Tipik karadeniz burnu benimki. Ayda'nınki düz bombe olarak iniyor ya, benim kemeri daha belirgin } bunun gibi. Fotoğrafı ameliyattan sonra yüklerim öncesi-sonrası olarak:)
anladım peki kararın ne hangi doktorla görüşmeyi düşünüyorsun
Tevfik Bey ile de görüşeceğim ama sanırım bu aralar gidemem. Zaten o da daha İstanbul'a gelmemiş galiba 21'inde geliyormuş. Gidip görüşmek en iyisi. Siz çok güzel anlatıyorsunuz onu. Hastalarına kendini sevdiren bir doktor. Hem fotoğraf falan da gösterir ya ben ilk fırsatta gidip görüşeyim.
kaçta gideceksin :)
kızlar çok heyecanlıyım ya :) tevfik beyin yaptığı iki burunu gördüm siteden biri bkb çok hoş olmuş. kıpır kıpırım :) ben şuan ki halini koysam aşağı yukarı fikir yürütebilirmisiniz nasıl olur yakışır diyee :)
Tevfik Bey ile de görüşeceğim ama sanırım bu aralar gidemem. Zaten o da daha İstanbul'a gelmemiş galiba 21'inde geliyormuş. Gidip görüşmek en iyisi. Siz çok güzel anlatıyorsunuz onu. Hastalarına kendini sevdiren bir doktor. Hem fotoğraf falan da gösterir ya ben ilk fırsatta gidip görüşeyim.
canım görüşmüştük seninle dee ist geldiğindee görüş ne zman istersen ne de olsa artık ordaaa :) ve kesinliklee istediğni yaparr :)
merhaba arkadaşlar
bugun Tevfik hocayla görüştüm
benimle çok ilgilendi.
görünce insanda güven uyandrıan bir tipi var.
ameliyat ücreti kesinleştiği zmana kesin kararımı vereceğim.
siz ne dersiniz ?
Levicim İstanbul'daki fiyatlari biliyorsundur zaten. Tevfik hocadan da memnun kaldıysan fiyat uç aşağı bes yukarı birseyler olur yani. Onemli olan güven verebilecek bir doktoru bulmak. İnsanlar burada aylarca iyi bir doktor arıyorlar. Sen bu durumu aştın artık. Cok ama cok sanslisin. Ücreti de o kadar kafana takma. Sonuc daha onemli bence. Sen Tevfik beyin el becerisine güven yeter
canım ne kadar fiyat verdi :S
Bkb canım ne guzel seni buralarda görmek
merhaba arkadaşlar
bugun Tevfik hocayla görüştüm
benimle çok ilgilendi.
görünce insanda güven uyandrıan bir tipi var.
ameliyat ücreti kesinleştiği zmana kesin kararımı vereceğim.
siz ne dersiniz ?
tevfik beyin hastalarını merak eden arkadaşlar vardı kk de olup foto koyanlar
ayda - gülay - efnan - bahar -aysun - begüm var ekleyecek ne kısa zamandaaa
kızlarrrr bugün gittim tevfik beyin yanına liv hospitale. herşey mükemmeldi :) sağolsun çok ilgilendi. çok memnun oldum. tasarımda yaptı karar veremedim sizle paylaşcam yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?