Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Emre bey hastasıyım bebegımı kaybettim ikinci için düşünüyorum am ailkini borç ile yaptırdım şimdi borcun bıtmeısnı beklıyorum arkadasşalar. size sormak istediğim şey emre bey hastası olup iki embriyo transfer edilen oldumu. donurulmus 7 tane embiriyom var fakat erme bey ısrarla ve ısrarla yasak ben bıtan ekoyarım dıyor. 3 senedı r5 aşılama 1 tup bebek yani neden ıkı tane koyup ıcımı rahatlatmıyor bilmiyorum hastane değiştirmeyi bile düşünüyorum.. Ve son olarak dondurulmus embriyolarımı baska hastaned eyaptırabiliyormuyum ? zaten kötüyüm napıcamı bilemiyorum

Merhaba ben Emre Beyin hastasıydım şöyle bir durum var hemen açıklık getireyim minnak1251 eğer yaşınız 30 lu yaşların altında ise 1 tane embriyoda ısrar edilmiş olabilir yalnız yeni yönetmeliği okumak lazım bence araştır. Ben daha önce 3 kere tüp bebek yaptırmıştım ve yaşım 32 bu yüzden sanırım 2 tane konuldu. çünkü benden daha önce yaptırdığım tüp bebek dosyaları istenmişti. Bence sen emre beyi dinle o ne diyorsa doğrudur. Gerçekten melek gibi bir insan ben onun gibi saygılı bir doktor daha tanımadım hayatımda. yani ben onun sayesinde oğluma kavuştum arkadaşlar kesinlikle gidin. Ayrıca benden

Emre beyi tanıyorum emre beyle bı sıkıntım oldugundu değil , emre beye giden arkadaslarım olup 2 tane embiriyo koydurmus olanlarda var. bundan sonra yapılana koyabılırım dıo. dondurulmuslarla tarnsfer ucretı 2,300 çok fazla transferı ıkıtane koymadıgı ıcın değil fıyatı yuksek oldugu ıcın degıstırmeyı dusunuyorum

hımm konu şimdi anlaşılmıştır. Yalnız şunu söylemeliyim ben daha önceki tüp bebek denemelerimi Acıbadem hastanesinde yaptırmıştım. yaptırmaz olsaydım diyorum paramın gitmesine mi yanayım manevi olarak çöküşlerimemi yanayım bilemiyorum aklıma geldikçe sinirlerim tepeme geliyor. dondurulmuşlarla denemede o kadar para vermedim tamam ama bi kaç sene önce olduğu içindi sanırım 800 filandı keşke 2300 verseydim de emre beye gitseydim diyorum sana sadece...
Benimde dondurulmuşlarım var ama tekrar yaptırmak konusunda kararsızım allah bana bir tane nasip etti. Rabbime şükürler olsun çok yıprandım çok üzüldüm ne sıkıntılar çektim ama Emre Bey sayesinde hepsinin üstesinden geldim diyorum ya bazen manevi olarak o kadar kötü oluyorsunuz ki verdiğiniz parayıda görmüyor gözünüz. 800 verdim ama transfer için diyom ya 2300 verseydim ama Emre Bey gibi bir insanın hastası olarak devam etseydim diyorum. tamam maddiyatta önemli ama senin şuanki ruh halin ve psikolojinde çok önemli eğer emre bey beni motive etmeseydi olmazdı.eşim bile aynı şeyleri söyledi senin hamile kalabilmende en büyük etken emre beyin psikolojik olarak seni rahatlatmasıydı.valla canım düşün taşın karşıdan söylemesi her zaman kolaydır allah ödeme kolaylığı güç kuvvet versin. sende bebeğine kavuşunca umarım bunları unutacaksın. allah sanada nasip etsin inşallah.

emre bey ne derse uyum kızlar bende iki çok istedim yasak olduğu için kestirip attı bide ikiz hamileliği her vücut kaldıramıyor zor geçiriyor kayıplar daha çok yaşanıyor bişeyde ısrar etmenin manası yok bence hakkınızda hayırlısı benimde daha 6 donmuşum var ilk transferimle hamileyim şükürler olsun darısı başınıza inşallah

meraba bende tüp bebek yaptrmaya karar verdim emre beyi düşünüyorum çok arastırdım.daha muaneye gitmedim öncelikte rapor cıkarmam gerekiyo devlet hastesinde ondan sonra emre beyle tedaviye başlamayı düşünüyorum inşallah.yalnız rapor cıkaran arkadaslara sorum olcak.ben 2012 yılında evlendim sene olarak 3yıl oldu ama 3.yılı doldurmak gerekiyo mu eylülde dolucak 3.yılımız beklemem gerekiyo mu?

meraba bende tüp bebek yaptrmaya karar verdim emre beyi düşünüyorum çok arastırdım.daha muaneye gitmedim öncelikte rapor cıkarmam gerekiyo devlet hastesinde ondan sonra emre beyle tedaviye başlamayı düşünüyorum inşallah.yalnız rapor cıkaran arkadaslara sorum olcak.ben 2012 yılında evlendim sene olarak 3yıl oldu ama 3.yılı doldurmak gerekiyo mu eylülde dolucak 3.yılımız beklemem gerekiyo mu?

