Adım Emine bu arada

canım evet zordu atlattım ama artık güçlü değil mutlu olmak istiyor insan... Dediğin gibi Rabbim Ne Yücedir... İnşallah kısa zamanda bebeğimizi kucaklarımıza alırız

evet 5. gün embriyosu sanırım Emre Bey onunla ilgili de bilgi verdi teknoloji biliyorsun hızla ilerliyor ''ŞOK DONDURMA'' sistemiyle dondurduğumuzda embriyolarınız aynı kalite bozulmadan hasar görmeden korunuyor hiç kaygılanmayın çözüldüğünde acaba n'olur diye bir problemle bu teknoloji sayesinde karşılaşmıcaz dedi. İnşallah. Evet ilginç nasıl oluyor da hasar görüp bozuluyor hastanelerinde hangi teknolojik sistemler var tabi bunlar da çok önemli Ben ilk muayeneye gittiğimde bir kereye mahsus olmak üzere 150 tl ücret ödedim sgk raporumla 2500 tl tüp bebek ücreti ilaçlar zaten dışarıdan aldık birde önemli birkaç tahlil yapılması gerekli ve önemli olduğu için yapıyorlar onun da dışarıdaki merkezlerden fiyat olarak hiçbir farkı yok gayet uygun ve normal fiyatlar... Anladığım kadarıyla seni yeterince bilgilendirmemişler tabi insan tecrübesiz olunca da başına geleceklerden habersiz yaşıyor yaşayacaklarını hiç üzülme budan sonra güzel olacak ben inanıyorum hiç umudumuz da olmayabilirdi

canım sana sperm sayısını ve hareketliliğini artırmakla ilgili bahsetmiş olduğum bahsetmiş olduğum kürü gönderiyorum;
Ahmet Maranki, Sabahın Sedası programında, çocuk sahibni olmak isteyip de, sperm azlığı yüzünden çocuğu olmayan erkekler için, şifalı bitki macunu tarifi verdi.
Sperm Sayısını artıran şifalı macun için gerekli Malzemeler ;
* 3 kg organik bal,
* 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık,
Hazırlanışı ve Kullanım Şekli : Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin.
Bu karışım, sperm sayısını ve kalitesini artırdığı gibi, erkeklerde cinsel gücü de artırır.
-ALINTIDIR--
Ayrıca linki de göndericem oradan da bu durumu yaşamış olanların hikayesine bir göz atarsın...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=454265