Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

o

olacak canım karnını sev Konuş onunla ve hiç iş mil yapma Koru kendini...Emre bey söylemiştir su çok önemli günde 2-2,5litre içtim bence sende ihmal etme...burdaki tüm Arkadaşlarım dualarımda ben 5 Yıldır uğraşıyorum Allah'ım biliyor 2 yumurta takibi 2aşılama 4tüp bebek,1laparoskopi,1histeroskopi,2kürtaj,3rahim filmi,sığdırdık bu 5yıla nasıl ama:)
Haklisin canım bende iki yumurta takibi 3asilama geçirdim 4bucuk yilda zor sen daha cok şey yaşasın inşallah mukafatini alırız hepimiz dikkat ediyorum elimden geldiğince gerisi rabbine kaldı artık

Skyapusuz nerdesin nasıl gidiyor zaman canım?ne zaman tahlil yapacaksın?ben 4şubatta kese ve kalp atışı için Emre beye gideceğim..inşallah herşey yolunda gider..kozlar nerdesiniz birden ses soluğunuz kesildi?yeşilinci içine Doğan gerçekleşti canım sen yazdığında öyle garip hissetmiştim ki anlatamam.çok uzak bi duyguydu bana hep olmayacakmış gibi geliyordu:KK43:
Çok şükür arkadasım:) inşallah bu defa olumsuz seyler yasamayacaksın... Rabbim o küçük meleği sana bağışlasın:KK19:

Çok sevindim darısı basıma inşallah bende simdi uzandim yine kasiklarimda ağrı var normal mi bilmiyorum inşallah herşey yolunda gider cnm
Belirti arama canım... Yada yasadıklarından olumsuz düşünme... Bak mesela benim kasıklarım ağrımıştı böyle hafif hafif sanki adet olacakmışım gibi ama ırmagın hiç olmamış... İnşallah bebiş seninle kalacak:)

Belirti arama canım... Yada yasadıklarından olumsuz düşünme... Bak mesela benim kasıklarım ağrımıştı böyle hafif hafif sanki adet olacakmışım gibi ama ırmagın hiç olmamış... İnşallah bebiş seninle kalacak:)
İnşallah canım yok belirti aramiyirum pek aklimada gelmiyor stres yok şükürler olsun sen idrar testini kaçıncı gün yapmıştım canım

İnşallah canım yok belirti aramiyirum pek aklimada gelmiyor stres yok şükürler olsun sen idrar testini kaçıncı gün yapmıştım canım
7. Gün yapmıştım ama kendime söz vermiştim negatif çıkarsa üzülmek yok demiştim. Çünkü 12. Gün kanda pozitif olan ama idrarında hala negatif okanlar vardı.

7. Gün yapmıştım ama kendime söz vermiştim negatif çıkarsa üzülmek yok demiştim. Çünkü 12. Gün kanda pozitif olan ama idrarında hala negatif okanlar vardı.
Hallisin canım bende 9. Gün ya kan yaptıracağım yada idrar bakalım inşallah

Merkezden aradılar 9 tane döllenmiş imsi tekniği ile yapmışlar.. perşembe çağırdılar

benim gibi hemen transferi olan varmıı 3. Gün

Merkezden aradılar 9 tane döllenmiş imsi tekniği ile yapmışlar.. perşembe çağırdılar

benim gibi hemen transferi olan varmıı 3. Gün

ne güzel canım benım değerlerim yzuunden ertelendı ama erkenden oluyor işte senın ne guzel hayırlı haberlerle gel ınsallah

ne güzel canım benım değerlerim yzuunden ertelendı ama erkenden oluyor işte senın ne guzel hayırlı haberlerle gel ınsallah

Çok sağol canım, emre bey iyi durumda uygun herşey demişti perşembede kontrolde yine bakalım ne dicek.
inşallahhh rabbim yüzümüzü güldürsünn

perşembe bende ordayım canım.. kanamadan sonra ilkdefa gıdıcem iğnelerim bitiyor

Back
X