merak etme bizim babamiz bile 20 de hissetti o gün dun gibi aklımda şimdi uyumuyor bile ayağı ile ittiriyor dokunuyorum ayağına çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…