Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

anladım peki kararın ne hangi doktorla görüşmeyi düşünüyorsun

Tevfik Bey ile de görüşeceğim ama sanırım bu aralar gidemem. Zaten o da daha İstanbul'a gelmemiş galiba 21'inde geliyormuş. Gidip görüşmek en iyisi. Siz çok güzel anlatıyorsunuz onu. Hastalarına kendini sevdiren bir doktor. Hem fotoğraf falan da gösterir ya ben ilk fırsatta gidip görüşeyim.

bence de git bi görüş derim fikir amaçlı da olsa senin için iyi olur evet 21 den sonra istanbulda

hastalarına olan samimiyetiyle kendini sevdiren bi doktor eminim pişman olmazsın

Son düzenleme:

canım cok teşekkürlerr :))) böle yorumlar insanı cok cok mutlu ediyorr ... hadi bakalımm git görüş sende a?dım adım yaz burdaa heyecanına ortak olalım bu süreci birlikte atlatalımm insanın destege cok cok ihtiyacı oluyorr :)) yüzünde cok tatlı maşallahh bakalımm nası olacakk ??

canım görüşmüştük seninle dee ist geldiğindee görüş ne zman istersen ne de olsa artık ordaaa :) ve kesinliklee istediğni yaparr :)

canım görüşmüştük seninle dee ist geldiğindee görüş ne zman istersen ne de olsa artık ordaaa :) ve kesinliklee istediğni yaparr :)

merhaba arkadaşlar
bugun Tevfik hocayla görüştüm
benimle çok ilgilendi.
görünce insanda güven uyandrıan bir tipi var.
ameliyat ücreti kesinleştiği zmana kesin kararımı vereceğim.
siz ne dersiniz ?

Bkb canım ne guzel seni buralarda görmek

teşekkürler tatlım aslında buralardayım cok konuya katılamıorum bakıp cıkıorumm :)

süper liv deki ilk hastalarr görüşmeye başladıı :)) hmm fiyatta tabi kii cogu insan için cok önemlii ama doktorr cok daha önemli umarım içine sinerr vee fiyatta makul bişeyler olurr levicimm tabi herkes içinn :)

tevfik beyin hastalarını merak eden arkadaşlar vardı kk de olup foto koyanlar

ayda - gülay - efnan - bahar -aysun - begüm var ekleyecek ne kısa zamandaaa

öyle gözüküyorrr :)
fikirde olur olmak isteyenler içinn fotolar......

kızlarrrr bugün gittim tevfik beyin yanına liv hospitale. herşey mükemmeldi :) sağolsun çok ilgilendi. çok memnun oldum. tasarımda yaptı karar veremedim sizle paylaşcam yorumlarınızı bekliyorum

kızlarrrr bugün gittim tevfik beyin yanına liv hospitale. herşey mükemmeldi :) sağolsun çok ilgilendi. çok memnun oldum. tasarımda yaptı karar veremedim sizle paylaşcam yorumlarınızı bekliyorum

Canım cok sevindim memnun kalmana. Dediğimiz kadar varmış degil mi Tevfik hoca?hadi tasarımlarını merakla bekliyoruz. Ameliyat icin gun aldinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…