Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Aslında yüzüm kucuk burnum hafif kemikli ucu düşük
Benim istediğim eva green serenay sarıkaya gibi olsun istiyorum kızlar
Sizce Emre bey yapabilirmi

Offff ne yapicam bilmiyorum yardım edin lutfen

Canım merhaba :))
Emre Bey ile ilgili sormuşşsunn forumdan takip ettiğim kadarıyla kendisi de cok ii bir doktor.. Ama sana tam olarak yardım edemem cünkü ben Tevfik Bey'e ameliyat oldum bilemem tam olarak Emre Beyi istersen onun topigine yaz kesin yardım eedecek hastaları vardır
umarım istediğin gibi bir burna kavuşursun :))

Bende burun estetiği olmak istiyorum, ve gördüm ki Dr. Tevfik hakkında çok iyi şeyler söylenilmiş. En kısa zamanda gidip görüşcem :) Bir şey sormak istiyorum, bir fotoğraf gösterdiğinizde yapabiliyo mu aynısını ? Hiç böyle fotoğraf gösteripte, burnunu yaptıran var mı aranızdaa :))

arkadaşlar tevfik sözen 15inde ayrılıyormuş antepden lütfen cep numarası olan varsa verebilirmi en azından belki başka bir doktor tavsiy eder sizce tevfik sözenden sonra gaziantepdeki diğer iyi bir cerrah kim?

Canım onemli olan gösterdiğin burnun yüzüne gidip gitmeyeceği.Tevfik beye Tasarım yaptırırsın hangisi hosuna giderse o burnu yapar sana.

Son düzenleme:
tevfik sözenin numarası varmı antepten gitmeden görüşmem gerek ne olur yardımcı olun

Canım özel mesaj hakkın olmadıgı icin sana yardımcı olamıyorum kusura bakma.istersen mesaj sayısını tamamlamak isteyenlerin topiginde mesajini tamamla sana özelden yardımcı olabilirim o zaman.

arkadaşlar tevfik sözen 15inde ayrılıyormuş antepden lütfen cep numarası olan varsa verebilirmi en azından belki başka bir doktor tavsiy eder sizce tevfik sözenden sonra gaziantepdeki diğer iyi bir cerrah kim?

Canım ben de cok araştırdım ama bana güven verebilen bir cerrah bulamadım Antep'te ta ki Tevfik Sozen i bulana dek. Eğer Tevfik beye olmak istersen ameliyat icin antepe gelip gidebilirmiş

Ben Dr. Rohat Kutlay ile görüştüm çok güven verici konuştu Rohat beyi tanıyan var mı ya da ona ameliyat olmuş bir tanıdığı olan var mı arkadaşlar? birde çok korkuyorum burun ameliyatları hakkında o kadar çok efsane var ki ameliyat sonrası süreç işkence olacak gibi hissediyorum...

herkese merhaba :) ben mail attım 21 ocaktan itibaren istanbulda olacağını söyledi :) muayene olmaya gideceğim çok heyecanlıyım. umarım herşey güzel gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…