Offff ne yapicam bilmiyorum yardım edin lutfen
Bende burun estetiği olmak istiyorum, ve gördüm ki Dr. Tevfik hakkında çok iyi şeyler söylenilmiş. En kısa zamanda gidip görüşcem :) Bir şey sormak istiyorum, bir fotoğraf gösterdiğinizde yapabiliyo mu aynısını ? Hiç böyle fotoğraf gösteripte, burnunu yaptıran var mı aranızdaa :))
tevfik sözenin numarası varmı antepten gitmeden görüşmem gerek ne olur yardımcı olun
arkadaşlar tevfik sözen 15inde ayrılıyormuş antepden lütfen cep numarası olan varsa verebilirmi en azından belki başka bir doktor tavsiy edersizce tevfik sözenden sonra gaziantepdeki diğer iyi bir cerrah kim?
Canım ben de cok araştırdım ama bana güven verebilen bir cerrah bulamadım Antep'te ta ki Tevfik Sozen i bulana dek. Eğer Tevfik beye olmak istersen ameliyat icin antepe gelip gidebilirmiş
MELTEMPLT sana Tevfik hocanın mail adresini gönderiyorum. Telefon numaranı mail atarsan doktor bey sana yardımcı olacaktır.
tevfiksozen@gmail.com
Sağ ol ablammmm :)) Online oluyo muuu ?
Tabii ki ........
Mail attım :)) Umarım döner
Canım sen numaranı bıraktıysan tamam neden donmesinki...
Numara bıraktım evet, birde beğendiğim bir bayan var, onun fotoğrafını yolladım. İncelesin :)) Bakalım nasıl olacakk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?