- 23 Ekim 2014
- 168
- 81
- 18
- 35
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.761
selam cnm dün doktor sordu normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz diye ben öncelikle normal istiyorum ama olamzsa zorlamam dedim aynen dedi yani suni felan almam normal sancım gelirse doğurcam doktorum o zaman haftaya malum muayeneyi yapalım dedi çatı muayenesi olacağım biraz tırsıyorum ama okadar şeyler atlattıktan sonra korkulacak bişey yok diye kendimi avutuyorum yani haftaya çatım müsaitse normali bekleyeceğiz değilse sezeryana gün verecek hayırlısı artık
meraba kızlar histeroskopi ameliyatımı oldum gectiğimiz perşembe günü emre bey yaptı ameliyatı tekrar adet günü bekleyip bi rahim filmi daha cekilip sorun yokmu kontrol edicek ondan sonra başlıycaz inşallah tüp bebek tedavisine..Allah hepimizin yardımcısı olsun.
inşallah canım rahim filmini görmek istiyo tekrar emre bey ona göre başlıycaz tedaviye hakkımzda hayırlısı olsun inşallahGecmis olsunnn insallah sorun kalmamistir ve hemen baslarsin tedavine
Canımmm:) zaman ne çabuk geçmişte doğuruyorsun maşallah... Epidural neden istemiyordun???Kızlarrrr bakamadım uzun zamandır kusura bakmayın ben pazartesi saat 12.30da epidural sezeryan ile doğum yapacağım inşallah...38-2 de alacak doktorum bayrama oğlumuzla giriyoruz yani..epidural düşündüğüm en son şeydi ama doktorum epidural li doğumda ısrarlı ..benim için dua edin olur mu?yazamayabilirim ev çok kalabalık hepinizi öpüyorum ayrı ayrı
Kızlarrrr bakamadım uzun zamandır kusura bakmayın ben pazartesi saat 12.30da epidural sezeryan ile doğum yapacağım inşallah...38-2 de alacak doktorum bayrama oğlumuzla giriyoruz yani..epidural düşündüğüm en son şeydi ama doktorum epidural li doğumda ısrarlı ..benim için dua edin olur mu?yazamayabilirim ev çok kalabalık hepinizi öpüyorum ayrı ayrı
Kızlarrrr bakamadım uzun zamandır kusura bakmayın ben pazartesi saat 12.30da epidural sezeryan ile doğum yapacağım inşallah...38-2 de alacak doktorum bayrama oğlumuzla giriyoruz yani..epidural düşündüğüm en son şeydi ama doktorum epidural li doğumda ısrarlı ..benim için dua edin olur mu?yazamayabilirim ev çok kalabalık hepinizi öpüyorum ayrı ayrı
Maşallah cnm Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bekleyen arkadaşlarımıza onlarında yüzü Gülsün inşallah iyi olmanıza çok sevindim dun bizimde çatı muayenemiz oldu normal doğum için hiç bir engel yok bakalım oğlum biraz minik zaten kolay doğar dedi doktorumArkadaşlar yavrumuza kavuştuk Allah'ın izniyle...epidural sezeryan ile doğum yaptım epidural çok güzel bir doğum şekli imiş rabbğm bana doğuma çok sakin girmeyi nasip etti şükürler olsun..doğuma eşim de girdi...ilk gün yürütmek için geldiklerindeki kısım Cidde'n sancılıydı ve nitekim zorlandım yürğyemedim..,ama sonrasında Ağrı'lar bebeğinize baktığınızda ömrünüzde bile olmuyor...Demir bebeğimize rabbim uzun ömür bize de yanında olmak destek olmayı sağlık sıhhat nasip etsin yarabbim..ALLAHIM HER İSTEYENE BU DIYGUYU NASİP ETSİN ÇOK GÜZEL BİR DUYGU RABBĞM KÜMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN...hepinizi öpüyorum yarın hastaneden çıkacağız inşallah...
