Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

bende 11,30 cnm ama erken de gelebilirim inşallah karşılaşırız :) seninde benim gibi pazartesi toplanacak yumoşlar ne alemde kaçtane var dedi emre bey buyük ihtimal cuma yada cumartesi de transferin olur beraber gün sayarız

Çok yoğunduu yum. Toplamadan çıktı geldi hemen gittti transfere çok yorulmuştu adam yaa
10 tane saydı yazdırdı kalınlık 9.5 cm miş çok iyi gidiyo dedi ctesi gidince testleri yaptırcam hemen
çook heyecanlıyım yaa

Çok yoğunduu yum. Toplamadan çıktı geldi hemen gittti transfere çok yorulmuştu adam yaa
10 tane saydı yazdırdı kalınlık 9.5 cm miş çok iyi gidiyo dedi ctesi gidince testleri yaptırcam hemen
çook heyecanlıyım yaa
hayırlısı inşallah cnım ama bence pazartesi toplama gününe karar verebilir benimde ilk kontrolümde o ölçülerdeydi

haftaya regl olacağım ama kararsızım biraz daha mı beklesem diyorum kış ya.birde alternatif tıpla tanıştık bakalım tahlil sonuçlarından sonra karar vereceğiz.hayırlısı
hayırlısı olsun cnm kendini ne zaman hazır hissedersen

Kizlar ben minnakimin kalp atisini duydum cok sukur sira sizlerde pes pese guzel haberlerinizi bekliyorum
Şnşallah canım kaçıncı haftada duydun ve Bhcg değerin kaçtı merak ettim..benimde pazar kan tahlili günüm ama ben yarın yaptıracağım çünkü clexane iğnem bitiyor yoksa boşuna almayın dedim:(

Ins.guzel haber verirsn canim idrar yapmadin mi hic..benim 149 cikti 6 hafta 4 gunlukken duydum cok sukur..sendedemi pihtilasma var

Ins.guzel haber verirsn canim idrar yapmadin mi hic..benim 149 cikti 6 hafta 4 gunlukken duydum cok sukur..sendedemi pihtilasma var
Yok canım yapmadım idrar hiç...önceden 3tüp bebek Deneyimim var korktum canım...yarın benim 11.gğnüm senin bu değer kaçıncı Günü'nde çıkmıştı?bende pıgtılaşma yok ama 3düşüğüm olduğu için önlem Amaçlı kullanıyorum...

Canim benimde 2 dusugum oldu..pihtilasma cikti 9 au boyunca vurulcam.bende 11.gun yapmistim kan tahlili..canim bende basak burcuyum aynen cok sansli olucak. guzel haberini bekliyorum yarin

Canim benimde 2 dusugum oldu..pihtilasma cikti 9 au boyunca vurulcam.bende 11.gun yapmistim kan tahlili..canim bende basak burcuyum aynen cok sansli olucak. guzel haberini bekliyorum yarin
Inşallah canım tek isteğimiz yarın güzel haberi almak..clexane raporunu Emre bey çıkarabiliyor mu acaba merak ettim yoksa ayda Bayağı tutuyor..sen nasıl yaptın ücretli mi alıyorsun

Bende Sıfır belirti bu arada yine olumsuz diye üzülüyorum var bi aksilik diyorum ne bileyim yarın belli olucak işte çok zor beklemek

Evt kizlar hizla yola devam ediyosunuz ne guzel Rabbim mübarek cuma gununun hurmetine insallah hayirli evlatlar versin sizlerede banada ins. Olcak ben inaniyorum olmasada Rabbim tez zamanda yine nasip edecektir insallah

Bende Sıfır belirti bu arada yine olumsuz diye üzülüyorum var bi aksilik diyorum ne bileyim yarın belli olucak işte çok zor beklemek
Belirti arama kuzum benim ilk tupte bi suru belirtim oldu tutmadi ikincide hic beklemiyodum 0 umut yoktu ama kizim tutunmus motora bile binmistim tutmamistir diye sen dusun gerci oda bi cahillikti ya neyse ;) Allaha emanet et ins. Olumlu olur

Selam canlarim bebisimi aldım geldim inşallah bana sımsıkı tutunur bir omur benimle olur herşey yolunda gitti merkez baya yoğundu transfer coktu hepimiz için hayırlısı Irmakaksu Irmakaksu güzel haberlerini bekliyorum

Selamm canlar bnde ptesi opu oluyorummm bugun gozlerim seni aradi sumeye goremedim :)))bebegin simsiki tutynsun annesine hicc birakmasin ins.irmakk test yaptinmi hadi sende ins. Hamilesindir
Yaa kizlarrr bu gece catlatma vurucam iki kutu ovitrelle aldirmisti emre bey ama bana choriomon diye toz ve su yazmis bole olan varmii baktim hic bilgide yok bu igne ile ilgili hemsire yanlislik yapmamistir dimi cok yogundu gidip soramadimda emre beye

Back
X