Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

şimdi rahatlıkla sorabilirim bursasu doğum hikayeni bulamadım, o yüzdende soruyorum normal mi sezeryanmıydı senin ona göre sorular gelicek :)

şimdi baktım canım ayy ne kadar şirinmiş o ilk halleriyle şimdiyse kocaman abi olmuş Allah ömür boyu ayırmasın sizi.bakalım biz ne zaman görebilcez yüzünü. ahh o sesini bi duysam başka ne isterim hayattan.
yanlız ilgimi çekti beyaz meleğinde seninde ameliyathanede çekilmiş olan fotolar var hastahanenin böle bir uygulaması falan mı var çünkü sezeryana kimse kabul edilmiyor diye biliyorum.
birde sormak istediğim bişey daha var ama bir türlü normal doğum yapmış bir anneye rastlamadım jale hanımın hastalarından varmı aramızda normal doğum yapmış bildiğin.

evet sağolasın amin geliyolar ve öyle çabuk geçiyorki anlamıyosun bile
ben hastaneye çeki düzen getirilmeden önce yapmıştım doğumumu şimdi bilmiyorum alıyolarmı
jale hanımla normal yapan birini bilmiyorum vallahi

antikacım hemşirelerden birini kafalarsan sezaryana da normale de izin veriyorlar.jimerde doğum yapan ark. sorup bende araştırmıştım...yani eşine tembihle mutlaka ama senin ki o panike hatırlar mı ? orası mechul :))) hastanenin 24 saat çalışan fotorafçısı da var istersen konuş....

beyaz melek maşallah prenses büyümüşte elbiseler giyiyo artık :))cimcimecim yok açıkçası ben kimseyi istemiyorum ne doğumhanede nede ameliyathanede de o yüzden sordum.bu dün gene hastahanedeydik biz bizim yaramaz tutturdu ben gelcem diye.bu sefer biraz yattıkta iğneler serumlar aslında tamamen yatırmayı düşünüyordu jale hanımda bende hiperaktif olunca baktı orda kaldıkça iyice sinirlerim geriliyo daha beter oluyorum iyisimi çıkarayım bişey olursa gelirsiniz yine dedi.bu arada görüştümde.ben kalabalığa telaşeye gelemiyorum geriliyorum.o yüzdende doğumhanede ne kadar az kişi olursa o kadar iyi benim için.merak etme zaten bir hemşire bir ben birde eşin giricek dedi.eşimde normal olursa inş. tabe ameliyathanede onunda işi yok :))
bu gün birşey daha öğrendim kızcak bana tutamıcam çenemi napim :) sitemizde bir hemşiremiz daha varmış nazlı hemşire ama naptımsa nicini öğrenemedim :)neyse isterse kendisi söyler artık.sağolsun bu gün bütün benimle beraberdi Allah razı olsun güler yüzü sakinliğiyle çok yardımı oldu bana.heleki benim gibi bi hiperaktifle uğraşmak gerçektende kolay deil.saolsun hiç bozmadı sukinetini.
çok uzattım ama sölemedende geçemicem.özellikle cimcime diğer topiklerdende ne kadar sorunlu bir gebelik yaşadığımı çok iyi biliyor.ve saolsun jale hanım sayesinde dün birkez daha oturtabildik prensimi.balkide başka bir doktor olsaydı o kasılmalardan sonra artık seninlemi uğraşıcam gün geçmiyo arıyosun deyip doğumada alabilirdi sonuçta herşey onun elinde ama o ne kadar tutabilirsek kardır deyip büyük bir sabırla hala uğraşıyor bizimle. başka bir kadın doğum hastahanesnde narkoz uzmanı olan ablamla konuştuğumda sabah artık açılmayı iğneyle falan sağlayıp allırlar bu kaçıncı demişti.ama o bunu dile bile getirmedi.neyse çok uzattım.

sağol antikacım aşallah büğüyor kuzum darısı başınıza
sende sağlıkla kavuş meleğine az kaldı annesi az daha sabır düşünmemeye çalış bebeğe pek yoğunlaşma rahat ol annesi sen stres yaparsan bebek te gelmeye acele eder..
inşallah amanında gelir paşan

antikacım inan daha gözümü açarken gözüm pc ye takılıyor açıyorum hemen faceyi sonra burayı bakalım antikacık dün ne vukaatlar işlemiş diye :)) veletler geldikten sonra söyle bir toplanmak lazım:)) görmeden teyze olduk :) haklısın canım başka doktor olsaydı seni kesin doğurtmuş bebişi de kuveze koymuştu çok mu şanslıyız ne :) bekleticek jale hanım seni beraber doğurucaz diyorum ne bu acele :)))))))

bursasucum öncelikle oğluşun tam ısırılmalık :)Allah bağışlasın...antikanın normal doğum tarihi ekim 10-12 diye biliyorum.yani aslında daha 1 ayı var şımarık onun velet çok şımarık :)

bursasucum bir haftalık bir gerilemiz olmuş adet tarihime göre 35+2 olması lazım ama yapılan tetkiklerde 34+4 çıktı.doğum tarihimi doğru hatırlıyorsun cimcimecim bir ay var aslında ama ne şımarık daha şimdiden kök söktürüyo bize ama birazda annesi gibi aceleci ve hiperaktif olucak galiba :))o gün nts de bağlıyken başımızdaki hemşiremiz bu ne böle hiç durmazmı bu demişti, şaşırıp hareketlerine hatta yan taraftaki hemşireler bile geldi seslere ne kadar güçlü diye.eee armut dibine düşermiş ama düşmeseydi sanki daha iyi olucaktı :))) yeşim hemşirem alınmasın zaten.ne gerek var ameliyat ortamında doktorun çevresinde luzumsuz insanlara.
bide ben pinpiriklinin tekiyimdir o yüzden olmadık şeylerde gelir başımızada hiç şaşırmam o yüzden hep derim nerde çokluk ....... diye. zaten bütün sülaleyede haber saldım sakın doğduğu gibi neden aramadın demeyin çünkü bir iki haftadan önce evde kalabalık istemiyorum yeni doğmuş bebeğin yanında o kadar mikrop taşıyan kişiye gerek yok diye :))) eşimede sıkı sıkı tembihledim bir annenler bir annemler başkasını aramıcaksın gelmesinler hastahaneye sonra görcekler nede olsa diye.hakkat çokmu pipirikliyim yoksa. ama napim kaç seneden sonra kaç kayıptan sonra bulmuşum oğluşumu kim darılrsa darılsın valla.

aslında haklısın antikacım ama sakınan göze çöp batarmış...mikroptan arındıramazsın ki malesef ( valla ben eşimi tembihlesen annemler durmaz malesef bizim ilk gün kalabalığı tahminime göre düğün kalabalığı olur ne yapalım :) antikacım gerileme ne kadar etkiliyormuş seni sen bu haftanın bitmesini bekliyordun şimdi 10 gün daha mı beklemen gerekicek (( doğum tarihini benimkinden biliyorum 2 gün aramız var :)))12-14 benimki kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…