Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

önemli bir etkileme yok tarih yine aynı ama şu iki haftayı içerde geçirmesi gerekiyormuş, şu an doğarsa küvez ihtimali doğabilir dedi jale hanım solunumu açısından.onun içinde içerde tutmaya çalışıyor.hatta sıkı sıkıda tembihledi dün için sakın yarın doğurma diye hastahaneden çıkarken bak burda deilim dedi :)) şükür atlattık çarşambayı :)
doğru söylüyosun sakınan göze çöp batar ama napim en azından ilk bir kaç hafta ne kadar azkişiyle bağışıklığı biraz dış dünyaya uyum sağlayana kadar ne kadar az kişiyle temas ederse o kadar iyi diye düşünüyorum.bide diyorum ya 3 kaybım var benim elimde deil korkuyorum ona bişey olcak diye. sanırım bu kadar üstüne düşmemde bu yüzden. zaten hastahaneye giderken evden bi çıkışımız vardı görseniz kopardınız gülmekten annemlerle beraber yaşıyoruz. duymasınlar diye eşimin eline verdim valizi onu önden yolladım ben arkasından çıkıyom annem kalktı nereye diyo sıkıldım hava alcaz dedim :))

alemsiniz valla ne diyeyim :)) haklısın canım hemde çok haklı herşey gönlünce olur inş.2 hafta daha bekler bıdık üzmez annesini :))

napim canım birinin akıl gidip geliyo biri kalp hastası orda olmaları demek hem jale hanımın hemde hemşirelerimizin ayaklarına dolanmaları demek. bide işin şu yönü var o anda kendimimi düşüneyim onları.iyisimi hiç etrafta olmamaları.bu arada saol canım inş. herşey hepimizin gönlünce olur.sağlıkla gelir prenslerimiz.evet sanırım o verilen haplar onu baya tuttu iki gündür maşallah ne sancım var ne batmalarım. evet ara ara kasılmalar oluyo ama o 3 aydır çektiğimin yanında pamuk şekeri gibi kalıyo :)

hehe haklısın valla !!!! sevindim canım ağrılarının geçmesine:)) bende bugün jale hanımdaydım..ne yap et bu pazar iyi ol dedi bursada değilmiş :)) bende seni uyarayım hiç kalkma bütün gün uyu güzel anne pazartesiye kadar :) seninki gelmeye çalışıyor benimkinin hiç niyeti bile yok doğum yoluna bile girmemiş daha....bakalım günler neler göstericek.......

doktorumu seviyorummm:asigim:
kısa bir süre sonra sileceğim kızlar içimden geldi koydum

Eklentiler

• $DSCN1389.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 260
Son düzenleme:
haber verdiğin için saol cimcimem.merak etme bak ne güzel senin oğluş uslu uslu bekliyo zamanını bizim kerata gibi azıtıp durmuyo üzmüyo seni inş. hepte böle uslu olur :)
bursasu neden bilmem resmi görünce bi gariplik çöktü içime gülümserken gözlerimden yaşlar süzülüverdi.ve tek bir kelime çıktı ağzımdan Yaaa Rabbim bizede o günleri göster.hem o resim o kadar çok şey anlatıyorki.sözlere gerek yok ona bakınca sadece gözlerdeki ifadeler yeterli.ayyy doldum bi anda aklımdan geçenleri anlatamıyorum bile ama sanırım anladınız siz ne demek istediğimi.
ne olu kızlar dua edin bize. hem bana hem cimcimeye bizde Allah'ın izniyle prenslerimiz kucaklarımızda böle mutlu pozlar verebilelim.

inşallah antika neden göremeyesin Allah ın izniylr inşallah zaten az kaldı sende resim koyarsın jale hanımla

mrb kızlar. bugün jale hanımlaydım kontrolümüz vardı. tecrubelerinize ve bilginize ihtiyacım var. benimle beraber hamile kalıp başka bi doktora giden bi arkadaşım var doktor ona 20. haftadaki muayenesinde ayrıntılı usg randevusu vermiş birde tetanoz aşısı olması gerektiğini söylemiş. banada jale hanım bunlar hakkında hiç bişi demedi üstüne 15 gün sonra geldiğinde alttan usg ne bakıcam dedi. bi sorunmu var dedim yok hayır ikinizde çok sağlıklısınız herşey yolunda dedi. sizede alttan usg yaptımı acaba yada bu bi sorunummu var demek stres yaptım kendi kendime bilgisi olan varsa lütfen yardımmmm

ben 24. haftada falan ayrıntılıya girdim ama alttan bakmadı yani bana
korkulcak bişey olsa seni eve gönderirmi vardır bi bildiği tetanozu banada sölememişti sağlık ocağında vurdurttum ben

ben 24. haftada falan ayrıntılıya girdim ama alttan bakmadı yani bana
korkulcak bişey olsa seni eve gönderirmi vardır bi bildiği tetanozu banada sölememişti sağlık ocağında vurdurttum ben

kurdum da kurdum çevremde kime sorsam alttan bakılmamış bana neden bakacak ki anlamadım. erken doğum riski varmı yokmu ona bakacakmış bilmiyorum bursasu içim bi acayip oldu inanki arkadaşım

