Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

burdayım kuzumm ama cıkacagım arklarla buluscamm foto yükleyecektim ama yetiştiremedim gelince artıkk :)
bekleyinn beni :)

fotolarımı attımm kızlarrr :)) 6. ayım bittti :)) ben azcık gezip gelecegimmm :))

Merhaba ben de estetik yaptırmak istiyorum ama doktor secme konusunda sıkıntı var biraz tevfik bey istanbulda hangi hastanede olacakmıs bilgisi olan var mı cok duydum adını nolur yardımcı olun :)

TEVFİK SOZENciler !!!!! Kızlar nerelerdesiniz?????

Slm,

Op. Dr. Tevfik Sözen Ankara'ya mı geliyor yoksa İstanbul'a mı gidiyor?
Siz yakından tanıyorsunuz sanırım. Burnumla alakalı sorunlarım var. İyi bir doktora ameliyat olmak istiyorum ama bana bilgi verir isen çok sevinirim.

Canım önce İstanbul a sonra Ankara ya gidecek. Sorununun ne olduğunu yazarsan daha cok yardımcı olurum.

Canım önce İstanbul a sonra Ankara ya gidecek. Sorununun ne olduğunu yazarsan daha cok yardımcı olurum.

Canım ben Ankara'da ikamet ediyorum. Burnumda deviasyon problemi, sinüzit, burnumun içinde et, kemik ve bir de burun kemiğimde kırık var hafif de bi burun düşüklüğü sorunum var. İyi bir kbb ve estetisyenin bunu çözmesi lazım. Bunu yapabilir mi ki Tevfik Hoca?

Tabi ki yapabilir. Kırık hariç aynı problemler bende de vardı. Fotomu gormussundur. Cok da guzel yaptı Tevfik bey. Ankaralı olduğu icin istanbuldan sonra orada devam edecek. İstersen bir irtibata geç muhakkak sana yardımcı olacaktır.

Kızlar naber??

yaa pek giremiorum bu aralarr baksana sorulanlar var sık sık efnan elleirne saglık wallahi süpersinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…