Uc yil dolmali canim

emre bey ne derse uyum kızlar bende iki çok istedim yasak olduğu için kestirip attı bide ikiz hamileliği her vücut kaldıramıyor zor geçiriyor kayıplar daha çok yaşanıyor bişeyde ısrar etmenin manası yok bence hakkınızda hayırlısı benimde daha 6 donmuşum var ilk transferimle hamileyim şükürler olsun darısı başınıza inşallah

Selammmm
Canim nasilsin nasil gidiyor bende kist cikti yasmine devam :) insallah onumuzdeki ay olacak kist giderse veee 5. Gun embriyolarim ile cok heyecanliyim

teşekkürler cevap için o zman bekliycez.ben bu sürede gdip rapor gerekli evrakları tamamlıyabilirim dimi anca testler felan 3yılımız doluncada evrakları teslim ederim.

Bi gidip gorusun isterseniz ama zaten uzun surmuyor islemler testler sonucta tedavi zamani lazim simdi sanmiyorum baslatacaklarini cunku evlilik cuzdanini veriyosun bakacaklar..

Selammmm
Canim nasilsin nasil gidiyor bende kist cikti yasmine devam :) insallah onumuzdeki ay olacak kist giderse veee 5. Gun embriyolarim ile cok heyecanliyim
Çok şükür cnm iyiyim inşallah sabrin sonu selamet kuzum benimde iptallerim ertelenmeler oldu inşallah geleceğini gör cnm bu arada oğlum oluyor ismini de doruk emre vereceğiz :)

Çok şükür cnm iyiyim inşallah sabrin sonu selamet kuzum benimde iptallerim ertelenmeler oldu inşallah geleceğini gör cnm bu arada oğlum oluyor ismini de doruk emre vereceğiz :)

Ayyy gozunuz aydin canim her ikiside cok guzel ama boyle duyunca insan bi garip oluyor oglun oluyor demek saglikla gelsin minik pasan ismi cok guzel iyi yapmissin emre isminide koymakla emre bey mukemmel bir dr. Cok pozitif enerjisi var yanindan hep mutlu ayriliyorum sabirsizca bekliyorum gideeccegim zamani..
Allah razi olsun ondan

Kizlar merhaba pkos hastasiyim ve tüp bebek dusunuyorum e pkos olunca haliyle biraz da kilo var sizce engel olur mu tup bebege

Bi gidip gorusun isterseniz ama zaten uzun surmuyor islemler testler sonucta tedavi zamani lazim simdi sanmiyorum baslatacaklarini cunku evlilik cuzdanini veriyosun bakacaklar..
ewet testler felan maxsimum 1 ay sürer.özelde yapılmıs eşimn spermiogran testleri var ama rapor cıkarılcak hastane tekrar istiyomuş sanırım okudugum kadaryla. evlilk cüzdanı istiyolarmış sene olarak girmek 3.seneye yeterlimi acaba onu ögrenmem gerekiyo..onun içinde gitmem şart sanırım net bilgisi olan yok galiba

merhaba pembemsi_merve benim testlerim filan uzun sürmüştü. süleymaniye kadın doğum hastanesinde yaptırmıştım tüp bebek rapor bölümü var. Özellikle kan testlerine çok önem veriyolar tarihi geçince tekrar alıyolar haberiniz olsun. Spermiyogram ve rahim filmine gerek kalmadı benim allahtan 2 sene dolmamıştı. Evlilik cüzdanını ztn onlar hemen sormuyor canım rapor alırken ztn bazı şartlar var. yalnızca raporlular için geçerli o 3 sene evli olmak, arkadaşlar yalnış anlaşılmasın 2 senelik evli olanda gidip yaptırabiliyor ama raporsuz arada fark var.

Metyas merhaba, emre beyin kilolu hastalarını da gördüm hamile olan vardı bunu kafana takıpta canınızı sıkmayın olacağı varsa oluyor arkadaşlar.pkoymuş kiloymuş hiiççç alakası yok.ama tabi doktor kilo vermenizin hamileliğin ilerleyen aylarında sizin için daha iyi olacağını belirtmek zorundalar.

merhaba pembemsi_merve benim testlerim filan uzun sürmüştü. süleymaniye kadın doğum hastanesinde yaptırmıştım tüp bebek rapor bölümü var. Özellikle kan testlerine çok önem veriyolar tarihi geçince tekrar alıyolar haberiniz olsun. Spermiyogram ve rahim filmine gerek kalmadı benim allahtan 2 sene dolmamıştı. Evlilik cüzdanını ztn onlar hemen sormuyor canım rapor alırken ztn bazı şartlar var. yalnızca raporlular için geçerli o 3 sene evli olmak, arkadaşlar yalnış anlaşılmasın 2 senelik evli olanda gidip yaptırabiliyor ama raporsuz arada fark var.

canım ben devlette rapor cıkarıp özelde emre beyde tüp bebek yaptırmak istiyorum onun için soruyorum 3senemizin içindeyiz ama doldurmadık 3.yılı.şartlar içinde 3.senenin içinde olmak yeterlimi onu arastırıyorum.çalıştıgım için gidip öğrenme imkanım olmuyo şuan malesef..yardımlarınız için çok sagolun..iyiki böyle birbirimize danışıp yardımşacagmz bir site var.. Allah hepimize bu zor yolda yardımcı olsun arkadaslar.

Back
X