alttan usg ye bende girmiştim ama daha önceden düşüklerim olduğu ve risk taşıdığım için 25. haftada yapmıştı.birde hatırlıyorum ilk kez ona gittiğimde 4 yıl önce hem durum değerlendirmesi hemde tanıma açısından istemişti o zaman 4 haftalık hamileydim.yani eğer yeni başladıysan durumunu değerlendirmek için istemiş olabilir onu.ayrıca tetanoz aşısınıda daha geç bi dönemde vurdurmamızı bizede sölemişti daha bir iki hafta önce falandı.ancak o aşının 5 yıl geçerliliği olduğu için ve daha 2 yıl önce vurdurduğum için vurdurmama gerek olmadığını söledi. ancak bildiğim kadarıyla doğuma ne kadar yakın dönemde olursa o kadar iyiymiş.

evet az kaldı ama içimde garip bi his var bursasucum yaaa inş. hayra çıkar.bazen rüya görüyor gibi hissediyorum kendimi ultrason görüntüleri olması acabamı bile diyeceğim nerdeyse.sanki herşey hoş bir düş ve uyanıvericem.yada neyse dile getirmek bile istemiyorum.ama sanırım ruh halim pek iyi deil son zamanlarda saçma sapan şeyler geçiyo aklımdan bazen.yoruldum galiba hızlı bir tempoyla bir sürü sorunun üst üste gelmesi bir de hamilelik eklenince çoookkkk yoruldum.

blueness içini rahat tut bence etrafındakilerin söylediklerine hiç kafanı takma..ama yok bende yok bebekte bişey var mı alttan muayne olur mu diye kafanı kurcalama...eğer bişey olucak olsa son haftalara girdiğinde 2 günde bir bile gerekli görülürse alttan muayne olucaksın..BURSASUCUM foto gerçekten çok cici.kaldırma bence herkes o gözlerdeki ışığı görsün bende böyle resim çektiricem diye teselli etsin kendini...ANTıKACIM aynı şeyleri bende hissediyorum.ama senin geçmişte yaşadıkların ve hamileyken yaşadıkların seni daha hassaslaştırmış..herşey geçicek ve hayırlısıyla alıcaz prensleri kucağımıza...

merhabalar,,,,,
25-28.haftalarda vajinal muayne rutin muayne arasındadır...
vajinal usg ile doktor serviks uzunluğunu ölçer ve erken doğum riski olup olmadığını belirler
benim hamileliğimde de 19. ve 25 haftalarda vajinal ultrasonla muayne edildi.asıl bu vajinal us
g yi yapmazsa doktorunuzdan şüpe duyun çünkü erken teşhis için bu çok önemli....

evet öyleymiş. ben 5. haftadan beri 15 günde bir gidiyorum jale hanıma. yeni hastası değilim ki ablamında doktoruydu kendisi. ama benimde araştırmalarım sonucu bunun aslında mutlaka 22.-25. haftalarda yapılması gerektiğini öğrendim. eğer yapmıyorsa doktorunuzun ihmalkar olduğunu anlayın diyen jinekologlar varmış. erken teşşhis ve anne ve bebeği korumak adına çok önemliymiş. hatta bu kontrol yapılmadığı için zamanında bu sitede ikiz bebeklerini kaybeden bir arkadaş varmış. bunları duyunca bir kere daha jale hanımın benim ve bebeğim için en iyi karar olduğunu anladım

bluenes canım zaman ilerledikçe iyice emin olucaksın en doğru kararı verdiğine çünkü hamilelik uzun ve yorucu üstelik endişelerle dolu bir süreç.bazen olmadık şeylee takılıyor insan yersiz olduğunu bilsende için içini kemiriyor ve tüm bunları sorabildiğin istediğin an ulaşabildiğin bir doktorun varsa herşeyin üstesinden gelebiliyorsun.en iyi yönüde gece yarısı bile bir derdin bir sıkıntın olduğunda arayabiliyor ve uykulu dahi olsa ters bir sesle karşılanmıyorsun ki bu dönemde en önemli şeylerden biri.sorunun büyükse yönlendirilmiyorsun kendisi burdayken ve direk yine kendisi geliyor. malesef ama bunu yapan çok az doktor var.

kıslar ben hamile degilim ama sgk dan yararlanarak jale hanıma gitmek istiyorum 5 yıldır hamile kalamıyorum 1 defa düşük yaptım yorumlarınızı okudum ve çok memnun oldugunuzu anladım sorum şu sgk lılardan ne kadar ücret alınıyo jale hanıma ben biran önce hamile kalmak istiyorum bana yardımcı olurmu yani sürecimi hızlandırırmı

saol canım biraz önc jale hanıma randevu aldım perşembe günü saat 11 de randevum bakalım hayırlısı inş tez zamanda bende buraya hamileyim arkadaşlar die müjde veririm artık bende buralarda olucam gibi gözüküyo bu arada 30 tl alınıyomuş sordum telefonda merak edenler burdan görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…