Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Canım kesin sınırlanmıştır emin olabilirsin...ben 2kez yaşadım kimyasal gebelik benim değerim 60tı oda sıfırlandı.diğerinde ise 13tü...canım hiç Sıkma Can'ını böylesi inan senin için daha hayırlı ...ve tedavine çok beklemeden başlarsın ben eminim bu adetin bitsin sonraki ile başlanır diye düşünüyorum...emre beye 2ay beklemek istemediğini de belirt bence...gerçi o en iyisini düşünür senin için...Allah yardımcın olsun tüm dualarım seninle
Irmak canım nasılsın, hersey yolundamı???

Nihancım hiç üzülme canım... Eger rabbim sana bu zamanda verecekse ha bursada ha istanbulda hiç farketmez... Canına can katacaksa zaten gerisi sadece vesile:) inşallah rabbim çabalarını boşa çıkarmasın... Dualarımız istanbuldan bursaya:KK19:
canım benim çok teşekkür ederim.çok duygulandım bak şimdi ben :KK68:
Emre beyde tedavi olmayı çok istemiştim ama kısmet değilmiş.
Benimde dualarım sizlerle.

ayy çok güzel maşallah.inş.pazartesi gümbür gümbür duyarsın canım.
ben bursa da uludağ üniversitesinde başlıyorum canım raporum çıktı.rapor hakkımı kullanacağım malesef.zaten hava şartları da izin vermiyor ist.gelmeme.kısmet diyorum artık var bir hayır.
Sağol cnm öyle tabiki inşallah orada kavusacaksin melegine herkes bi vesile unutma sen tevekkülunu yap bekle hayırlısı olsun tatlım

Kızlar aranızda hıc dondurulmus embrıyo transferı eden varmı emre beyde , fiyatı ne oluyor acaba ? kurtajımın ıkıncı haftasındayım :( bebegımın nedne oldugune daır sonuclar 10 gun sora cıkıcak bende ozaman gıdıcme doktara hala ara ara kanamam var benım cok zormus

Canım iyi sayılırım lekelenmeye döndü kanamalarım bu aralar ama 2gün yoksa 2gün var...doktorum korkma diyor ama elde değil tatlım..pazartesi 4te muayene için gideceğiz inşallah bir aksilik çıkmaz...
Çok şükür ama yoluna girmiş sayılır artık...benimde bi 15 gün kadar kahve lekelerim olmustu. İnşallah en kısa zamandada tamamen kesilir.

Kızlar aranızda hıc dondurulmus embrıyo transferı eden varmı emre beyde , fiyatı ne oluyor acaba ? kurtajımın ıkıncı haftasındayım :KK43: bebegımın nedne oldugune daır sonuclar 10 gun sora cıkıcak bende ozaman gıdıcme doktara hala ara ara kanamam var benım cok zormus
Benim dondurulmuş embriyo... Ama benim döllendikten sonra transferim olmadın oyüzden transfere hiç ücret ödemedim.

benım ilkı de donduruldu 1 ay sora yaptım ama ıkıncı de fıyat ne merak eıdyorum , pek hazır değilim gercı kurtaj kanamalrım hala devam eıdyor :( bakalım test sonucum ne cıkıcak bebegım benı nıe bırakmıs

benım ilkı de donduruldu 1 ay sora yaptım ama ıkıncı de fıyat ne merak eıdyorum , pek hazır değilim gercı kurtaj kanamalrım hala devam eıdyor :KK43: bakalım test sonucum ne cıkıcak bebegım benı nıe bırakmıs
Kasım ayında 2000 tl di ama zam gelmiştir... Vücudun dinlensin iyice, hiç acele etme...

Kızlar aranızda hıc dondurulmus embrıyo transferı eden varmı emre beyde , fiyatı ne oluyor acaba ? kurtajımın ıkıncı haftasındayım :KK43: bebegımın nedne oldugune daır sonuclar 10 gun sora cıkıcak bende ozaman gıdıcme doktara hala ara ara kanamam var benım cok zormus
Geçmiş olsun cnm bildiğim kadarıyla 2250 TL inşallah dondurulmusla daha mutlu bir sona erisirsin

belki sıgortadan rapor alırsam yıen dah aucuz olur yok zaten bı kayıba dah ahazır değilim 2 hafta sora bı gıdıyımde emre beye bakalım ne dıcek :KK43:
Canim raporlu raporsuz farketmiyor donmusta ben sormustum yani bana aralıkta 2250 dedi hakkında hayırlısı nekadarlik kabettin

Back
X