Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

aramıza hoşgeldin gülceza. inş. en yakın ancak hayırlı olan zamanda seninde güzel haberlerini alırız :)

gülceza en mantıklı kararı verip jale hnm demişsin :)) inş en kısa zamanda sende hayırlı haberi verirsin bizlere :))) Allah'ım seni fazla bekletmesin :))

Kızlar doğuranda olmadı aranızda nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor.Ben topıcleri uzaktan sadeceeee izliyorum içimden lmaz: diyorum ama müdahale etmeyeceğim

3 saat içinde hastahanede olcam yeşim hemşiremmmmm :))))))))))) bizim yaramazlar vazgeçti gelmekten bizde içerde büyütmeye karar verdik. :)

Ay çok sevindim canım benim anne karnında normal bir şekilde ne kadar çok tutarsak o kadar iyi.(normal doğum zamanı gelene kadar tabi şimdi lafımı yanlış anlayıp 41 haftaya kadar bekleyenler olur mazallah)

annesi tamam tut karnında ama zamanı vakti gelince Allah'ın izni ile sağ sağlim doğurtalım bebişi

sırnaşık şey olmazzzz salmıcam ben onu.kalsın orda daha mutluyuz biz böle :CüvCüv:

yeşim hemşire bizim veletler bir acayip çıktı..bu gün yarın bekle bizi aynı anda gelicez antikacımla avaz avaz :))

:roflol: ay gerçekten çok ilginç bi durum olur heralde jale hanımla beraber arada çıldırmayın sonra nasıl yetişeceksiniz ikimizi birden biz normal doğumu kesinleştirdik bide.eee doğumhanelerinde tek kişilik olduğu göze alınırsa kaydirigubbakcemile3 aradaki koşturmacanızı düşünemiyorum bi kattan ben bağırıyomuşum bi kattan cimcime kaydirigubbakcemile3.anaaaa bide veletlerin ikiside erkek karıştırmayın sonra tospaları bu hangisinindi diye kaydirigubbakcemile3 ne güldüm heee.

aaaa :1shok:sitesindeki resimlerde doğumhane tek kişilik olarak gösteriliyor hastahanenin yoksa ben mi yanlış gördüm. ayrıca eşimde giricek doğuma o yüzden ikimizin aynı dopumhanede olmamız doğru olmaz heralde. hoş o anda kimin gözü ne görür oda ayrı bi konu ya sırnaşık şey hele kendi adıma benim herifin hiç bişey görmeyeceğine garanti verebilirim.son kontrolümüzde hem doğuma girmeden sakinleştirici istiyodu jale hanımdan hemde çok tedirginsen almayalım seni dediğinde hayır gelcem diye inat ediyodu.:roflol: ayy eniştem gibi bayılıp kalmasında doğumhanede naparsa yapsın. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…