Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

ve ayrıca gercekten Emre bey daha ıyısı öl eolucak olsa ertelerdi bu hususta ona sonsuz güvenım var için rahat olsun bu işi gerçekten cok ıyı biliyor....

Şaka gibi dimi :))) çok hızlı oldu bitti gibi :)
Bu beni biraz kortutuyoo yoksa sevinmelimiyim 5. Gün olması iyi diyen var donmusla daha iyi rahim toparlar diyen var
Kuzum 3. Gün yada 5. Gün farketmez yeterki sağlıklı olsun... Ama ben ohssyi transferden sonra oldum:( emre beyle konuştunuzmu ohssyi... Allah korusun...

Kuzum 3. Gün yada 5. Gün farketmez yeterki sağlıklı olsun... Ama ben ohssyi transferden sonra oldum:KK43: emre beyle konuştunuzmu ohssyi... Allah korusun...

Konuştuk canım en başından detaylıca sordu ilgilendi
hatta dozları yazarken bidaha söledim korkuyorum bi daha olmam dimi dedim kontrol bende dedi

Felaket başım ağrıyor :( progestandanmı acaba saatlerdir uyuyorum yazamıyorum o derece

Şaka gibi dimi :))) çok hızlı oldu bitti gibi :)
Bu beni biraz kortutuyoo yoksa sevinmelimiyim 5. Gün olması iyi diyen var donmusla daha iyi rahim toparlar diyen var
Canım bak sen takılma 3.gün 5.gün diye...neden bak anlatayım bana 3kez ikişer tane blast 5.gün embriyosu konulmuştu olmadı...ilk kez Emre bey 3.gün dondurdu pgt yaptı ve tek koydu tuttu...en mükemmel ortam anne Rahmi Demişti bana 5.güne o Yüzden gitmedi..ben ne kasar ısrar etsemde kabul etmedi ve iyi ki 3.gün olmuş bak tuttu...herkeste farklı sen takılma bunlara

Öok güzel çıkmış değerin canım...bizde 4şubatta Emre beyin yanındayız Geçmiyor zaman:KK43:
Deger çok önemli değil aslında canımcım... Aynı gün transfer oldugumuz abla vardı.. İletişimimizi kesmedik hala görüşüyoruz. Onun aynı gün 50 çıkmıştı ama masallah bebiş turp gibi:)

Konuştuk canım en başından detaylıca sordu ilgilendi
hatta dozları yazarken bidaha söledim korkuyorum bi daha olmam dimi dedim kontrol bende dedi

Felaket başım ağrıyor :KK43: progestandanmı acaba saatlerdir uyuyorum yazamıyorum o derece
İlaçlardan kuzucumm... Biraz heycanda yapmışsındır... İnşalla çok güzel olcak:)

kızlar merhaba,
maşallah ne güzel haberler var.
ırmaksu canım çok sevindim bebişin 9 ay hiç ayrılmasın senden.
sümeyye transferin olmuş canım hayırlı olur inş.umut olursunuzgeride kalanlara
fundacım seninde opun olmuş kaliteli yumurcakların olsun göbüşünde can bulsun.
burcu kanaman kısa zamanda gecer inş.
hepinize dua ediyorum arkadaşlar.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inş.

kızlar merhaba,
maşallah ne güzel haberler var.
ırmaksu canım çok sevindim bebişin 9 ay hiç ayrılmasın senden.
sümeyye transferin olmuş canım hayırlı olur inş.umut olursunuzgeride kalanlara
fundacım seninde opun olmuş kaliteli yumurcakların olsun göbüşünde can bulsun.
burcu kanaman kısa zamanda gecer inş.
hepinize dua ediyorum arkadaşlar.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inş.
Sağol canım benim darısı başına inşallah 4. Günüm kaşıklarım agriyor inşallah güzel şeyler oluyordur

Nihancim cok sagol insallah sende hemencik gel pesimizden

Yarin transfer varrr:KK57:
Kizlar yalniz gitsem sorun olurmu esim almaya gelcek sadece yoksa annem filan olsunmu yine :KK64:

Bide annemde kalcam iki uc gun onlar 5. Katta ve asansor yok merdiven cikmak problem olurmu sizcee

Nihancim cok sagol insallah sende hemencik gel pesimizden

Yarin transfer varrr:KK57:
Kizlar yalniz gitsem sorun olurmu esim almaya gelcek sadece yoksa annem filan olsunmu yine :KK64:
Canim benim esimi kalabalık olduğu için yanıma almadılar oda da biri daha vardı ben ihtiyaç duymadım inşallah meleğin sana sımsıkı tutunsun cnm

Back
X