Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Ciddimisinn ben yazin atmistim difrize belki kisa hamile olurumda canim ceker diye :))
Yakin oturuyoruz bak verebilirim bulamazsaniz :))) taksimde hamile manavi var esin alsin yada daha diridir :)))
Cok guzel seyler bunlar yaaa masallah canim.baska sikintin olmasin yeterki..
Emre beye guvenim tam aynen ona biraktim ve heyecanlaniyorum simdiden buzbebeklerime kavusucam zaman ivin hem guzel cozulurlerse iki tane alicam buda ayri bi sevinc..
sağol cnm benim bulamazsam haber ederim çarşamba gittiğimizde bakacağız artık inşallah bulurum çok şükür bi sıkıntım yok rabbim sana da yaşatsın cnmm en kısa sürede ki anla :)

Merhaba arkadaşlar
pazartesi opum var tabiki dualariniza da :KK68:

Ayyy canimmm cok sevindim hadi hayirlisi insallah cok basarili gecer bol kaliteli yumurtalarin olsun bi guzel dollensin insallahhh :))) arada yaz gelismeleri ;)

Kızlar emre beyde tedavi ne kadara mal oluyor. .sŞehir dışından gelenler İçin yer var mı hastanenin yakınlarında. .

Kızlar emre beyde tedavi ne kadara mal oluyor. .sŞehir dışından gelenler İçin yer var mı hastanenin yakınlarında. .
ben raporlu 2500 ilaçlar 800 tuttu cnm 200 bir kerelik muayene ücreti veriyorsun yakınlarda oteller var merkezde tavsiye eder sanırım hayırlı olsun çok doğru bir seçim

ben raporlu 2500 ilaçlar 800 tuttu cnm 200 bir kerelik muayene ücreti veriyorsun yakınlarda oteller var merkezde tavsiye eder sanırım hayırlı olsun çok doğru bir seçim
Canım sağol araştırıyorum şimdilik. De rapor işi nasıl oluyor. .iyi güzel kalacak yer varsa. .

Sağol canım devlet hastanesi derken bulunduğum ilden mi ..en başta 3 yıl evli olmak şartı dimi. .
evet cnm bulunduğum ilden 3 yıllık evlilik şart bi görüş bence bizde şimdi emre beyden geldik meleğimizi gördük büyümüş Allah sizlerede yaşatsın

evet cnm bulunduğum ilden 3 yıllık evlilik şart bi görüş bence bizde şimdi emre beyden geldik meleğimizi gördük büyümüş Allah sizlerede yaşatsın
Sağol canım benim daha 2 yıl dolması rapor olmaz bana..canım hey iyi deniyor olumsuz bi yön olmadı mi hiç..aklında mda iki üç yer var şimdilik görüşmek istediğim yaz tatilinde dw karar kılmak istiyoruz. .

Sağol canım benim daha 2 yıl dolması rapor olmaz bana..canım hey iyi deniyor olumsuz bi yön olmadı mi hiç..aklında mda iki üç yer var şimdilik görüşmek istediğim yaz tatilinde dw karar kılmak istiyoruz. .
benim için hiç olumsuzluk olmadı cnm sadece hemşire var aşağıda onu pek senmedim ama emre bey çok iyi çok sıcak bi insan çokda başarılı her soruya itina ile cevap veriyor içime sine sine gittim burdan bi arkadaş tavsiye etmişti iyiki gitmişim hiç pişman olmadım inşallah gönlüne göre bi yer bulursun ve meleğine kavusursun

bende durumlar pek iyi değil canım.
opudan sonra iptal oldu.yumurta boş çıkmış.belliydi zaten onca ilaca kalite düşecekti.eşimde mikro tese oldu dondurmuşlar.
çok üzüldüm cnmm yaa ne kullandın kaç doz kaç yumurta toplandı

450 gonal-f 300 ünite.150 merional.4 yumurta görünüyordu ama boş muş :KK42:
16 gün kullandım.son 3 günde centodite
16 gün baya uzun olmuş cnm emre bey benim ilk tedavimi yarıda kesip iptal etmişti 2 mm küçük diye oda yumurta kalitesinden bahsetmişti 2 gün daha ilaç veririm büyür ama kalitesiz olur dedi doktorun pek önemsememiş sanırım :KK43::KK43::KK43: çok üzüldüm inan şimdi baştan mı başlayacaksın

İyiyim canım hersey yolunda çok şükür:) maşallah 10 haftalık olmuşsun sende:) rabbim tamamına erdirsin inşallah
9+1 iz cnm bugün emre beydeydik rabbim herkeze nasip etsin cnm sen cinsiyeti kaçıncı hafta öğrendin

Back
X