canımm ya Allahım uzun ömürler versin. bize de aynı duyguları yaşatsın inşallahArkadaşlar yavrumuza kavuştuk Allah'ın izniyle...epidural sezeryan ile doğum yaptım epidural çok güzel bir doğum şekli imiş rabbğm bana doğuma çok sakin girmeyi nasip etti şükürler olsun..doğuma eşim de girdi...ilk gün yürütmek için geldiklerindeki kısım Cidde'n sancılıydı ve nitekim zorlandım yürğyemedim..,ama sonrasında Ağrı'lar bebeğinize baktığınızda ömrünüzde bile olmuyor...Demir bebeğimize rabbim uzun ömür bize de yanında olmak destek olmayı sağlık sıhhat nasip etsin yarabbim..ALLAHIM HER İSTEYENE BU DIYGUYU NASİP ETSİN ÇOK GÜZEL BİR DUYGU RABBĞM KÜMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN...hepinizi öpüyorum yarın hastaneden çıkacağız inşallah...
Canım öncelikle Rabbim sana da nasip etsin bu bayram günü iyi bayramlar bende iki transfer edilmesini çok istedim ama nasip ikiz tutarsa daha zor canım erkenden doğum olabiliyor ve bebisler ölüyor sürekli yatmakda gerekiyor onemli olan bebise kavusman cnm aklını karıştır mahamile kalan arkadaşlarım inşallah sağ salim bebişlerinizi alırsınız kucağınıza. emre beyle görüştüm merkezi gördüm içime sindi. emre bey çokk iyi birine benziyor çok güzel anlatıyor. ama beni üzen şey tek embriyo transfer etmeleri. tedaviye bir kaç ay içinde başlamayı düşünüyoruz. ama dediğim gibi tek emriyo olayı beni düşündürüyor. ne bileyim sanki 2 olsa kendimi daha iyi hissedeceğim. sizce bu durum şansımızı düşürüyor mu yani bizim için bir dezavantaj mı.
Canim tesekkur ederim cevabin icin.. ikiz olmasini istedigim icin degil de ben tek olursa tutma ihtimali daha cok dusecegi icin korkuyorum aslinda. Yani iki olsa biri tutmasa biri tutat diyom. Ama tabi ki nasip sonucta. Insallah kavusuruz bizde..Canım öncelikle Rabbim sana da nasip etsin bu bayram günü iyi bayramlar bende iki transfer edilmesini çok istedim ama nasip ikiz tutarsa daha zor canım erkenden doğum olabiliyor ve bebisler ölüyor sürekli yatmakda gerekiyor onemli olan bebise kavusman cnm aklını karıştır ma
İnşallah cnm bende çok istiyorum az kaldı bakalım bu arada hareketler ne alemde hissettin mi hicIrmakcimmm gozun aydin canim allah yavrunuzu size bagislasin saglikli buyusun bahti omru cok guzel olsun insallahhhh demir pasanin
Esini doguma aldilar demek ne hos yaa
Canim sen hangi hastanede yaptin acaba dogumunu beylikduzundesin diye soruyorum bende orada gidiyorum medilife ye
Sumeyyecim insallah normal dogum olur en guzeliymis keske benimde olsa dikislerim korkutuyor sadece.
Sira sende doruk pasa gelsin demir bebekten sonra :)))
İnşallah cnm tabi bi nevi iki tanede şans fazla gibi görüyoruz ama veren Allah cnm o ol dedikten sonra herşey olur merak etmeCanim tesekkur ederim cevabin icin.. ikiz olmasini istedigim icin degil de ben tek olursa tutma ihtimali daha cok dusecegi icin korkuyorum aslinda. Yani iki olsa biri tutmasa biri tutat diyom. Ama tabi ki nasip sonucta. Insallah kavusuruz bizde..
İnşallah cnm bende çok istiyorum az kaldı bakalım bu arada hareketler ne alemde hissettin mi hic
Mucize bisey değil mi çok güzel iyi bayramlarrrr cnmmm :)Iyi bayramlarrrr :)))
Evet canim basladi minik kizim narin bi sekilde tekmeliyo :)))
Mucize bisey değil mi çok güzel iyi bayramlarrrr cnmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?